Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció III. Altres disposicions i actes administratius

ADMINISTRACIÓ DE LA COMUNITAT AUTÒNOMA

CONSELLERIA DE TRANSICIÓ ENERGÈTICA, SECTORS PRODUCTIUS I MEMÒRIA DEMOCRÀTICA

Núm. 751304
Resolució del conseller de Transició Energètica, Sectors Productius i Memòria Democràtica per la qual es concedeixen les subvencions en el marc de la convocatòria pública de subvencions per a actuacions de suport a la mobilitat elèctrica (Programa MOVES III) en el marc del Pla de Recuperació, Transformació i Resiliència europeu finançat per la Unió Europea - NextGenerationEU

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Fets

1.El 3 de juliol de 2021 es va publicar la convocatòria pública de subvencions per a actuacions de suport a la mobilitat elèctrica (Programa MOVES III) mitjançant la Resolució del conseller de Transició Energètica, Sectors Productius i Memòria Democràtica de 28 de juny de 2021, modificada per la Resolució del conseller de Transició Energètica, Sectors Productius i Memòria Democràtica de 3 d'agost de 2022 (BOIB núm. 103, de 6 d'agost de 2022).

2.Les persones o entitats que figuren en l'annex d'aquesta Resolució varen presentar una sol·licitud de subvenció en el marc de la convocatòria.

3.Els tècnics de la Direcció General d'Energia i Canvi Climàtic han examinat les sol·licituds i han emès un informe favorable dels aspectes següents:

-Les persones o entitats sol·licitants, per la seva naturalesa, poden ser beneficiàries de subvencions.

-Les persones o entitats han adjuntat la documentació prevista en la convocatòria.

-Les persones o entitats sol·licitants estan al corrent de les obligacions amb la Seguretat Social i amb l'Administració tributària, tant l'estatal com l'autonòmica.

4.Els tècnics de la Direcció General d'Energia i Canvi Climàtic, en aplicació del procediment de concessió que estableix l'apartat vuitè de la Resolució esmentada, han informat favorablement sobre la concessió de les subvencions descrites en l'annex, les quals s'han calculat d'acord amb la Resolució de convocatòria d'aquests ajuts.

5.L'article 57 del Reial decret 266/2021, de 13 d'abril, pel qual s'aprova la concessió directa d'ajudes a les comunitats autònomes i a les ciutats de Ceuta i Melilla per a l'execució de programes d'incentius lligats a la mobilitat elèctrica (MOVES III) en el marc del Pla de Recuperació, Transformació i Resiliència Europeu, estableix que el termini per a justificar l'activitat és de 12 mesos comptadors des de la notificació de la resolució de concessió. Per complir els terminis administratius i del tancament pressupostari de l'exercici 2022 és convenient assignar l'exercici de la justificació a 2023 a les sol·licituds en les quals s'ha indicat que l'exercici de justificació és el 2022.

6.El 7 de novembre de 2022 es va emetre una proposta de resolució estimatòria del director general d'Energia i Canvi Climàtic (BOIB núm. 146, de 12 de novembre de 2022).

7.S'ha modificat l'anualitat de la partida pressupostaria assignada a l'expedient MOVESIII-339/2021 i s'ha assignat a l'any 2023 (2023/G/731A01/78000/00/19701/MR001) atès que, per una errada es va assignar a l'any 2022.

8.S'ha esgotat el termini de deu dies hàbils que es concedia per presentar al·legacions.

Fonaments de dret

1.El Decret legislatiu 2/2005, de 28 de desembre, pel qual s'aprova el Text refós de la Llei de subvencions (BOIB núm. 196, de 31 de desembre de 2005).

2.El Decret 75/2004, de 27 d'agost, pel qual es despleguen determinats aspectes de la Llei de finances i de les lleis de pressuposts generals de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears (BOIB núm. 122, de 2 de setembre de 2004).

3.L'Ordre de la consellera de Comerç, Indústria i Energia de 15 de maig de 2008 per la qual s'estableixen les bases reguladores per a la concessió de subvencions en matèria d'energia (BOIB núm. 72, de 24 de maig de 2008).

4.El Reial Decret 266/2021, de 13 d'abril, pel qual s'aprova la concessió directa d'ajuts a les comunitats autònomes i a les ciutats de Ceuta i Melilla per a l'execució de programes d'incentius lligats a la mobilitat elèctrica (MOVES III) en el marc del Pla de Recuperació, Transformació i Resiliència Europeu. (BOE núm. 89, de 14 d'abril de 2021).

