Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció V. Anuncis

Subsecció segona. Altres anuncis oficials

AJUNTAMENT DE SON SERVERA

Núm. 562696
Aprovació inicial del Pressupost General per a l'exercici 2022

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Al Departament d'Intervenció d'aquest Ajuntament i de conformitat amb el que disposen els articles 112 de la Llei 7/1985, de 2 d'abril, i 169 del Text refós de la Llei reguladora de les hisendes locals, aprovat pel RDL 2/2004, de 5 de març, es troba exposat al públic, als efectes de reclamacions, el Pressupost General de l'Ajuntament de Son Servera per a l'exercici 2022, aprovat inicialment pel Ple de la corporació amb tots els annexos que el conformen, en la sessió ordinària de 18 de novembre de 2021.

Els interessats que estiguin legitimats segons el que disposen els articles 63.1 de la Llei 7/1985 i 170 del Text refós de la Llei reguladora de les hisendes locals, i pels motius taxativament enumerats en el núm. 2 de l'esmentat article 170, poden presentar reclamacions, amb subjecció als tràmits següents:

  1.  Termini d'exposició i admissió de reclamacions: quinze dies hàbils comptadors des de l'endemà de la data de publicació del present anunci al Butlletí Oficial de les Illes Balears.
  2.  Les reclamacions es presentaran al Registre General de l'Ajuntament o en les formes previstes en l'article 16.4 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques.
  3.  Òrgan davant el qual s'ha de reclamar: Ple de l'Ajuntament de Son Servera.

El pressupost es considerarà definitivament aprovat, i es publicarà al Butlletí Oficial de les Illes Balears el resum per capítols del Pressupost i la Plantilla Orgànica de Personal, si durant el termini indicat no es presenta cap reclamació.

 

Son Servera, 19 de novembre de 2021

La batlessa Natalia Troya Isern