Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció V. Anuncis

Subsecció segona. Altres anuncis oficials

AJUNTAMENT DE MONTUÏRI

Núm. 558109
Notificació Cami Son Miro

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

No havent-se pogut notificar en la forma establerta a l'article 41 i 42 de la Llei  39/2015,  de  1  de  octubre,  del  Procediment  Administratiu Comú de les Administracions Públicas al Sr. Antonio Martorell Blascos, l'acord plenari de 7 d'octubre de 2021, pel present i d'acord amb l'estipulat en l'art.44 de la citada Llei, es procedeix a la seva notificació mitjançant el present anunci en la forma que es transcriu a continuació :

Per l'ajuntament en ple a la sessió de 7 d'octubre de 2021, entre altres, es va prendre l'acord que es transcriu a continuació:

El Sr. Batle explica el contingut referent a aquest punt, assenyalant que de l'expedient es veu que estem davant un problema entre veïnats i, per tant, de caràcter particular.

Conclòs el torn de paraula, la Corporació delibera i a continuació es passa a votació aquest punt essent aprovat per 6 vots a favor (MES i PSOE) i 5 abstencions (P.P) amb el següent contingut :

Vist l'expedient (Exp. Béns 01/2020) d'acció investigadora per a determinar la titularitat pública, com a bé de domini d'ús publico, del camí veïnal, situat com a ramal del camí catalogat a l'inventari de camins d'aquest ajuntament amb el número 70, sense que hi hagi plena constància ni estigui inscrit en l'Inventari de Béns municipals.

Vist que l'expedient s'ha desenvolupat amb estricta subjecció a les disposicions legals que el regulen. A l'empara dels articles 4.1.d) de la Llei 7/1985, de 2 d'abril, de Bases del Règim Local, modificat per la Llei 57/2003, de 16 de desembre, de mesures de modernització del govern local, i 41.1 a) i 45 de la Llei 33/2003, de 3 de novembre, del Patrimoni de les Administracions Públiques i 128 de la Llei Autonòmica 20/200, de 15 de desembre, Municipal i de Règim Local, que atorguen als Ajuntaments la potestat de recerca dels seus béns, que s'exercirà amb sotmetiment al procediment legalment establert, recollit bàsicament en els articles 44 a 55 del Reglament de Béns de les Entitats Locals, aprovat per Reial decret 1372/1986,de 13 de juny.

Vist l'Informe de la Secretaria de data 25 de setembre de 2021, i del qual es conclou que :

1r. Que de la documentació presentada en l'informe pericial pel Sr. Joan Morey Nigorra en representació del Sr. Miquel Juan Meliá, no s'aporta cap prova que el camí sigui de titularitat municipal, sinó simplement que sobre la cartografia de l'ajuntament i del cadastre apareix un camí.

2n. Que el camí no figura al catàleg de camins municipals,  ni al cadastre ni a les NNSS de planejament.

3r. Les al·legacions presentades pel Sr. Antonio Martorell Blascos si demostren, via escriptures i notes registrals que les finques confrontants al camí controvertit no limiten en cap moment amb camí.

4t. El suposat camí públic no té sortida a cap altre camí i només serveix d'accés a finques privades i que transcorre per finques igualment de titularitat privada.

5è. Que les qüestions plantejades pel Sr. Miquel Juan Meliá en relació al traçat i drets de pas que poguessin existir sobre el camí, s'hauran resoldre davant la jurisdicció civil, no sent competent l'administració per a la seva solució.

Vist tot l'exposat, l'ajuntament en ple adopta per majoria absoluta legal el següent acord:

Primer.- Denegar la sol·licitud presentada pel Sr. Joan Morey Nigorra en representació del Sr. Miquel Juan Meliá, i com a conseqüència declarar la titularitat privada del camí identificat com a ramal del camí catalogat a l'inventari de camins d'aquest ajuntament amb el número 70 i situat en el polígon 13 d'aquest acabo municipal de Montuïri.

Segon.- Notificar el present acord als interessats.

 

Contra aquest acord que exhaureix la via administrativa  podreu interposar, alternativament, els recursos següents:

a) Directament recurs contenciós-administratiu davant el jutjat de lo Contenciós -Administratiu el termini de dos mesos comptats des del dia següent al de la recepció de la present notificació,

b) Recurs de reposició potestatiu davant l'òrgan que ha dictat aquesta resolució, en el termini d'un mes, comptador a partir del dia següent de la notificació de la present resolució. Contra la desestimació per silenci del recurs de reposició, que es produirà pel transcurs d'un mes des de la seva presentació sense que s'hagi resolt expressament ni s'hagi notificat, podrà interposar-se el recurs contenciós administratiu, en el termini de sis mesos, comptadors a partir del dia següent a la desestimació presumpta.

  

Montuïri, 15 de novembre de 2021

El batle

Joan Verger Rosiñol