5.La Resolució del conseller de Transició Energètica, Sectors Productius i Memòria Democràtica de 28 de juny de 2021 per la qual s'aprova la convocatòria pública de subvencions per a actuacions de suport a la mobilitat elèctrica (Programa MOVES III) en el marc del Pla de Recuperació, Transformació i Resiliència Europeu (BOIB núm. 88, de 3 de juliol de 2021.

6.L' Ordre HFP/1030/2021, de 29 de setembre, per la qual es configura el sistema de gestió del Pla de Recuperació, Transformació i Resiliència, així com per l'Ordre HFP/1031/2021, de 29 de setembre, per la qual s'estableix el procediment i format de la informació a proporcionar per les entitats del sector públic per al seguiment del compliment de les fites i objectius i d'execució pressupostària i comptable de les mesures dels components del Pla de Recuperació, Transformació i Resiliència.

7.La Resolució del conseller de Transició Energètica, Sectors Productius i Memòria Democràtica per la qual es modifica i amplia el crèdit de la Resolució del conseller de Transició Energètica, Sectors Productius i Memòria Democràtica de 28 de juny de 2021 per la qual s'aprova la convocatòria pública de subvencions per a actuacions de suport a la mobilitat elèctrica (programa MOVES III) en el marc del Pla de Recuperació, Transformació i Resiliència europeu finançat per la Unió Europea – NextGenerationEU (BOIB núm. 103, de 6 d'agost de 2022).

Per tot això, dict la següent

RESOLUCIÓ

1.Aprovar la concessió d'una subvenció als beneficiaris que figuren en l'annex, d'acord amb el concepte i l'import que figuren en l'annex esmentat.

2.Autoritzar i disposar la despesa amb càrrec a la partida pressupostària indicada en l'annex dels pressuposts de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears. Els fons per a la concessió de l'ajut procedeixen del Ministeri per a la Transició Ecològica i el Repte Demogràfic, del Pla de Recuperació, Transformació i Resiliència, i el Mecanisme de Recuperació i Resiliència (Fons NextGenerationUE).

3.Disposar que les inversions objecte de la sol·licitud s'han d'executar, pagar i justificar des del dia de la presentació de la sol·licitud fins al termini de dotze mesos des de la data des de la publicació en el BOIB de la resolució de concessió en el cas dels beneficiaris indicats en les lletres d), e) i g) de l'apartat 2.1 de la resolució de la convocatòria, i des del 10 d'abril de 2021 fins al termini de dotze mesos des de la data de la publicació en el BOIB de la resolució de concessió en el cas dels beneficiaris indicats en les lletres a), b), c) i f) de l'apartat 2.1 de la resolució esmentada.

4.Establir que el pagament i la justificació s'han de fer d'acord amb el que disposa l'apartat onzè de la convocatòria de subvencions.

5.Establir que els beneficiaris estan obligats a complir el que disposa l'apartat catorzè de la Resolució del conseller de Transició Energètica, Sectors Productius i Memòria Democràtica de 28 de juny de 2021.

6.Disposar que tota alteració de les condicions establertes per a la concessió de la subvenció, com també l'obtenció concurrent de subvencions o ajuts atorgats per altres administracions públiques o ens públics, nacionals o internacionals, dona lloc a la revisió parcial o total de la subvenció i, per tant, al reintegrament de la quantitat corresponent més els interessos de demora.

7.Atès que la convocatòria de subvenciones es veu afectada per l'Ordre HFP/1030/2021, de 29 de setembre, per la qual es configura el sistema de gestió del Pla de Recuperació, Transformació i Resiliència, així com per l'Ordre HFP/1031/2021, de 29 de setembre, per la qual s'estableix el procediment i format de la informació a proporcionar per les entitats del sector públic per al seguiment del compliment de les fites i objectius i d'execució pressupostària i comptable de les mesures dels components del Pla de Recuperació, Transformació i Resiliència, és necessari que el beneficiari, a més a més dels documents establerts per a la justificació en l'apartat onzè de la convocatòria, presenti els documents que s'adjunten com a annex II d'aquesta Resolució i que són els següents:

a) Declaració responsable del compliment dels principis transversals establerts en PRTR i d'acord amb l'establert en l'article 8.1.i) de l'Ordre HFP/1030/2021. Adopció de mesures eficaces i proporcionades per evitar el frau, corrupció, conflicte d'interessos i doble finançament en l'àmbit de gestió d'aquests ajuts, segons el que es disposa en els acords i reglaments de la UE i en l'Ordre HFP/1030/2021.

