Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció II. Autoritats i personal

Subsecció primera. Nomenaments, situacions i incidències

AJUNTAMENT D'ALCÚDIA

Núm. 529977
Nomenament funcionaris de carrera amb la categoria de tècnic d'aministració general de l'ajuntament d'Alcudia, escala d'aministració general, subescala tècnica, grup A-1

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Mitjançant Resolució de Batlia núm. 2190, de data 3 de novembre de 2021, s'ha procedit al nomenament de funcionaris de carrera de l'Ajuntament d'Alcúdia, amb la categoria de Tècnic d'Administració General, Escala d'Administració General, subescala  tècnica i Grup A-1, la qual es transcriu a continuació:

"DECRET DE BATLIA

Atès que mitjançant Decret de Batlia 1201/2020, de data 1.07.2020, es va aprovar la convocatòria i les bases reguladores del procediment selectiu per a l'accés com a personal funcionari de carrera de l'Ajuntament d'Alcúdia, pel torn lliure, de dues places de tècnic d'administració general, mitjançant concurs-oposició i la creació d'una borsa de treball de personal interí de la subescala tècnica de l'escala d'administració general de l'Ajuntament d'Alcúdia. Aquesta convocatòria i les bases es varen publicar al BOIB núm. 122 de 11.07.2020. Igualment, es va anunciar la convocatòria al BOE núm. 198, de dia 21.07.2020.

Atès que mitjançant Resolució d'aquesta batlia núm. 2068/2020, de data 6 de novembre de 2020, es varen resoldre els recursos interposats  i es va procedir a la modificació de les bases de la convocatòria, i a obrir un nou termini de presentació de sol·licituds. Dita resolució, amb la modificació de les bases de la convocatòria, fou publicada al BOIB 194/2020, de 12 de novembre i en data 17 de novembre de 2.020, es va publicar al BOE núm. 302/2020, l'anunci de la modificació de les bases i d'obertura d'un nou termini de presentació d'instàncies.

Atès que, finalitzat el termini de presentació de sol·licituds de participació en el procediment selectiu, d'acord amb les bases que regeixen la present convocatòria, mitjançant Resolució de batlia núm. 2021/357, de data 23.02.2021, es va aprovar el llistat definitiu d'admesos i exclosos al procediment selectiu.

Atès que, una vegada desenvolupat el procediment selectiu pels tràmits prevists a les seves bases, de conformitat amb la proposta del Tribunal Qualificador de dates 23.09.2021 i 5.10.2021, per Resolució de Baltia núm. 2021/1978, de data 7.10.2021, publicada al BOIB núm. 140, de data 12.10.2021, es va declarar que els aspirants aprovats que han obtingut major puntuació total en el procediment selectiu per a l'accés com a personal funcionari de carrera de l'ajuntament d'Alcúdia, pel torn lliure, de dues places de tècnic d'administració general, mitjançant concurs-oposició son:

1er.-  Sebastià Gallardo De Arriba, DNI 18**4**2*.

2on.- Mario Sierra Alzamora, DNI **521**1*.

Atès que els aspirants han comunicat l'ordre de preferència dels llocs de treball oferts i que ambdós opten, en primer terme, al lloc de TAG de Contractació, resulta que aquest s'adjudicarà a l'aspirant que ha obtingut major puntuació en el concurs-oposició.

Una vegada presentada i comprovada la documentació exigida per accedir al nomenament segons la base desena de les que regulen la convocatòria, de conformitat amb l'establert a la base onzena de les que regulen la present convocatòria, fent ús de les atribucions que em confereixen l'apartat h) de l'article 21.1 de la Llei 7/1985, de 2 d'abril, reguladora de les bases de règim local,

RESOLC:

Primer.- Nomenar a les següents persones com a funcionaris de carrera de l'Ajuntament d'Alcúdia, amb la categoria funcionarial de Tècnic d'Administració General, Escala d'Administració General, subescala  tècnica i Grup A-1, amb els drets i deures administratius i econòmics que lis corresponguin:

1er.-  Sebastià Gallardo De Arriba, DNI 18**4**2*.

2on.- Mario Sierra Alzamora, DNI **521**1*.

Segon.- Adjudicar al Sr. Sebastià Gallardo de Arriba el lloc de treball de TAG de Contractació, codi 2103, per ésser l'aspirant que ha obtingut major puntuació en el concurs-oposició.

Tercer.- Adjudicar al Sr. Mario Sierra Alzamora el lloc de treball de TAG de Sanitat, Social i Igualtat, codi 7000.

Quart.- Ordenar la publicació aquesta resolució al tauler d'anuncis del lloc web municipal  (www.alcudia.net) i al Butlletí Oficial de les Illes Balears.

Cinquè.- Notificar als interessats aquest nomenament als efectes oportuns. Els aspirants nomenats funcionaris de carrera hauran d'efectuar la presa de possessió en el termini màxim de tres dies hàbils, comptadors a partir de l'endemà que es publiqui en el BOIB la present resolució.

Sisè.- Contra aquesta resolució que exhaureix la via administrativa, es poden interposar de forma alternativa, els següents recursos: o bé recurs potestatiu de reposició, a interposar davant la Batlia, en el termini d'un mes, comptador des de l'endemà de la publicació en el BOIB de la present resolució, o bé directament recurs contenciós administratiu, a interposar davant el Jutjat Contenciós Administratiu de Palma, en el termini de dos mesos, comptadors des de l'endemà de la publicació en el BOIB d'aquesta resolució; tot això sense perjudici que els interessats puguin interposar aquells altres recursos que en considerin procedents.

Alcúdia, en data de la signatura.

La Batlessa                                                                             El Secretari

Bàrbara Rebassa Bisbal                                                         Joan Seguí Serra"

Cosa que fem pública al Butlletí Oficial de les Illes Balears i al tauler d'anuncis electrònic de l'Ajuntament, als efectes establerts a l'article 45 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del Procediment Administratiu Comú de les Administracions Públiques.

 

Alcúdia, en data de la signatura (3 de novembre de 2021)

La batllessa Bàrbara Rebassa Bisbal