Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció II. Autoritats i personal

Subsecció primera. Nomenaments, situacions i incidències

CONSELL INSULAR DE MENORCA

Núm. 138244
Acord del Consell Rector de l’Agència Menorca Reserva de Biosfera en sessió de caràcter ordinari de 28 de febrer de 2022, relatiu al nomenament de membres del Consell Científic de l’Agència Menorca Reserva de Biosfera (exp. 03125-2019-000005)

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Atès que el Consell Rector, en sessió de caràcter extraordinari de 3 de febrer de 2020, va designar els membres que constitueixen el Consell Científic de l'Agència Menorca Reserva de Biosfera (BOIB núm. 25 de 27 de febrer de 2020);

Atès l'escrit amb data de registre d'entrada del CIM de 09/02/2022 i amb núm. GE/002575/2022, pel qual l'Institut Menorquí d'Estudis comunica que en la reunió de la seva Secció d'Història i Arqueologia de dia 25/01/2022 s'acordà l'elecció de nous representants al Consell Científic de l'Agència Reserva de la Biosfera per substituir altres membres sortints i es designaren els següents:

  • Titular: Carmen Lara Astiz, en substitució de J. Pau Salort Salort;
  • Titular: Carles Jiménez Jorquera, en substitució d'Amador Marí Puig;
  • Suplent: Carlos de Salort Giménez. en substitució d'Elena Sintes Olives;

Atesa la proposta de la Presidència;

El Consell Rector de l'Agència Menorca Reserva de Biosfera, per unanimitat dels set membres assistents (senyor Juaneda Mercadal, senyor Pastrana Huguet, senyora Gomila Carretero, senyor Maria Ballester, senyora Gomis Luis, senyora Gómez Estévez i senyora Marquès Portella) i en votació ordinària, adopta l'acord següent:

Primer. Nomenar com a vocals, titulars i suplents, del Consell Científic de l'Agència Menorca Reserva de Biosfera per la Secció d'Història i Arqueologia de l'Institut Menorquí d'Estudis, les persones que consten a continuació:

- Titular: Carmen Lara Astiz

- Suplent: Carlos de Salort Giménez

- Titular: Carles Jiménez Jorquera

Segon. Publicar aquests nomenaments en el Butlletí Oficial de les Illes Balears als efectes de notificació.

 

Maó, 14 de març de 2022

Per delegació de la presidenta El secretari del Consell Rector Octavi Pons Castejón (Decret 20/2020, de 21 de gener) (BOIB núm. 13 de 30-1-2020)