b) Declaració d'acceptació de la cessió i tractament de dades entre Administracions Públiques en relació amb l'execució i actuacions del PRTR, de conformitat amb la Llei orgànica 3/2018, de 5 de desembre, de protecció de dades personals i garantia dels drets digitals, i amb l'Ordre HFP/1030/2021.

c) Declaració responsable del compliment del principi de «no causar un perjudici significatiu al medi ambient»(DNSH per les seves sigles en anglès, Do No Significant Harm), i la seva normativa d'aplicació, especialment el Reglament (UE) 2021/241 i el Reglament (UE) 2020/852 i en l'Ordre HFP/1030/2021.

8.Publicar aquesta Resolució en el Butlletí Oficial de les Illes Balears.

Interposició de recursos

Contra aquesta Resolució, que exhaureix la via administrativa, es pot interposar un recurs potestatiu de reposició davant el conseller de Transició Energètica, Sectors Productius i Memòria Democràtica en el termini d'un mes comptador des de l'endemà de la publicació, d'acord amb els articles 123 i 124 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques, i l'article 57 de la Llei 3/2003, de 26 de març, de règim jurídic de l'Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears.

També es pot interposar directament un recurs contenciós administratiu davant la Sala Contenciosa del Tribunal Superior de Justícia de les Illes Balears en el termini de dos mesos comptadors des de l'endemà de la publicació de la resolució, d'acord amb l'article 46 de la Llei 29/1998, de 13 de juliol, reguladora de la jurisdicció contenciosa administrativa.

 

Palma, 5 de desembre de 2022

El director general d'Energia i Canvi Climàtic Per delegació del conseller de Transició Energètica, Sectors Productius i Memòria Democràtica (BOIB núm. 31, de 4/3/2021) José Guillermo Malagrava Rigo

 

ANNEX I Llista de beneficiaris proposats per atorgar-los la subvenció

Expedient

Data registre entrada

Sol·licitant

NIF

Partida pressupostària

Tipus d'inversió

Import inversió (€)

Import subvenció (€)

CONCE

MOVESIII-286/2021

02/09/2021

FRONTERA LLOMPART, FRANCISCA

***1354**

2023/G/731A01/78000/00/19701/MR001

Adquisició vehicle híbrid endollable VOLVO XC40 1.5 T4 TWIN RECHARGE R-DESIGN EXP AUTO

33.307,97

2.500,00

0000019710/2022

MOVESIII-339/2021

13/09/2021

ROMERO MARCET, FEDERICO

***9912**

2023/G/731A01/78000/00/19701/MR001

Adquisició vehicle elèctric DACIA SPRING COMFORT PLUS ELECTRIC 45

15.223,97

7.000,00

0000019712/2022

MOVESIII-380/2021

21/09/2021

LLULL PASCUAL, M. CARMEN

***3368**

2023/G/731A01/78000/00/19701/MR001

Adquisició vehicle híbrid endollable Kia XCEED 1.6 PHEV eMotion amb desballestament

28.347,11

5.500,00

0000019713/2022

MOVESIII-710/2021

23/11/2021

ESCOBAR VILA, CELESTINO

***7774**

2023/G/731A01/77000/00/19701/MR001

Adquisició vehicle elèctric Citroën ë-Berlingo 50 kWh Talla M

24.111,86

4.500,00

0000019714/2022

MOVESIII-867/2021

21/12/2021

TOMMY LUNDSTROEM, PETER

****9545*

2023/G/731A01/78000/00/19701/MR001

Adquisició vehicle elèctric Tesla Model 3 Gran autonomia

43.190,09

4.500,00

0000019717/2022

MOVESIII-874/2021

23/12/2021

FACIUS SUAREZ, ENRIQUE

***6260**

2023/G/731A01/78000/00/19701/MR001

Implantació infraestructura recàrrega de vehicle elèctric 7,4 kW

1.201,91

841,33

0000019718/2022

MOVESIII-882/2021

23/12/2021

FORTEZA COLL, TRANSPORTES BARCELO 2010,SA

***0610**

2023/G/731A01/77000/00/19701/MR001

Adquisició vehicle elèctric Peugeot e-Rifter GT Standard 100 Kw

27.500,00

2.200,00

0000019719/2022

MOVESIII-944/2021

03/01/2022

OSUNA JIMENEZ, ROCIO DEL CARMEN

***1968**

2023/G/731A01/78000/00/19701/MR001

Adquisició vehicle elèctric VOLVO XC40 RECHARGE ELECTRICO

33.559,19

7.000,00

0000019721/2022

MOVESIII-953/2021

05/01/2022

JIMENEZ ARRIBAS, FRANCISCO

***9532**

2023/G/731A01/78000/00/19701/MR001

Adquisició vehicle híbrid endollable Volvo XC40 Recharge Inscription Expression T4 amb desballestament

