Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció III. Altres disposicions i actes administratius

AJUNTAMENT DE SANTA EULÀRIA DES RIU

Núm. 751236
Aprovació de la relació de llocs de treball de l'Ajuntament de Santa Eulària des Riu

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

El Ple de l'Ajuntament, en sessió celebrada el 27 d'octubre del 2022, va adoptar l'acord que a continuació es transcriu:

«El Ple per unanimitat dels membres presents, cosa que representa la majoria absoluta legal del nombre de membres de la corporació, ACORDA:

PRIMER. Aprovar la Relació de Llocs de Treball de l'Ajuntament de Santa Eulària des Riu, que comprèn el conjunt de documents que consten a l'expedient (EXP 2021/006467) i que s'entén aquí per reproduïda amb caràcter general

SEGON. Publicar el corresponent anunci al Butlletí Oficial de les Illes Balears.

TERCER. Remetre còpia del present acord a l'Administració general de l'Estat.

QUART. Contra aquest acord els interessats podran interposar recurs potestatiu de reposició davant l'Ajuntament Ple, en el termini d'un mes comptat a partir de l'endemà de la notificació de l'acord, de conformitat amb el que disposen els articles 123 i 124 de la Llei 39 /2015, d1 d'octubre, del Procediment Administratiu Comú de les Administracions Públiques.

També podrà interposar alternativament recurs contenciós administratiu davant el Jutjat Contenciós Administratiu , en el termini de dos mesos. Tot això en virtut del que estableixen els articles 30, 112.3 i 114.1.c) de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del Procediment Administratiu Comú de les Administracions Públiques, i els articles 8, 10 i 46 de la Llei 29/1998, de 13 de juliol, reguladora de la jurisdicció contenciosa administrativa. Sense perjudici que els interessats puguin interposar qualsevol altre recurs que considerin oportú.

En cas optar per la interposició del recurs de reposició no podran interposar el recurs contenciós administratiu fins que s'hagi notificació la resolució expressa del recurs de reposició o hagi transcorregut un mes des de la seva interposició sense haver rebut la notificació, data en què es podrà entendre desestimat per silenci administratiu.»

 

Santa Eulària des Riu, ( signat electrònicament, 12 de desembre de 2022 )

L'alcaldessa

( Maria del Carmen Ferrer Torres )

Documents adjunts