Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció II. Autoritats i personal

Subsecció primera. Nomenaments, situacions i incidències

AJUNTAMENT DE SON SERVERA

Núm. 199706
Cessament arquitecta municipal de l'Ajuntament de Son Servera

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

La Batlia de l'Ajuntament de Son Servera (Illes Balears), mitjançant el Decret núm: 2022-0529 de 4 d'abril ha resolt el següent en relació al cessament de la arquitecta municipal:

Resolució de la Batlia de l'Ajuntament de Son Servera (Illes Balears)

Expedient 1225/2020

Atesa la convocatòria pública per proveir, amb caràcter de funcionari interí i mitjançant concurs de mèrits, la plaça vacant d'ARQUITECTE, ateses les necessitats de caràcter urgent i inajornable, fins a la seva cobertura definitiva, mitjançant el Decret de la Batlia núm. 774/2007, de 18 de juliol.

Atès el Decret de la Batlia núm. 962/2007, de 11 de setembre de 2007, que procedeix a nomenar com a arquitecte, amb caràcter de funcionari interí fins que es procedeixi a cobrir la plaça definitivament de l'Ajuntament de Son Servera, prèvia constatació del compliment de les bases de la present convocatòria, la persona aspirant que ha quedat amb el número 2 a l'ordre de prelació i que és la senyora Ana Belén García Sacristán, amb DNI núm. ***215***. Tot això amb efectes de dia 18 de setembre de 2007.

Atesa l'Oferta Pública d'Ocupació de l'exercici 2018, aprovada mitjançant el Decret de la Batlia núm. 2018-1556, de 25 d'octubre, i publicat al Butlletí Oficial de les Illes Balears (BOIB núm. 134, de data 16 d'octubre de 2018 i que en dita Oferta Pública d'Ocupació hi consta una plaça d'arquitecte/a  dins l'apartat de la taxa addicional per estabilització d'ocupació temporal de places de naturalesa estructural.

Atès el Decret de la Batlia núm 2021-0092, de   25 de gener de 2021, publicat al Butlletí Oficial de les Illes Balears (BOIB) núm. 14, de data 2 de febrer de 2021, que procedeix a aprovar la convocatòria i les bases reguladores de les proves selectives per a la provisió definitiva d'una plaça d'arquitecte/a, per estabilització d'ocupació, torn lliure, de personal funcionari de carrera de l'Ajuntament de Son Servera, corresponent a l'Oferta Pública d'ocupació de l'any 2018.

Atès el Decret de la Batlia núm. 2022-0410 de data 15 de març, publicat al Butlletí Oficial de les Illes Balears núm. 38 en data 17 de març de 2022, que resol nomenar Maria Sofia Amengual Luciano, situada al lloc 1 de l'ordre de prelació a la classificació definitiva com a arquitecta, funcionària de carrera, Grup A, subgrup A1.

D'acord amb la legislació vigent en matèria de personal, i en ús de les atribucions conferides a l'article 21.1.g) de la Llei 7/1985, de 2 d'abril, de Bases del Règim Local i l'article 41.14 del Reial Decret 2568/1986, de 28 de novembre, pel qual s'aprova el Reglament d'Organització i funcionament de règim jurídic de les Entitats locals

RESOLC:

Primer.- Cessar Ana Belén García Sacristán, amb DNI núm. ***215***, com a ARQUITECTA de l'Ajuntament de Son Servera (Illes Balears), funcionària amb caràcter interí per cobertura de la plaça definitivament.

Segon.- Que els efectes de la present comptin en data de 4 d'abril de 2022.

Tercer.- Donar compte de la present a la persona interessada, així com al departament de Personal i Intervenció, per al seu coneixement i efectes.

Quart.- Publicar la present, mitjançant edicte,  al Butlletí Oficial de les Illes Balears (BOIB) i, al tauler municipal d'anuncis i a la seu electrònica municipal, amb l'objecte de donar-ne coneixement públic.

Contra aquesta resolució que posa fi a la via administrativa, pot interposar alternativament recurs de reposició potestatiu davant l' Alcalde/essa d'aquest Ajuntament, en el termini d'un mes a comptar des de l'endemà al de la recepció de la present notificació, de conformitat amb els articles 123 i 124 de la Llei 39/2015, d' 1 d' octubre, del Procediment Administratiu Comú de les Administracions Públiques; o bé interposar directament recurs contenciós – administratiu, davant el Jutjat o la Sala que resulti competent, en el termini de dos mesos, comptadors a partir del dia següent al de la recepció de la present notificació, de conformitat amb l'article 46 de la Llei 29/1998, de 13 de juliol, reguladora de la Jurisdicció Contenciós – Administrativa. Si s'optés per interposar el recurs de reposició potestatiu no podrà interposar recurs contenciós – administratiu fins que aquell sigui resolt expressament o s'hagi produït la seva desestimació per silenci. Tot això, sense perjudici que es pugui interposar qualsevol altre recurs estimi més convenient en el seu dret.

 

Son Servera, document signat electrònicament (5 d'abril de 2022)

La batlessa Natalia Troya Isern