31.430,49

5.000,00

0000019724/2022

MOVESIII-1034/2021

23/01/2022

NAVARRO OJEDA, EMILIO

***6057**

2023/G/731A01/78000/00/19701/MR001

Implantació d'infraestructura de recàrrega per a vehicle elèctric de 9,2kW d'ús privat

1.351,07

945,75

0000019726/2022

MOVESIII-1293/2021

04/03/2022

BALMES RUIZ, LAURA

***3074**

2023/G/731A01/78000/00/19701/MR001

Adquisició vehicle elèctric Opel Combo-e Life L Elegance Plus 100kw / 136 CV amb desballestament

24.557,04

7.000,00

0000019727/2022

MOVESIII-1463/2021

28/03/2022

CASTAÑER MARTINEZ, ANTONIO

***9770**

2023/G/731A01/78000/00/19701/MR001

Adquisició vehicle elèctric Peugeot Nuevo 208 5P Allure Pack Eléctrico 136 amb desballestament

24.563,64

7.000,00

0000019728/2022

MOVESIII-1469/2021

29/03/2022

MIR DE LLANO, OLALLA

***9568**

2023/G/731A01/78000/00/19701/MR001

Adquisició vehicle elèctric L3e SUPER SOCO CPX

3.544,62

1.100,00

0000019729/2022

MOVESIII-1474/2021

30/03/2022

MERCADAL FEBRER, RITA

***0821**

2023/G/731A01/78000/00/19701/MR001

Adquisició vehicle elèctric Volkswagen Turismos ID.4 Pure 109 kW (149 CV)

33.183,93

4.500,00

0000019731/2022

MOVESIII-1564/2021

13/04/2022

SASTRE DURAN, JESÚS

***6962**

2023/G/731A01/78000/00/19701/MR001

Adquisició vehicle elèctric L3e NIU NQI GTS SPORT

3.511,57

1.100,00

0000019732/2022

MOVESIII-1586/2021

20/04/2022

MULET RAMIS, LORENZO

***9095**

2023/G/731A01/78000/00/19701/MR001

Adquisició vehicle elèctric Kia E-NIRO e-Niro Drive (Long Range) amb desballestament

26.446,28

7.000,00

0000019733/2022

MOVESIII-1986/2021

28/06/2022

ELECTRICA CIEM SLU

***5638**

2023/G/731A01/77000/00/19701/MR001

Adquisició vehicle elèctric

29.470,04

2.900,00

0000019734/2022

MOVESIII-2023/2021

04/07/2022

MAGDALENA BUJOSA VIDAL

***7881**

2023/G/731A01/78000/00/19701/MR001

Implantació d'infraestructura de recàrrega de vehicle elèctric de 7,4kW

1.529,00€

1.070,30

0000019735/2022

MOVESIII-2058/2021

11/07/2022

JUAN JOSE TORRANDELL CAMPOMAR

***6070**

 

2023/G/731A01/78000/00/19701/MR001

Implantació d'infraestructura de recàrrega de vehicle elèctric de 7,4kW

1.595,00

1.116,50

0000019738/2022

MOVESIII-2079/2021

13/07/2022

ALCUDIA DESINGN

***6873**

2023/G/731A01/77000/00/19701/MR001

Adquisició de vehicle elèctric Volvo XC40 Recharge Eléctrico Puro , Ultimate

40.899,73

2.900,00

0000019740/2022

MOVESIII-2096/2021

15/07/2022

THE WHY FACTORY S.L.

