Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció V. Anuncis

Subsecció segona. Altres anuncis oficials

AJUNTAMENT DE SANT ANTONI DE PORTMANY

Núm. 487047
Extracte de la convocatòria i bases reguladores de la concessió de subvencions al lloguer d'habitatge dirigides a joves residents al municipi de Sant Antoni de Portmany per a 2022

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

De conformitat amb el que preveuen els articles 17.3b) i 20.8a) de la Llei 38/2003 de 17 de novembre, general de subvencions, es publica l'extracte de la convocatòria, el text complet de la qual es pot consultar a la Base de Dades Nacional de Subvencions (http://www.infosubvenciones.es).

Codi identificador BDNS: 645092

Primer. Beneficiaris.

Seran beneficiaris d'aquestes subvencions les persones majors de 18 anys, o menors d'edat legalment emancipats/ades, i que no haguin fet els 36 anys l'últim dia de presentació de les sol·licituds de subvenció i empadronades al municipi de Sant Antoni de Portmany ininterrompudament durant 12 mesos amb anterioritat al darrer dia del termini per presentar les sol·licituds.

Segon. Objecte.

L'objecte d'aquesta convocatòria és la concessió de l'Ajuntament de Sant Antoni de Portmany de subvencions al lloguer d'habitatge dirigides a joves residents al municipi de Sant Antoni de Portmany.

Amb aquests ajuts es vol pal·liar els efectes de l'encariment del lloguer al municipi de Sant Antoni de Portmany, i facilitar la permanència a l'habitatge llogat del col·lectiu de joves d'entre 18 i 35 anys, un dels més afectats.

Tercer. Bases reguladores: Convocatòria.

Bases reguladores de la concessió de subvencions al lloguer d'habitatge dirigides a joves residents al municipi de Sant Antoni de Portmany 2022. Publicades a la pàgina web municipal (http://www.santantoni.net) i tauler d'anuncis digital de la seu electrònica (http://santantoni.sedelectronica.es/board)

Quart. Quantia.

A les ajudes objecte d'aquesta convocatòria es destinarà la quantitat màxima de 58.000€, amb càrrec a la partida 010-3370-489000 de l'exercici pressupostari 2022. La quantia de la subvenció serà del 25 per cent de les mensualitats presentades correctament, prenent de referència la mitjana de les darreres 12 mensualitats anteriors a la convocatòria, amb un topall màxim de 1.500 euros.

Cinquè. Termini de presentació de sol·licituds.

Les sol·licituds han d'anar adreçades l'Alcalde, i presentar-se mitjançant el tràmit electrònic a la seu electrònica de l'Ajuntament de Sant Antoni de Portmany, de conformitat amb l'article 14.2 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques, en el termini de 10 dies hàbils des de la publicació de l'extracte de la convocatòria en el Butlletí Oficial de les Illes Balears. La presentació de la sol·licitud comporta l'acceptació expressa de les bases. Les sol·licituds s'han de fer mitjançant el model i els annexos que es troben en aquest tràmit.

 

A Sant Antoni de Portmany (30 d'agost de 2022)

L'alcalde Marcos Serra Colomar