Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció III. Altres disposicions i actes administratius

ADMINISTRACIÓ DE LA COMUNITAT AUTÒNOMA

CONSELLERIA D'AFERS SOCIALS I ESPORTS

Núm. 559433
Resolució de la consellera d’Afers Socials i Esports per la qual es modifica la convocatòria d’ajuts per als desplaçaments de les seleccions autonòmiques de les Illes Balears per la seva participació en els Campionats d’Espanya en Edat Escolar convocats pel Consell Superior d’Esports per a l’any 2021

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Fets

1. En data 9 de novembre de 2021, es va publicar al BOIB núm. 155 la Resolució de la consellera d'Afers Socials i Esports de 3 de novembre de 2021, per la qual es convoquen ajuts per als desplaçaments de les seleccions autonòmiques de les Illes Balears per la seva participació en els Campionats d'Espanya en Edat Escolar convocats pel Consell Superior d'Esports per a l'any 2021.

2. L'objecte de la convocatòria és es ajudar a les seleccions autonòmiques de les Illes Balears per facilitar la participació en els Campionats d'Espanya de Seleccions Autonòmiques en Edat Escolar convocats pel Consell Superior d'Esports per a l'any 2021.

3. El Consell Superior d'Esports va publicar les normes general dels Campionats d'Espanya en Edat Escolar per seleccions autonòmiques dia 29/04/2021. Aquestes normes inclou la modalitat esportiva del judo en categoria en categoria cadet i infantil.

4. L'apartat 1 de la Resolució de la consellera d'Afers Socials i Esports per la qual es convoquen ajuts per a desplaçaments de les seleccions autonòmiques de les Illes Balears per la seva participació en els Campionats d'Espanya en Edat Escolar convocats pel Consell Superior d'Esports per a l'any 2021, no inclou la modalitat esportiva de judo en categoria cadet i infantil.

Fonaments de dret

1. La Llei 38/2003, de 17 de novembre, general de subvencions (BOE núm. 276, de 18/11/2003).

2. El Decret legislatiu 2/2005, de 28 de desembre, pel qual s'aprova el text refós de la Llei de subvencions (BOIB núm. 196, 31/12/2005).

3. L'Ordre de la consellera d'Afers Socials i Esports de 12 de febrer de 2021 per la qual s'estableixen les bases reguladores de la concessió de subvencions en matèria d'esports (BOIB núm. 23, de 16 de febrer)

4. La Resolució de la consellera d'Afers Socials i Esports de 3 de novembre de 2021, per la qual es convoquen ajuts per als desplaçaments de les seleccions autonòmiques de les Illes Balears per la seva participació en els Campionats d'Espanya en Edat Escolar convocats pel Consell Superior d'Esports per a l'any 2021 (BOIB 155 de 9/11/2021).

Per tot això i vista la proposta de resolució del director general d'Esports, dict la següent:

Resolució

1. Modificar l'aparta primer i tercer del punt primer de l'Annex 1 de la resolució de la consellera d'Afers Socials i Esports de 3 de novembre de 2021, per la qual es convoquen ajuts per als desplaçaments de les seleccions autonòmiques de les Illes Balears per la seva participació en els Campionats d'Espanya en Edat Escolar convocats pel Consell Superior d'Esports per a l'any 2021 en el següent sentit:

 

Allà on diu:

1.1 L'objecte de la convocatòria és ajudar a les seleccions autonòmiques de les Illes Balears per facilitar la participació en els Campionats d'Espanya de Seleccions Autonòmiques en Edat Escolar convocats pel Consell Superior d'Esports per a l'any 2021 dels següents esports, categories:

Categoria cadet: Atletisme, Bàdminton, Bàsquet, Ciclisme en Ruta, Rugbi-7, Tennis de Taula, Voleibol i Vòlei Platja, Escacs i Gimnàstica Rítmica.

Categoria infantil: Bàdminton, Bàsquet, Ciclisme en Ruta, Orientació, Tennis de Taula, Voleibol i Voleibol Platja, Lluites Olímpiques (Lluita Grecoromana i Lliure Olímpica i Escacs.

1.3. Son objecte de subvenció els Campionats d'Espanya de Seleccions Autonòmiques en Edat escolar convocats pel Consell Superior d'Esports celebrats entre l'1 de gener de 2021 i el 29 d'octubre de 2021.

Ha de dir:

1.1 L'objecte de la convocatòria és ajudar a les seleccions autonòmiques de les Illes Balears per facilitar la participació en els Campionats d'Espanya de Seleccions Autonòmiques en Edat Escolar convocats pel Consell Superior d'Esports per a l'any 2021 dels següents esports, categories:

Categoria cadet: Atletisme, Bàdminton, Bàsquet, Ciclisme en Ruta, Judo, Rugbi-7, Tennis de Taula, Voleibol i Vòlei Platja, Escacs i Gimnàstica Rítmica.

Categoria infantil: Bàdminton, Bàsquet, Ciclisme en Ruta, Judo, Orientació, Tennis de Taula, Voleibol i Voleibol Platja, Lluites Olímpiques (Lluita Grecoromana i Lliure Olímpica i Escacs.

1.3. Son objecte de subvenció els Campionats d'Espanya de Seleccions Autonòmiques en Edat escolar convocats pel Consell Superior d'Esports celebrats entre l'1 de gener de 2021 i el 8 de desembre de 2021.

2. Ordenar la publicació al BOIB d'aquesta resolució.

Interposició de recursos

Contra aquesta Resolució –que exhaureix la via administrativa– es pot interposar un recurs potestatiu de reposició davant la consellera d'Afers Socials i Esports en el termini d'un mes comptador des de l'endemà d'haver-se publicat, d'acord amb l'article 124 de la Llei 39/2015, d'1 de octubre, del procediment administratiu comú de les Administracions Públiques, i l'article 57 de la Llei 3/2003, de règim jurídic de l'Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears.

També es pot interposar un recurs contenciós administratiu davant la Sala Contenciosa del Tribunal Superior de Justícia de les Illes Balears en el termini de dos mesos comptadors des de l'endemà que s'hagi publicat aquesta Resolució, d'acord amb l'article 46 de la Llei 29/1998, de 13 de juliol, reguladora de la jurisdicció contenciosa administrativa.

 

Palma, 16 de novembre de 2021

La consellera d'Afers Socials i Esports Fina Santiago Rodríquez