***7804**

2023/G/731A01/77000/00/19701/MR001

Adquisició vehicle elèctric Volvo XC40 Recharge Eléctrico Puro Core amb desballestament

35.032,98

4.000,00

0000019751/2022

MOVESIII-2098/2021

15/07/2022

FERNANDEZ MULET, JUAN FRANCISCO

***2390**

2023/G/731A01/78000/00/19701/MR001

Adquisició vehicle elèctric TESLA MODEL 3

43.107,44

4.500,00

0000019762/2022

MOVESIII-2160/2021

25/07/2022

ALEJANDRA GARCIA FERNÁNDEZ

***3619**

2023/G/731A01/78000/00/19701/MR001

Implantació infraestructura recàrrega vehicle elèctric 7,4kW

1.181,21

826,85

0000019756/2022

MOVESIII-2162/2021

25/07/2022

ALVAREZ REYES, EVA MARIA

***6567**

2023/G/731A01/78000/00/19701/MR001

Implantació infraestructura recàrrega vehicle elèctric 7.4 kW amb repte demogràfic

2.071,26

1.657,01

0000019759/2022

MOVESIII-2164/2021

26/07/2022

JAUME FEBRER, FRANCISCO

***1874**

2023/G/731A01/78000/00/19701/MR001

Adquisició vehicle elèctric VOLVO C40 Recharge Puro Pro

44.320,18

4.500,00

0000019771/2022

MOVESIII-2165/2021

26/07/2022

NICOLAU CASTELLO, JORDI

***5109**

2023/G/731A01/78000/00/19701/MR001

Adquisició vehicle elèctric Hyundai IONIQ 5 160kW 73kWh RWD ENERGY

43.834,72

4.500,00

0000019802/2022

MOVESIII-2167/2021

26/07/2022

LLINAS QUETGLAS, ANDRES

***2420**

2023/G/731A01/78000/00/19701/MR001

Adquisició vehicle elèctric EFUN TIGER 100

4.528,92

1.100,00

0000019803/2022

MOVESIII-2169/2021

26/07/2022

CHIMA, KARAMPAL SINGH

****6856*

2023/G/731A01/78000/00/19701/MR001

Adquisició vehicle híbrid endollable Kia XCEED PHEV (MY22) 1.6 PHEV amb desballestament

 

27.040,70

5.000,00

0000019816/2022

MOVESIII-2170/2021

26/07/2022

ROSSELLO CRESPI, MARTIN

***0090**

2023/G/731A01/78000/00/19701/MR001

Adquisició vehicle híbrid endollable Mitsubishi ECLIPSE CROSS PHEV

30.661,16

2.500,00

0000019817/2022

MOVESIII-2171/2021

26/07/2022

MAQUEDA FLORES, ANTONIO

***4879**

2023/G/731A01/78000/00/19701/MR001

Adquisició vehicle elèctric SEAT MÓ eScooter 125 Gris Aluminium Mate amb desballestament

4.648,75

1.300,00

0000019823/2022

MOVESIII-2172/2021

26/07/2022

GALERA D'OR S.L.

***2554**

2023/G/731A01/77000/00/19701/MR001

Implantació infraestructura recàrrega vehicle elèctric de 22kW amb repte demogràfic

12.183,21

4.873,28

0000019826/2022

MOVESIII-2175/2021

27/07/2022

TOMÁS CAPÓ, RAFAELA

***5241**

2023/G/731A01/78000/00/19701/MR001

Adquisició de vehicle elèctric endollable Kia NIRO 1.6 PHEV Drive

29.876,03

2.500,00

0000019831/2022

MOVESIII-2180/2021

27/07/2022

CABOT MATEU, MIQUEL ANGEL

***3056**

2023/G/731A01/78000/00/19701/MR001

Adquisició vehicle elèctric DACIA SPRING Comfort electric 45 (33 kW)

16.408,74

4.500,00

0000019832/2022

MOVESIII-2181/2021

27/07/2022

SITE 5 CONSULTORIA DE GESTION S.L

***2982**

2023/G/731A01/77000/00/19701/MR001

Adquisició vehicle elèctric KIA E-NIRO Drive

33.121,88

2.900,00

0000019834/2022

MOVESIII-2183/2021

27/07/2022

SOLIVELLAS CABAÑERO, ROSARIO

***2601**

2023/G/731A01/78000/00/19701/MR001

Adquisició vehicle elèctric Volvo XC40 Recharge Eléctrico Puro Plus

39.535,19

4.500,00

0000019837/2022

MOVESIII-2189/2021

29/07/2022

SERVERA NICOLAU, JAUME

***6725**

2023/G/731A01/78000/00/19701/MR001

Adquisició vehicle elèctric Opel Corsa-e Edition-e BEV 50kWh 136 CV (100kW) amb desballestament

