Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció II. Autoritats i personal

Subsecció primera. Nomenaments, situacions i incidències

AJUNTAMENT DE VALLDEMOSSA

Núm. 136880
Decret de batlia núm. 2022-0073 Nomenament funcionari/a de carrera Tècnic/a d’Administració General Ajuntament de Valldemossa

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

El Batle de Valldemossa mitjançant decret número 2022-0073, de data 14 de març de 2022 va dictar la següent resolució:

Vista la documentació acreditativa de les condicions de capacitat i requisits exigits en la Convocatòria aportada pels qui van superar les proves de selecció mitjançant el sistema de concurs-oposició, la següent plaça:

Característica de la plaça:

Servei/Dependència

Ajuntament de Valldemossa

Denominació del lloc

Tecnic/a Administració General

Naturalesa

Funcionari de carrera

Escala

Administració general

Subescala

Tècnica grup de classificació professional A

Grup/Subgrup

A1

Jornada

Completa

Horari

Segons pacte de funcionaris vigent

Núm. de vacants        

 1

De conformitat amb l'article 21.1.h) de la Llei 7/1985, de 2 d'abril, de Bases del Règim Local; l'article 136 del text refós de les disposicions legals vigents en matèria de Règim Local, aprovat pel Reial decret Legislatiu 781/1986, de 18 d'abril; i l'article 7 del Reial decret 896/1991, de 7 de juny, pel qual s'estableixen les regles bàsiques i els programes mínims a què ha d'ajustar-se el procediment de selecció dels funcionaris de l'Administració Local,

RESOLC

PRIMER. Realitzar el nomenament a favor de:

Identitat de l'Aspirant

DNI

 MARIA BELEN LLORET GARCIA

 ***5640*B

SEGON. Notificar la present resolució a l'aspirant nomenat, comunicant-li que haurà de prendre possessió en el termini de 3 dies hàbils a comptar des de l'endemà de la publicació en el Butlleti Oficial de les Illes Balears de la present resolució, seguint la tramitació indicada a la base 11a de la convocatòria i bases plaça de tècnic/a d'administració general de l'Ajuntament de Valldemossa.

Abans de prendre possessió de la  lloc de treball, la persona interessada haurà de fer constar que no està sotmès a cap supòsit d'incompatibilitat establert en la Llei 53/1984 de 26 de desembre, d'incompatibilitats del personal al servei de les administracions públiques, o comprometre's en seu cas, a exercir l'oportuna opció en el període de temps que preveu l'article 10 de la disposició legal anterior, i no percebre pensió de jubilació, de retir o d'orfandat.

TERCER. Publicar aquest nomenament en el BOIB i a la seu electrònica d'aquest Ajuntament [http://valldemossa.sedelectronica.es]

Contra aquest acte administratiu, que exhaureix la via administrativa, es pot presentar recurs de reposició davant el mateix òrgan que l'ha dictat, d'acord amb l'article 123 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques. El termini per interposar-lo és d'un mes comptat des de l'endemà de rebre aquesta notificació. En aquest cas no es podrà interposar recurs contenciós administratiu fins que no s'hagi resolt el de reposició. El recurs de reposició potestatiu s'haurà de presentar al Registre General d'aquest Ajuntament o a les dependències a què es refereix l'article 16.4 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, abans esmentada, i s'entendrà desestimat quan no s'hagi resolt i notificat la resolució, en el termini d'un mes, comptat des de l'endemà de la seva interposició, i en aquest cas quedarà expedita la via contenciosa administrativa.

Si no s'utilitza el recurs potestatiu de reposició, es pot interposar directament recurs contenciós administratiu, d'acord amb l'article 123 abans esmentat i el que disposa la Llei 29/1998, de 13 de juliol, reguladora de la jurisdicció contenciosa administrativa, davant el Jutjat Contenciós Administratiu o la Sala Contenciosa Administrativa del Tribunal Superior de Justícia, segons les competències determinades pels articles 8 i 10 de la Llei 29/1998, en el termini de dos mesos comptats des de l'endemà de rebre aquesta notificació, tot això sense perjudici de qualsevol altre recurs o acció que es consideri convenient.

 

Valldemossa, en el dia de la signatura electrònica (14 de març de 2022)

El batle

Nadal Torres Bujosa