Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció V. Anuncis

Subsecció segona. Altres anuncis oficials

AJUNTAMENT DE PUIGPUNYENT

Núm. 715631
Aprovació inicial de l’expedient de modificació de crèdits núm. 1/2022 del pressupost en vigor

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Acord del Ple de l'Ajuntament de Puigpunyent pel qual s'aprova inicialment l'expedient de modificació de crèdits núm. 1/2022 del pressupost en vigor, en la modalitat de suplement de crèdit, finançat amb càrrec a anul·lacions o baixes de crèdits d'altres aplicacions.

TEXT

El Ple daquest Ajuntament, en sessió ordinària celebrada el dia 24 de novembre, va acordar l'aprovació inicial de l'expedient de suplement de crèdit finançat amb càrrec a anul·lacions o baixes de crèdits d'altres aplicacions.

Aprovat inicialment l'expedient de suplement de crèdit, finançat amb càrrec a Anul·lacions o baixes de crèdits d'altres aplicacions, per Acord del Ple de data 24 de novembre, a compliment del que disposa l'article 169.1 per remissió del 177.2 del Text refós de la Llei reguladora de les hisendes locals, aprovat pel Reial Decret Legislatiu 2/2004, de 5 de març, se sotmet a informació pública pel termini de quinze dies, comptadors des de l'endemà de la publicació del present anunci en aquest Butlletí Oficial de la Província.

Durant aquest termini podrà ser examinat per qualsevol persona interessada a les dependències municipals perquè es formulin les al·legacions que s'estimin pertinents. Així mateix, estarà a disposició de les persones interessades a la seu electrònica d'aquest Ajuntament adreça https://puigpunyent.cat.

Si transcorregut aquest termini no s'hagueren presentat al·legacions, es considerarà aprovat definitivament aquest acord

 

Puigpunyent, a dia de la data de la signatura electrònica (1 de desembre de 2022)

El batle Antoni Marí Enseñat