Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció V. Anuncis

Subsecció segona. Altres anuncis oficials

AJUNTAMENT DE MARRATXÍ

Núm. 617929
Bases i convocatòria de subvencions de la línia estratègica núm. 1 (Participació Ciutadana) del Pla Estratègic de Subvencions de l'Ajuntament de Marratxí per a l'exercici de 2022

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

De conformitat amb el previst als articles 17.3.b i 20.8.a de la Llei 38/2003, de 17 de novembre, General de Subvencions, es publica l'extracte de la convocatòria, el text íntegre del qual es pot consultar a la Base de Dades Nacional de Subvencions (http://www.infosubvenciones.es/bdnstrans/GE/es/convocatoria/650653):

Primer. Beneficiaris.

Podran sol·licitar subvencions les entitats i associacions relacionades amb la participació ciutadana, com són les associacions, federacions de veïnats, mestresses de casa, comitès, etc., per a la realització d’activitats d’ordre preeminentment veïnal, sense ànim de lucre, domiciliades en el municipi i inscrites en el registre municipal d’entitats. 

Segon. Objecte.

Regular el procediment de la concessió de subvencions a les entitats de l’àmbit de la participació ciutadana del municipi de Marratxí, per a la realització de projectes, activitats i serveis que promoguin:

  • Recolzar el manteniment i funcionament dels veïnats i veïnades
  • Activitats orientades a reforçar el moviment associatiu
  • Col·laborar amb la Comissió de festes dels diferents nuclis en l’organització de les diferents festivitats que s’organitzen a cada nucli poblacional. 
  • Organitzar i celebrar activitats a partir de diferents convenis de col·laboració amb diferents entitats públiques. 
  • Accions dirigides a enfortir els vincles amb l’Ajuntament i amb la resta d’associacions per la gestió de les activitats d’interès públic.
  • Recolzar projectes que promoguin la creativitat col·lectiva, la igualtat entre dones i homes, la salut, els drets cívics, la integració, la interculturalitat i la sostenibilitat. 

Tercer. Bases reguladores.

Ordenança General de Subvencions de l'Ajuntament de Marratxí.

Quart. Quantía.

La quantia total a atorgar per aquesta convocatòria és de 40.000€ (partides pressupostàries 925.00.48900 per despesa corrent,  i 925.00.78900 per despesa d’inversió, amb el límit de 2.500 €). 

Les quantitats assignades a aquesta convocatòria per a cada categoria són les següents:

  • TIPUS A: Programació anual d’activitats d’associacions de veïnats, mestresses de casa, federacions i confederacions, etc.: 18.000€, amb un import màxim de 3.300€ per entitat.
  • TIPUS B: Pla de foment i promoció d’activitats socioculturals que promouen la creació de treballs en xarxa i la participació ciutadana: 22.000€, amb un import màxim de 3.300€ per entitat, excepte en el cas del cost del Pla d’Autoprotecció per actes, que es donen íntegrament augmentant la quantitat.

Cinquè. Termini de presentació de sol·licituds.

Serà de VINT DIES HÀBILS a comptar des de l’endemà de la publicació d’aquestes bases al  web municipal.

Marratxí, 20 d’octubre de 2022

El batle

 

Miquel Cabot Rodríguez