24.165,29

7.000,00

0000019853/2022

MOVESIII-2191/2021

29/07/2022

SOLERA DAURA, EMILIO

***4971**

2023/G/731A01/78000/00/19701/MR001

Adquisició de vehicle híbrid endollable Audi Q3 45 TFSI e 180KW (245CV) S tronic

44.851,29

2.500,00

0000019854/2022

MOVESIII-2193/2021

29/07/2022

CARRETERO RETRES, NOELIA

***5518**

2023/G/731A01/78000/00/19701/MR001

Adquisició vehicle híbrid endollable Opel Astra 5P GS-Line 1.6T Hybrid AT8 S/S 180 HP (132kW) amb desballestament

28.918,18

5.500,00

0000019855/2022

MOVESIII-2194/2021

29/07/2022

FINCA ES MITJANS SL

***2859**

2023/G/731A01/77000/00/19701/MR001

Implantació infraestructura recàrrega de vehicle elèctric de 7,4 kW

1.605,20

481,56

0000019859/2022

MOVESIII-2201/2021

01/08/2022

RODRIGUEZ SEGOVIA, MERCEDES

***5250**

2023/G/731A01/78000/00/19701/MR001

Adquisició vehicle elèctric Dacia Spring Electric 45 (33 kW) amb desballestament

17.698,34

7.000,00

0000019861/2022

MOVESIII-2202/2021

01/08/2022

TUGORES BERRAL, MIGUEL

***5522**

2023/G/731A01/78000/00/19701/MR001

Adquisició vehicle elèctric Opel Mokka-e (MY22.0) GS line-e BEV 136 cv (100kW) amb desballestament

29.538,68

7.700,00

0000019862/2022

MOVESIII-2205/2021

02/08/2022

ARGUIMBAU PASTOR, LORENZO

***9230**

2023/G/731A01/78000/00/19701/MR001

Adquisició vehicle elèctric Dacia Spring Electric 45 (33 kW)

