Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció V. Anuncis

Subsecció segona. Altres anuncis oficials

AJUNTAMENT D'EIVISSA

Núm. 738515
Convocatòria proves per a l’obtenció del permís municipal de conductor d’autotaxi d ́acord amb les bases reguladores

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Es comunica a totes les persones interessades que s'han convocat les proves per a l'obtenció del PERMÍS MUNICIPAL DE CONDUCTOR D'AUTOTAXI, de conformitat amb les bases reguladores de les convocatòries i exàmens de conductor d'autotaxi aprovades per aquesta alcaldia i publicades al BOIB núm. 39 de data 19 de març de 2022, que es celebrarà el dia 19 de gener de 2023 al Recinte de Fires, Congressos i Esdeveniments d'Eivissa (FECOEV), ctra. Eivissa a Sant Antoni km 1.

L'horari de les proves serà el següent:

- Prova català: 9:00h

- Prova anglès: 12:30h

- Prova específica PMC: 16:30

El termini de presentació de sol·licituds és de 7 dies naturals a partir de l'endemà de publicar-se en el BOIB, al Registre General de l'Ajuntament (c/ de Canàries 35) o bé per registre electrònic mitjançant la seu electrònica de l'Ajuntament d'Eivissa . La llista de persones admeses i excloses es farà pública al tauler d'anuncis i en la pàgina web de la corporació.

Així mateix es comunica que es realitzarà un curset sobre la FORMACIÓ DELS TRANSPORTS PÚBLICS DELS PASSATGERS, impartit per membres de la Policia Local d'Eivissa, el dia 13 de gener de 2023, de 09.00h a 14.00 h, i que tindrà lloc al Recinte de Fires, Congressos i Esdeveniments d'Eivissa (FECOEV), ctra. Eivissa a Sant Antoni km 1.Totes les persones aspirants interessades poden acudir-hi lliurement.

Es recorda que la relació de documentació a aportar es troba a les bases publicades al BOIB núm. 39 de data 19 de març de 2022:

https://intranet.caib.es/eboibfront/ca/2022/11541/658869/bases-reguladores-de-la-convocatoria-i- proves-de-ap

També s'informa que la taxa dels drets d'examen són 6 € i que es pot liquidar directament al Servei d'Atenció a la Ciutadania de l'Ajuntament d'Eivissa (C/ Canarias 35) o electrònicament a la plataforma del servei d'autoliquidacions:

https://autoliquidaciones.eivissa.es/AutoliquidacionesWeb/

En cas de triar autoliquidació electrònica, s'haurà de triar l'opció de “drets d'examen” i posteriorment, triar l'epígraf “Laborals” i l'apartat “Grup E – Certificat d'escolaritat”.

Que es procedeixi a la publicació del present anunci en el BOIB, així com en el tauler d'anuncis i en la pàgina web de l'Ajuntament d'Eivissa.

 

Eivissa, document signat electrònicament (12 de desembre de 2022)

L'alcalde, P.D. Aitor Morrás Alzugaray