Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció II. Autoritats i personal

Subsecció segona. Oposicions i concursos

AJUNTAMENT DE LLUCMAJOR

Núm. 140309
Resolució de la regidora delegada de recursos humans de dia 10 de març de 2022, per la qual es dóna audiència a les persones interessades en el recurs de reposició presentat contra les Bases que han de regir la convocatòria de les proves selectives per proveir, mitjançant el sistema de concurs, 1 plaça d'arquitecte del grup A, subgrup A1

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

ANTECEDENTS

1. Que en data 30 de desembre de 2021 es va publicar al BOIB núm. 180 l'Acord de la Junta de Govern, de dia 22 de desembre de 2021, mitjançant el qual s'aprova la convocatòria i les bases que han de regir el procés selectiu per cobrir, mitjançant oposició, 1 plaça de personal funcionari de carrera de la escala Administració especial, subescala tècnica, classe superior, especialitat arquitectura del grup A, subgrup A1 corresponent a l'oferta d'ocupació pública de l'any 2018.

2. Que contra l'esmentat acord de la Junta de Govern, s'ha interposat recurs potestatiu de reposició.

3. Vist el recurs potestatiu de reposició interposat, és procedent obrir un tràmit d'audiència previ a la resolució

FONAMENTS JURÍDICS

Primer.

D'acord amb larticle 105.c) de la Constitució Espanyola, la llei ha de regular el procediment a través del qual s'han de produir els actes administratius, garantint, quan sigui procedent, l'audiència de les persones interessades.

En aquest sentit, la regulació general de l'audiència a l'interessat es conté a l'article 82 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques, en endavant LPACAP, el paràgraf segon del qual estableix que «Els interessats, en un termini no inferior a deu dies ni superior a quinze, poden al·legar i presentar els documents i les justificacions que considerin pertinents.».

I, més concretament, en matèria de recursos administratius, l'article 118 de la LPACAP, pel que fa a l'audiència dels interessats, estableix una regla especial i indica al seu apartat segon que si hi hagués altres interessats se'ls donarà, en tot cas, trasllat del recurs perquè en el termini abans esmentat, al·leguin tot el que estimin procedent.

Segon.

D'acord amb la previsió de l'article 45,1.a) de la LPACAP, escau la publicació al Butlletí Oficial de les Illes Balears, ja que el paràgraf primer estableix que:

“Els actes administratius seran objecte de publicació quan així ho estableixin les normes reguladores de cada procediment o quan ho aconsellin raons dinterès públic apreciades per lòrgan competent.”

En tot cas, els actes administratius seran objecte de publicació, assolint aquesta els efectes de la notificació, quan l'acte tingui per destinatari una pluralitat indeterminada de persones.

En conseqüència,

RESOLC

Primer.

Donar audiència a totes les persones interessades en el recurs potestatiu de reposició presentat contra l'Acord de la Junta de Govern de dia 22 de desembre de 2021 (BOIB núm. 180 de 30 de desembre de 2021) per un termini de deu dies hàbils des del dia següent de la publicació de la present resolució al BOIB, a fi que puguin formular les al·legacions que estimen pertinents. Aquest recurs es troba a disposició de les persones interessades a les oficines del Servei de Recursos Humans, situades al Carrer Constitució, núm. 6, 2a planta, de Llucmajor, de dilluns a divendres hàbils, de 9 a 14.00 hores.

​​​​​​​Segon.

​​​​​​​Publicar la present resolució al Butlletí Oficial de les Illes Balears, així com a la pàgina web de l'Ajuntament de Llucmajor.

Contra aquest acte administratiu, que és de mer tràmit, no es pot interposar cap recurs administratiu, sens perjudici del que sigui procedent contra els actes que es dictin en resolució del recurs interposat.

 

Llucmajor, 11 de març de 2022

El batle

Eric Jareño Cifuentes