Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció V. Anuncis

Subsecció segona. Altres anuncis oficials

ADMINISTRACIÓ GENERAL DE L'ESTAT

AUTORITAT PORTUÀRIA DE BALEARS

Núm. 561956
Anunci de l'atorgament d'autorització administrativa de domini públic portuari a l'empresa COL·LABORADORA HOSTALERA UN S.L. per a l'explotació d'un establiment per a serveis turístics al Faro de Formentor (ref.: E.M.328.1)

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Per Resolució del President de l'Autoritat Portuària de Balears de data 22 de desembre de 2021, en l'exercici de les facultats previstes en l'apartat n) de l'article 30.5 i en l'apartat g) de l'article 31.2 del TRLPEMM, així com en la delegació acordada pel Consell d'Administració de l'Autoritat Portuària de Balears de data 5 de maig de 2021, es va atorgar autorització a COL·LABORADORA HOSTALERA UN, S.L. per a l'explotació d'un establiment per a serveis turístics al Faro de Formentor (EM 328.1).

Objecte de l'autorització: l'explotació d'una zona de domini públic portuari en l'edifici del Faro de Formentor, afecte al servei de senyalització marítima, per a la prestació del servei de bar-cafeteria-restaurant.

Queda expressament prohibit dedicar la instal·lació a altres usos.

Superfícies: una superfície total de 636,5 m², corresponents a 532,7 m² (edificacions) i 103,8 m² (terrassa per a taules i cadires).

Termini: el temps màxim de durada de l'autorització serà de tres (3) anys, a comptar des del 23 de juny de 2022.

Taxes:

-Taxa d'Ocupació: import anual de TRENTA-NOU MIL SET-CENTS SEIXANTA-DOS EUROS AMB NORANTA-VUIT CÈNTIMS (39.762,98 €) (aquesta quantitat no inclou l'I.V.A.).

-Millora de la Taxa d'Ocupació: import anual de VUITANTA MIL euros (80.000,00 €) (aquesta quantitat no inclou l'I.V.A.).

-Taxa d'Activitat: la base imposable s'aplica sobre el volum de negoci desenvolupat en l'àmbit espacial de la present autorització, amb un tipus de gravamen, fixat dins dels límits establerts, del 4%.

Amb la finalitat de garantir una explotació raonable del domini públic atorgat, l'autoritzat estarà obligat a realitzar un volum mínim de facturació anual de CINC-CENTS VUITANTA MIL euros (580.000,00 €), a partir de la data de notificació de la resolució d'atorgament de l'autorització.

-Millora de la Taxa d'Activitat: import anual de TRENTA MIL euros (30.000,00 €) (aquesta quantitat no inclou l'I.V.A.).

 

Palma, a la data de la signatura electrònica (3 d'octubre de 2022)

El Vicepresident  Santiago Mayol Mundo En substitució del President, en aplicació de l'article 32.2 del TRLPEMM)