Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció II. Autoritats i personal

Subsecció segona. Oposicions i concursos

ADMINISTRACIÓ DE LA COMUNITAT AUTÒNOMA

ESCOLA BALEAR D'ADMINISTRACIÓ PÚBLICA (EBAP)

Núm. 560957
Resolució de la consellera de Presidència, Funció Pública i Igualtat per la qual es modifica la composició del Tribunal Qualificador de les proves selectives convocades per a l’ingrés, pel torn lliure i pel torn de promoció interna, inclosa la reserva per a persones amb discapacitat al cos subaltern de l’Administració general de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Antecedents

1. En el BOIB núm. 57, de 30 d'abril de 2019, es va publicar la Resolució de la consellera d'Hisenda i Administracions Públiques de 25 d'abril de 2019 per la qual s'aproven la convocatòria, les bases, els exercicis i temari i el barem de mèrits i es designa el Tribunal Qualificador de les proves selectives per a l'ingrés, pel torn lliure i pel torn de promoció interna, inclosa la reserva per a persones amb discapacitat, al cos subaltern de l'Administració general de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears.

2. En el BOIB núm. 109, de 8 d'agost de 2019, es va publicar la Resolució de 30 de juliol de 2019 de modificació de la composició del Tribunal Qualificador abans esmentat, establerta per la Resolució de 25 d'abril de 2019, esmentada en el punt anterior.

3. En el BOIB núm. 207, de 12 de desembre de 2020, es va publicar la Resolució d'1 de desembre de 2020 de modificació de la composició del Tribunal Qualificador abans esmentat, establerta per la Resolució de 25 d'abril de 2019.

4. En el BOIB núm. 7, de 16 de gener de 2021, es va publicar la Resolució de 5 de gener de 2021 de modificació de la composició del Tribunal Qualificador abans esmentat, establerta per la Resolució de 25 d'abril de 2019.

Atès que el Tribunal Qualificador no està complet, ja que dues de les persones que en són membres han presentat causa d'abstenció es fa necessari designar-ne dues més per poder continuar amb la tramitació del procés.

Resolució

1. Modificar la composició del Tribunal Qualificador del cos subaltern establerta en l'annex 2 de la Resolució de 25 d'abril de 2019 per la qual s'aproven la convocatòria, les bases, els exercicis i el temari, i el barem de mèrits i es designa el Tribunal Qualificador de les proves selectives per a l'ingrés, pel torn lliure i pel torn de promoció interna, inclosa la reserva per a persones amb discapacitat, al cos subaltern de l'Administració general de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears.

2. Designar dues persones com a nou membres del Tribunal Qualificador, segons s'indica en l'annex d'aquesta Resolució.

Interposició de recursos

Contra aquesta Resolució —que exhaureix la via administrativa— es pot interposar un recurs potestatiu de reposició davant la consellera d'Administracions Públiques i Modernització, en el termini d'un mes comptador a partir de l'endemà que s'hagi publicat aquesta Resolució en el Butlletí Oficial de les Illes Balears, d'acord amb els articles 123 i 124 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques.

També es pot interposar un recurs contenciós administratiu davant la Sala Contenciosa Administrativa de Tribunal Superior de Justícia de les Illes Balears, en el termini de dos mesos comptadors des de l'endemà d'haver-se publicat aquesta Resolució, d'acord amb els articles 8.2 i 46.1 de la Llei 29/1998, de 13 de juliol, reguladora de la jurisdicció contenciosa administrativa.

 

Palma, 16 de novembre de 2021

La consellera de Presidència, Funció Pública i Igualtat Mercedes Garrido Rodríguez

 

ANNEX Tribunal Qualificador de les proves selectives per a l'ingrés al cos subaltern de l'Administració general de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears

Vocal:

Segon. Designat per sorteig entre el personal funcionari de carrera del cos de superior de l'Administració general de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears.

Titular: Joan Josep Manila Pou

Suplent: Josep Frontera Deyá