Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció V. Anuncis

Subsecció segona. Altres anuncis oficials

AJUNTAMENT DE CALVIÀ

Núm. 747972
Aprovació inicial del I Pla Estratègic d'Envelliment i Canvi Demogràfic de Calvià 2022-2025

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

La corporació plenària, en sessió de dia 24 de novembre de 2022, va adoptar, entre d'altres, l'acord d'aprovació inicial del I Pla Estratègic d'Envelliment i Canvi Demogràfic de Calvià 2022-2025.

En compliment del que disposa l'article 49 b) de la Llei 7/1985, de 2 d'abril, reguladora de les bases de règim local, i l'article 102 de la Llei 20/2006, de 15 de desembre, municipal i de règim local de les Illes Balears, mitjançant aquest edicte es procedeix a la informació pública de l'acord i del respectiu expedient per un termini de trenta dies, amb anunci previ en el Butlletí Oficial de les Illes Balears i en el tauler d'anuncis d'aquest Ajuntament. Durant aquest termini, els veïns i veïnes i les persones que hi estiguin legítimament interessades poden examinar l'expedient en el Servei d'Intervenció Social (Departament de Desenvolupament Social, Infància i Persones Majors) i formular-hi reclamacions, objeccions o observacions.

En el cas que no s'hagi presentat cap reclamació o suggeriment, s'entendrà definitivament adoptat l'acord fins aleshores provisional, atès l'incís final de l'article 49 de la citada llei.

 

Calvià, (2 de desembre de 2022)

El batle-president Alfonso Rodríguez Badal