Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció III. Altres disposicions i actes administratius

CONSELL INSULAR DE MALLORCA

DEPARTAMENT D'HISENDA I FUNCIÓ PÚBLICA

Núm. 197706
Modificació de la plantilla del Consell Insular de Mallorca corresponent a l’any 2022 (2022.1)

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

El Ple del Consell de Mallorca, en data 10 de març de 2022, aprovà inicialment l'expedient de modificació de la plantilla de la Corporació per a l'any 2022, que fou exposat al públic durant quinze dies hàbils, mitjançant anunci publicat en el Butlletí Oficial de les Illes Balears núm.  36, de 12 de març de 2022.  El text de l'acord és el següent:

“Atesa la necessitat de modificar la vigent plantilla del Consell de Mallorca, aprovada pel Ple, en sessió extraordinària de dia 23  de desembre de 2021, publicada en el BOIB núm. 178, de 28 de desembre de 2021, per tal d'incorporar-hi i adaptar les places corresponents als llocs de treball que s'incorporen com a conseqüència de la tramitació de la modificació de la vigent Relació de Llocs de Treball, les quals no poden ser ajornades a l'exercici pressupostari següent, degut a la necessitat de procedir al proveïment urgent dels llocs de treball.

Atès allò que en relació a la plantilla de personal preveu l'article 90 de la Llei 7/1985 de 2 d'abril, reguladora de les bases de règim local, i l'article 8.1.p) de la Llei 8/2000 de 27 d'octubre, de consells insulars, en relació amb l'article 36.b) del Reglament orgànic del Consell Insular de Mallorca, aprovat pel Ple en sessió de 12 d'abril de 2018 (BOIB núm. 89, de 19 de juliol de 2018).

Atès que l'increment de la despesa que implica la modificació de plantilla es pot compensar amb despeses d'altres unitats, d'acord amb allò que preveu l'apartat 2,a) de l'article 126 del text refós de les disposicions legals vigents en matèria de règim local, aprovat pel Reial decret legislatiu 781/1986 de 18 d'abril.

Atès allò que en relació al procediment per a l'aprovació de la modificació de la plantilla preveu l'article 112 de la Llei 7/1985 de 2 d'abril, reguladora de les bases de règim local, i l'article 169 del Reial decret legislatiu 2/2004 de 5 març, pel qual s'aprova el text refós de la Llei reguladora de les Hisendes Locals, en aplicació de l'article 126.3 del Reial decret legislatiu 781/1986 de 18 d'abril.

Atesos els informes favorables a la proposta emesos pel cap del Servei Tècnic de Recursos Humans i pel cap del Servei d'Administració Econòmica de la Direcció Insular de Funció Pública i la fiscalització de conformitat de la Intervenció General.

El conseller executiu d'Hisenda i Funció Pública del Consell Insular de Mallorca eleva al Ple la següent proposta d'acord:

Primer. APROVAR inicialment la modificació de la vigent plantilla amb la corresponent modificació de l'annex de personal del Consell de Mallorca per a l'any 2022, amb efectes de dia 1 d'abril de 2022, en els termes que es recullen a continuació i elevar-lo al Ple per acordar-ne l'aprovació.

Modificació Plantilla Consell de Mallorca 2022.1

ALLÀ ON DIU

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

PERSONAL FUNCIONARI

Grup

 

 

Total

 

 

 

 

Administració General

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Subescala Tècnica

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

TAG

 

A1

 

 

 

69

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Subescala Administrativa

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Administratiu -iva  administració general

 

C1

 

 

 

58

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Administració Especial

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Subescala Tècnica

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Classe Tècnica Superior

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tècnic -a superior

 

A1

 

 

 

68

 

 

 

 

 

 

 

Tècnic -a superior de formació

 

A1

 

 

 

5

 

 

 

 

 

 

 

Tècnic -a superior informàtica

 

A1

 

 

 

6

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

HA DE DIR

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

PERSONAL FUNCIONARI

Grup

 

 

Total

 

 

 

 

Administració General

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Subescala Tècnica

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

TAG

 

A1

 

 

 

71

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Subescala Administrativa

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Administratiu -iva  administració general

 

C1

 

 

 

61

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Administració Especial

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Subescala Tècnica

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Classe Tècnica Superior

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tècnic -a superior

 

A1

 

 

 

69

 

 

 

 

 

 

 

Tècnic -a superior de formació

 

A1

 

 

 

6

 

 

 

 

 

 

 

Tècnic -a superior informàtica

 

A1

 

 

 

7

 

 

 

 

Segon. Aquest acord aprovatori serà considerat com a definitiu si no es produeixen reclamacions en contra durant el termini d'exposició pública de 15 dies hàbils comptadors de l'endemà de la data d'inserció d'aquest anunci al Butlletí Oficial de les Illes Balears, d'acord amb el que disposa l'article 112.3 de la llei 7/85 de 2 d'abril, reguladora de les bases de règim local, i també a l'art. 169 del Text refós de la Llei reguladora de les Hisendes Locals.”

Transcorregut el termini d'exposició pública sense que s'hagi presentat cap reclamació ni suggeriment, s'entén aprovat definitivament l'acord anterior, segons preveu l'article 112 de la Llei 7/1985, de 2 d'abril, reguladora de les bases de Règim Local, i l'article 169 del Reial Decret legislatiu 2/2004, de 5 de març, pel qual s'aprova el text refós de la Llei reguladora de les Hisendes Locals.

Contra aquest acord d'aprovació definitiva, que exhaureix la via administrativa, els interessats legitimats a què es refereix l'article 170.1 del Reial Decret legislatiu 2/2004, de 5 de març, poden interposar el recurs contenciós administratiu davant la Sala Contenciosa Administrativa del Tribunal Superior de Justícia de les Illes Balears, en el termini de dos mesos, comptadors a partir del dia següent de la publicació d'aquest acord. Tot això de conformitat amb la Llei 29/1998, de 13 de juliol, reguladora de la jurisdicció contenciosa administrativa. No obstant l'anterior, podeu exercitar, si escau, qualsevol altre recurs que considereu pertinent.

 

Palma, 4 d'abril de 2022

El conseller executiu d'Hisenda i Funció Pública (Decret de 26-01-2021, BOIB núm. 12, de 28-01-2021) Josep Lluís Colom Martínez