Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció II. Autoritats i personal

Subsecció segona. Oposicions i concursos

AJUNTAMENT DE SON SERVERA

Núm. 140737
Convocatòria del procés selectiu per a la provisió definitiva d'una plaça d'arquitecte/a, per estabilització d'ocupació, torn lliure, de personal funcionari de carrera de l'Ajuntament de Son Servera, mitjançant el sistema de concurs-oposició

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

La Batlia de l'Ajuntament de Son Servera (Illes Balears), mitjançant el Decret núm: 2022-0410 de 15 de març ha resolt el següent:

“Resolució de la Batlia de l'Ajuntament de Son Servera (Illes Balears)

Expedient 1225/2020

El Decret de la Batlia núm. 2021-0092, de 25 de gener procedeix a l'aprovació la convocatòria, així com les bases reguladores del procés selectiu per a la provisió definitiva d'una plaça d'arquitecte/a, per estabilització d'ocupació, torn lliure, de personal funcionari de carrera de l'Ajuntament de Son Servera, mitjançant el sistema de concurs-oposició.

El Butlletí Oficial de les Illes Balears (BOIB) núm. 14, de data 2 de febrer de 2021, procedeix a la seva publicació.

Atesa l'acta del Tribunal qualificador reunit en  data 28 de gener de 2022 que determina la llista de persones aprovades amb la classificació definitiva:

Nom i cognoms

DNI

1r E

2n E

3r E

Mèrits

TOTAL

María Sofía Amengual Luciano

***843***

16,89

10,00

17,10

12,83

56,82

Montserrat Ruiz Ortega

***785***

14,00

14,50

13,60

10,38

52,48

D'acord amb la legislació vigent en matèria de personal, i en ús de les atribucions conferides a l'article 21.1.g) de la Llei 7/1985, de 2 d'abril, de Bases del Règim Local i l'article 41.14 del Reial Decret 2568/1986, de 28 de novembre, pel qual s'aprova el Reglament d'Organització i funcionament de règim jurídic de les Entitats locals

RESOLC

Primer.- Nomenar MARIA SOFIA AMENGUAL LUCIANO, amb DNI núm. ***843***, núm. 1 a la classificació definitiva com a ARQUITECTA, funcionària de carrera. Grup A, subgrup A1.

Segon.- La persona nomenada haurà de prendre possessió de la plaça en el termini de 30 dies naturals comptadors des de l'endemà de la data d'aquest decret. Si no pren possessió dins el termini indicat, sense causa justificada, no podrà accedir a la condició de personal funcionari de carrera d'aquest Ajuntament.

Tercer.- Maria Sofia Amengual Luciano dins el termini indicat a l'apartat segon de la present resolució ha de presentar:

-Fotocòpia, degudament compulsada del document nacional d'identitat, passaport o número d'identificació d'estranger.

-Fotocòpia, degudament compulsada, del títol exigit a la convocatòria.

-Fotocòpia compulsada del títol de coneixements de català exigits en la convocatòria.

-Fotocòpia compulsada dels mèrits al·legats en la fase de concurs.

-Declaració jurada o promesa de no haver estat separada, mitjançant expedient disciplinari, del servei de qualsevol de les administracions públiques ni trobar-se inhabilitada per al compliment de les funcions públiques mitjançant sentència penal ferma.

-Certificat mèdic acreditatiu de no patir malaltia ni defecte físic i/o psíquic que la impossibilitin per al servei.

Quart.- Donar compte del present a la persona interessada, així com als departament de Personal i Intervenció per al seu coneixement i efectes.

Cinquè.- Publicar la present, mitjançant edicte,  al Butlletí Oficial de les Illes Balears (BOIB), a la seu electrònica de l'Ajuntament de Son Servera (sonservera.eadministracio.cat) i al tauler d'anuncis municipal, a l'objecte de donar-ne coneixement públic.

Contra aquesta resolució que posa fi a la via administrativa, pot interposar alternativament recurs de reposició potestatiu davant l' Alcalde/essa d'aquest Ajuntament, en el termini d'un mes a comptar des de l'endemà al de la recepció de la present notificació, de conformitat amb els articles 123 i 124 de la Llei 39/2015, d' 1 d' octubre, del Procediment Administratiu Comú de les Administracions Públiques; o bé interposar directament recurs contenciós – administratiu, davant el Jutjat o la Sala que resulti competent, en el termini de dos mesos, comptadors a partir del dia següent al de la recepció de la present notificació, de conformitat amb l'article 46 de la Llei 29/1998, de 13 de juliol, reguladora de la Jurisdicció Contenciós – Administrativa. Si s'optés per interposar el recurs de reposició potestatiu no podrà interposar recurs contenciós – administratiu fins que aquell sigui resolt expressament o s'hagi produït la seva desestimació per silenci. Tot això, sense perjudici que es pugui interposar qualsevol altre recurs estimi més convenient en el seu dret.”

 

Son Servera, en el dia de la signatura electrònica (15 de març de 2022)

La batlessa Natalia Troya Isern