Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció III. Altres disposicions i actes administratius

ADMINISTRACIÓ DE LA COMUNITAT AUTÒNOMA

FONS DE GARANTIA AGRÀRIA I PESQUERA DE LES ILLES BALEARS (FOGAIBA)

Núm. 560134
Resolució del director gerent del Fons de Garantia Agrària i Pesquera de les Illes Balears (FOGAIBA) per la qual es determina la suplència del Servei d’ajudes al desenvolupament rural del FOGAIBA

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

L'article 1.2 de la Llei 3/2003, de 26 de març, de règim jurídic de les administracions públiques de les Illes Balears, estableix que les entitats de dret públic dependents de l'Administració de la Comunitat Autònoma que integrin l'Administració instrumental han de subjectar la seva actuació a aquesta llei quan actuïn en l'exercici de potestats administratives.

D'acord amb l'article 6 de la Llei 3/2003, tenen la consideració d'unitats administratives els elements organitzatius bàsics de l'estructura orgànica i comprenen els llocs de treball vinculats funcionalment per raó de la seva comesa a una direcció superior comuna. Les unitats administratives es denominen departaments, serveis, seccions i negociats, i s'estructuren, com a regla general, en dues o més unitats de nivell inferior.

D'altra banda, d'acord amb el que preveu l'article 6.3 de la Llei 3/2003 esmentada, tenen la consideració d'òrgans administratius, a més dels òrgans superiors i dels directius, les unitats administratives (serveis, seccions, etc.) a les quals se'ls atribueixin funcions que tinguin efectes jurídics davant tercers o l'actuació dels quals tingui caràcter preceptiu.

L'article 32.1 de la Llei 3/2003, de 26 de març, de règim jurídic de les administracions públiques de les Illes Balears, estableix que els titulars dels òrgans de l'Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears se substituiran en les seves funcions, de manera temporal, en els supòsits d'absència, malaltia o vacant, d'acord amb el que estableix la llei esmentada.

En els apartats segon i quart de l'article esmentat, es determina que les suplències es podran establir per a un àmbit general o per a un àmbit específic, i també per a supòsits concrets i que es publicaran al Butlletí Oficial de les Illes Balears, tret que s'estableixi per a supòsits concrets.

De la mateixa manera, l'article 33.2 de la llei esmentada estableix que la suplència dels titulars dels òrgans que no siguin directius la determinarà el superior jeràrquic del titular de l'òrgan afectat entre els titulars d'òrgans del mateix rang o del rang immediatament inferior.

Atesa la conveniència de garantir a tota hora el funcionament del FOGAIBA en cas d'absència, malaltia o d'un altre impediment temporal dels titulars dels seus òrgans i de conformitat amb el que disposa l'article 33.2 de la Llei 3/2003, de 26 de març, de règim jurídic de les administracions públiques de les Illes Balears, dicto la següent

RESOLUCIÓ

Primer

En cas d'absència, vacant o malaltia del cap de servei d'ajudes al desenvolupament rural s'estableix el règim de suplències següent per a la plaça:

a) Per a la gestió de les línies d'ajudes FEADER SIGC el cap de servei d'ajudes directes de la PAC.

b) Per a la resta de línies d'ajudes atribuïdes al servei i la resta de les funcions no assenyalades en el punt anterior així com la coordinació del Servei en general, la cap del servei de la unitat de gestió econòmica. L'exercici d'aquesta competència es realitzarà sense perjudici del compliment de la separació de funcions que ha d'existir en la tramitació dels expedients relatius a l'Organisme Pagador, en aquest cas les propostes de resolució seran dictades pel cap de servei assenyalat a l'apartat a) anterior.

Segon

Deixar sense efecte el règim de suplència que s'ha establert mitjançant la resolució d'aquesta gerència de 12 de juliol en el referent a la plaça de cap de servei d'ajudes al desenvolupament rural.

 

Tercer

Aquesta resolució es publicarà al Butlletí Oficial de les Illes Balears i entrarà en vigor el mateix dia de la seva publicació.

 

Palma,  18 de novembre de 2021

El director gerent del FOGAIBA Mateu Morro Marcé