17.078,51

4.500,00

0000019863/2022

MOVESIII-2207/2021

02/08/2022

ADROVER NADAL, MIGUEL ANGEL

***3991**

2023/G/731A01/78000/00/19701/MR001

Adquisició vehicle elèctric Ray Electric Motors RAY 7.7 1 amb desballestament

7.760,33

1.300,00

0000019864/2022

MOVESIII-2210/2021

02/08/2022

OSTEBERY, JILL ANN

****0890*

2023/G/731A01/78000/00/19701/MR001

Adquisició vehicle elèctric Renault Twingo Electric 2WE 60 kW R80 Bateria 20kWh

19.884,71

4.500,00

0000019865/2022

MOVESIII-2213/2021

02/08/2022

GRIMALT FERRIOL, ANA

***4148**

2023/G/731A01/78000/00/19701/MR001

Adquisició vehicle elèctric Silence S01

4.462,81

1.100,00

0000019866/2022

MOVESIII-2214/2021

03/08/2022

PERELLO MARTIN, JUAN JOSE

***6493**

2023/G/731A01/78000/00/19701/MR001

Adquisició vehicle elèctric SEAT MO 125

4.608,26

1.100,00

0000019867/2022

MOVESIII-2216/2021

03/08/2022

CRESPO TALLER MECANICO S.L

***6412**

2023/G/731A01/78000/00/19701/MR001

Adquisició híbrid endollable Volvo XC40 Recharge Plus T5

43.895,62

1.700,00

0000019869/2022

MOVESIII-2218/2021

03/08/2022

PRAT ABARCA, ANTONIO

***1338**

2023/G/731A01/78000/00/19701/MR001

Adquisició vehicle elèctric ASKOLL eS3 EVO

4.330,57

1.100,00

0000019858/2022

MOVESIII-2221/2021

03/08/2022

SERVERA FERRAGUT, GABRIEL

***3050**

2023/G/731A01/78000/00/19701/MR001

Adquisició vehicle elèctric Hyundai KONA EV FL 100KW MAXX

25.082,64

4.500,00

0000019852/2022

MOVESIII-2224/2021

04/08/2022

GARCIA TRINDADE, RUBEN JAVIER

***8888**

2023/G/731A01/78000/00/19701/MR001

Adquisició vehicle elèctric Super Soco TC MAX

3.842,14

1.100,00

0000019851/2022

MOVESIII-2225/2021

04/08/2022

ANDRES GARCIA, MARIA DOLORES

***8088**

2023/G/731A01/78000/00/19701/MR001

Adquisició vehicle elèctric CUPRA BORN 58kWh 170kW (231CV) e-Boost Pack

35.123,08

4.500,00

0000019850/2022

MOVESIII-2230/2021

04/08/2022

MUNAR RAMIS, CATALINA

***3947**

2023/G/731A01/78000/00/19701/MR001

Adquisició vehicle elèctric Hyundai KONA EV FL 100KW MAXX amb repte demogràfic

32.099,17

4.950,00

0000019849/2022

MOVESIII-2232/2021

04/08/2022

MOREY JULIA, AUBA

***9126**

2023/G/731A01/78000/00/19701/MR001

Adquisició vehicle híbrid endollable Kia XCEED 1.6 PHEV eTech

25.289,26

2.500,00

0000019848/2022

MOVESIII-2241/2021

05/08/2022

RIBAS CRESPI, ANTONIO

***9736**

2023/G/731A01/78000/00/19701/MR001

Implantació infraestructura recàrrega de vehicle elèctric 7,4 kW amb repte demogràfic

1.865,46

1.492,37

0000019847/2022

MOVESIII-2242/2021

05/08/2022

CENTRO CAMBLOR, NORBERTO

***1979**

2023/G/731A01/78000/00/19701/MR001

Adquisició vehicle elèctric Opel Corsa-e Elegance-e BEV 50kWh 136 CV (100kW) amb desballestament

25.617,19

7.000,00

0000019846/2022

MOVESIII-2249/2021

08/08/2022

APARCA O ARRANCA SL

***7470**

2023/G/731A01/77000/00/19701/MR001

Implantació infraestructures recàrrega de vehicles elèctrics de 22 kW.

18.835,34

5.650,60

0000019844/2022

MOVESIII-2252/2021

08/08/2022

TABERNER FERRER, ROSA MARIA

***7759**

2023/G/731A01/78000/00/19701/MR001

Adquisició vehicle elèctric Kia Nuevo e-Niro Drive amb desballestament

34.628,25

7.000,00

0000019839/2022

MOVESIII-2254/2021

08/08/2022

TORRES DOMENGE, ANTONIA

***2410**

2023/G/731A01/78000/00/19701/MR001

Implantació infraestructura recàrrega de vehicle elèctric 7,4 kW

2.148,28

1.503,80

0000019838/2022

MOVESIII-2256/2021

09/08/2022

SUAU CARRILLO, BARTOLOME

***1169**

2023/G/731A01/78000/00/19701/MR001

Implantació infraestructura recàrrega de vehicle elèctric 7,4 kW

1.600,00

1.120,00

0000019836/2022

MOVESIII-2259/2021

09/08/2022

MESTRES BOSCH, FERNANDO

***9406**

2023/G/731A01/78000/00/19701/MR001

Adquisició vehicle elèctric Hyundai KONA EV FL 100KW MAXX amb desballestament

28.214,87

7.000,00

0000019835/2022

MOVESIII-2261/2021

09/08/2022

GARCIA GOMEZ, MARIA

***6945**

2023/G/731A01/78000/00/19701/MR001

Adquisició vehicle elèctric FIAT 500 BEV HATCHBACK MY22 500e 87kW (vehicle demostració)

30.578,51

4.500,00

0000019833/2022

MOVESIII-2271/2021

10/08/2022

GUASCH SERRA, JOSE

***5254**

2023/G/731A01/78000/00/19701/MR001

Implantació infraestructura recàrrega de vehicle elèctric 22kW

3.000,59

2.100,41

0000019830/2022

MOVESIII-2274/2021

10/08/2022

SEVILLANO PEREZ, JUAN ANTONIO

***7614**

2023/G/731A01/78000/00/19701/MR001

Adquisició vehicle elèctric L3e NERVA 125km/h 9kW

3.702,48

1.100,00

0000019829/2022

MOVESIII-2275/2021

10/08/2022

MANSILLA MORET, JOSE LEONARDO

***7653**

2023/G/731A01/78000/00/19701/MR001

Adquisició vehicle elèctric Volvo XC40 Recharge Eléctrico Puro Ultimate

44.262,89

4.500,00

0000019827/2022

MOVESIII-2276/2021

11/08/2022

CRUZ COLLAZO, ERIBERTHO

***1727**

2023/G/731A01/78000/00/19701/MR001

Adquisició vehicle híbrid endollable Kia CEED TOURER PHEV 1.6 PHEV eMotion (Pack Premium)

