Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció II. Autoritats i personal

Subsecció segona. Oposicions i concursos

AJUNTAMENT DE FERRERIES

Núm. 669189
Aprovació de la convocatòria de les places per a l’estabilització extraordinària d’ocupació temporal de l’Ajuntament de Ferreries

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Mitjançant Decret d'Alcaldia núm. 881/2022, de data 09/11/2022, s'ha dictat la resolució següent:

Primer. Aprovar la convocatòria de les places per a l'estabilització extraordinària d'ocupació temporal de l'Ajuntament de Ferreries que s'adjunta com Annex aquests acords, la qual es regirà per les bases generals del Decret Llei 6/2022 de 13 de juny, de noves mesures urgents per reduir la temporalitat en l'ocupació de les Illes Balears, i per les Bases específiques que s'aproven simultàniament a aquesta convocatòria i en tot allò no previst pel que determina el Reial decret legislatiu 5/2015, de 30 d'octubre, pel qual s'aprova el Text refós de la Llei de l'Estatut bàsic de l'empleat públic, així com la resta de normativa que sigui d'aplicació.

Segon. Publicar aquests acords al taulell d'anuncis i a la web de l'Ajuntament de Ferreries, i al Butlletí Oficial de les Illes Balears.

D'acord amb el Punt 5 de les bases específiques, el termini per lliurar la sol·licitud és de vint dies hàbils comptadors de l'endemà de la publicació de l'anunci de convocatòria al Butlletí Oficial de les Illes Balears. Si el darrer dia de presentaciód'instàncies cau en dissabte o festiu, es prorroga fins al dia hàbil següent.

Tercer. Notificar aquests acords al Consell Insular de Menorca perquè publiqui l'edicte a la seva pàgina web https://oposicions.cime.es.

Contra la present resolució, que posa fi a la via administrativa, es podran interposar, alternativament, els recursos següents:

a) Recurs de reposició, amb caràcter POTESTATIU, a interposar davant el mateix òrgan que ha dictat la present resolució. Aquest recurs es podrà interposar en el termini d'UN (1) MES, comptat a partir del dia següent al de recepció de la present notificació. Contra la desestimació expressa del recurs de reposició podrà interposar-se recurs contenciós administratiu, en el termini de dos mesos a comptar des del dia següent a la notificació. Contra la desestimació per silenci del recurs de reposició podrà interposar-se recurs contenciós administratiu en el termini de sis mesos comptadors a partir del dia següent a la seva desestimació presumpta. En cap cas no es podrà interposar recurs contenciós administratiu fins que no s'hagi resolt expressament o no s'hagi produït la desestimació presumpta del recurs de reposició interposat.

b) Recurs contenciós administratiu davant el corresponent jutjat del contenciós administratiu, en el termini de DOS (2) MESOS comptats des del dia següent a la notificació de la resolució, de conformitat amb el que disposa la Llei 29/1998, de 13 de juliol, que regula de la jurisdicció contenciosa administrativa.

Tot l'anterior és sens perjudici que es puguin utilitzar tots quants recursos alternatius s'estimi procedent.

Així mateix escau indicar que la interposició dels recursos pertinents no suspèn l'eficàcia de la resolució impugnada ni interromp els terminis que se'n puguin derivar, excepte que així ho determini una disposició normativa o s'acordi expressament per l'autoritat competent.

 

Signat a Ferreries, en la data de la signatura electrònica (14 de novembre de 2022)

La batlessa Joana Febrer Rotger

 

 

​​​​​​​ANNEX Convocatòria de les places per a l'estabilització d'ocupació temporal de l'ajuntament de Ferreries

PLAÇA

Grup

Règim jurídic

Classificació

Places concurs

Places concurs- oposició

Titulacions

Nivell català

Altres requisits

Auxiliar administratiu/va

C2

Funcionari

Adm. general/subescala auxiliar

1

 

ESO o graduat escolar

B2

Certificat Llengua anglesa nivell B1

Treballador/a familiar (*)

C2

Laboral

Adm. Especial, subescala Serveis especials

2

1

ESO o graduat escolar

B1

Títol tèc./a atenció a persones en dependència. Tpec. Cures auxiliars d0infermeria.

Certificat professionalitat atenció sanitària a persones dependents.

Qualificació personal atenció sociosanitària a persones en el domicilio o dependents en institucions socials.

Péo/Operari jardiner

AP

Funcionari

Adm. Especial, subescala Serveis especial, classe personal d'oficis

1

 

No s'exigeix cap titulació

B1

Carnet conduir B

Vigilant netejador/a

AP

Laboral

Adm. Especial, subescala Serveis especial, classe personal d'oficis

1

 

No s'exigeix cap titulació

B1

Carnet conduir B

Netejador/a vies públiques

AP

Funcionari

Adm. Especial, subescala Serveis especial, classe personal d'oficis

1

 

No s'exigeix cap titulació acadèmica

B1

Carnet conduir B

 

 

 

 

 

 

 

 

 

(*) 75% de jornada