Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció I. Disposicions generals

AJUNTAMENT DE VALLDEMOSSA

Núm. 557162
Aprovació Ordenança fiscal reguladora de l'impost municipal sobre activitats econòmiques

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

ORDENANÇA FISCAL REGULADORA DE L'IMPOST MUNICIPAL SOBRE ACTIVITATS ECONÒMIQUES.

Article 1.- De conformitat amb allò previst als articles 78 i següents del RDL 2/2004, de cinc de març, que aprova el Text Refós de les Hisendes Locals.

El coeficient i l'escala d'índexs de l'Impost sobre Activitats Econòmiques aplicables en aquest Municipi queden fixades en els termes que s'estableixen en els següents articles.

Article 2.- Per a totes les activitats exercides en aquest terme municipal les quotes mínimes de les Tarifes de l'Impost sobre Activitats Econòmiques seran incrementades mitjançant l'aplicació sobre aquestes del coeficient únic 1'1.

Article 3.- Sobre les quotes municipals i atesos a la categoria fiscal de la via pública on radiqui l'activitat econòmica, s'estableixen els següents índex de situació, en funció de les categories dels carrers aprovades:

Categoria

Carrer coeficient

PRIMERA 1'5

SEGONA 1'4

TERCERA 1'3

​Disposició final

La present Ordenança fiscal, entrarà en vigor el mateix dia de la seva publicació en el Butlletí Oficial de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears i serà d'aplicació a partir del dia 1 de gener de 2007, romanent en vigor fins a la seva modificació o derogació expresses.

 

Valldemossa, 17 de novembre de 2021

El batle Nadal Torres Bujosa