27.169,70

2.500,00

0000019824/2022

MOVESIII-2279/2021

11/08/2022

CALVO LINARES, JOSE ANTONIO

***9232**

2023/G/731A01/78000/00/19701/MR001

Adquisició vehicle elèctric L3e NERVA

3.702,48

1.100,00

0000019822/2022

MOVESIII-2287/2021

12/08/2022

MASITJAR IBIZA SL

***1308**

2023/G/731A01/77000/00/19701/MR001

Adquisició vehicle elèctric Opel Combo-e Life ELEGANCE PLUS 100kw/136 CV

27.479,34

2.900,00

0000019821/2022

MOVESIII-2290/2021

12/08/2022

ROMERO, JEAN THOMAS

****1846*

2023/G/731A01/78000/00/19701/MR001

Adquisició vehicle elèctric Fiat 500e Icon 320km 87kW (118cv)

29.496,55

4.500,00

0000019820/2022

MOVESIII-2295/2021

16/08/2022

ROSSELLO FERRER, MATIAS

***4399**

2023/G/731A01/78000/00/19701/MR001

Adquisició vehicle elèctric Citroën Nuevo ë-C4 Eléctrico 100 KW

27.208,14

4.500,00

0000019819/2022

MOVESIII-2300/2021

17/08/2022

BELTRAN GASPAR, JULIO

***0733**

2023/G/731A01/78000/00/19701/MR001

Adquisició vehicle elèctric Opel Mokka-e GS line-e BEV 136 cv (100kW) amb desballestament

29.538,68

7.000,00

0000019818/2022

MOVESIII-2306/2021

18/08/2022

GARI CANTALLOPS, MAGDALENA

***2161**

2023/G/731A01/78000/00/19701/MR001

Adquisició de vehicle elèctric HYUNDAI KONA EV FL 150kW-STYLE SKY PAX

37.099,17

4.950,00

0000019814/2022

MOVESIII-2313/2021

18/08/2022

VIAJES SOLTOUR SA

***3467**

2023/G/731A01/77000/00/19701/MR001

Adquisició vehicle elèctric Volvo XC40 Recharge Eléctrico Puro Ultimate

43.083,57

2.200,00

0000019813/2022

MOVESIII-2314/2021

18/08/2022

CORTADA OBRADOR, MARIA DE LOS ANGELES

***4376**

2023/G/731A01/78000/00/19701/MR001

Adquisició vehicle elèctric Smart EQ fortwo cabrio amb desballestament

23.156,02

7.000,00

0000019812/2022

MOVESIII-2316/2021

19/08/2022

SORIA JAUME, FERNANDO

***3733**

2023/G/731A01/78000/00/19701/MR001

Adquisició vehicle híbrid endollable AUDI A3 SPORTBACK TFSI E 150kW (204 CV) amb desballestament

32.898,06

5.000,00

0000019811/2022

MOVESIII-2317/2021

19/08/2022

MAJORCA PALMA PEARLS SL

***0884**

2023/G/731A01/77000/00/19701/MR001

Adquisició vehicle elèctric Volvo XC40 Recharge Eléctrico Puro Plus

37.332,62

2.900,00

0000019810/2022

MOVESIII-2327/2021

23/08/2022

MUNAR FUSTER, MARGARITA

***2103**

2023/G/731A01/78000/00/19701/MR001

Adquisició vehicle elèctric Citroën Nuevo ë-C4 Eléctrico 100 KW amb desballestament

26.844,49

7.000,00

0000019809/2022

MOVESIII-2337/2021

24/08/2022

MONTIS ADVISORS S.L.P

***5758**

2023/G/731A01/77000/00/19701/MR001

Adquisició vehicle elèctric Volvo XC40 Recharge Eléctrico Puro Plus

35.944,73

2.900,00

0000019870/2022

MOVESIII-2340/2021

25/08/2022

FERNANDEZ GIMENEZ, SANDRA

***6580**

2023/G/731A01/78000/00/19701/MR001

Adquisició vehicle elèctric Hyundai KONA EV FL 100KW MAXX

26.603,31

4.500,00

0000019808/2022

MOVESIII-2344/2021

25/08/2022

GINARD FERON, JUAN

***0133**

2023/G/731A01/78000/00/19701/MR001

Adquisició vehicle elèctric KIA E-NIRO CONCEPT

29.256,20

4.500,00

0000019806/2022

Documents adjunts