Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció III. Altres disposicions i actes administratius

AJUNTAMENT DE SANT LLUIS

Núm. 224265
Aprovació definitiva Pla d'emergència per sequera del municipi de Sant Lluís

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

El Ple de l'Ajuntament de Sant Lluís en sessió ordinària celebrada el dia 26 de maig de 2021 va adoptar, entre d'altres, els següents acords:

Primer. Desestimar les al·legacions presentades per FM.G.J (RE núm. 1648, de 23.04.2021) i l'Associació de Veïns de Binissafúller Roters (RE núm. 1654, de dia 23.04.2021) al Pla d'emergència per sequera del municipi de Sant Lluís, elaborat per l'empresa GEOSERVEIS, S.L. en data novembre 2018 i revisat en 2021, i aprovat inicialment pel Ple de l'Ajuntament en data 24.02.2021; tot d'acord amb els informes i raonaments abans transcrits.

Segon. Incorporar la recomanació feta per l'Informe sobre Impacte de gènere remès per l'Institut Balear de la Dona respecte el llenguatge emprat, i així substituir «els tècnics» per «el personal tècnic».

Tercer. Aprovar definitivament el Pla d'emergència per sequera del municipi de Sant Lluís, elaborat per l'empresa GEOSERVEIS, S.L. en data novembre 2018 i revisat en 2021, i aprovat inicialment pel Ple de l'Ajuntament en data 24.02.2021, una vegada incorporat al text aprovat inicialment la recomanació efectuada per l'Institut Balear de la Dona.

Quart. Publicar l'acord definitiu i el text íntegre del Pla d'emergència per sequera del municipi de Sant Lluís en el tauler d'anuncis de l'Ajuntament, a la pàgina web d'aquest Ajuntament i en el Butlletí Oficial de les Illes Balears.

Cinquè. Notificar aquest acord a les persones o entitats que han presentat al·legacions durant el període d'exposició pública.”

A continuació, es publica el Pla d'emergència per sequera del municipi de Sant Lluís:

 

Sant Lluís, en la data que consta en la signatura electrònica (4 de juny de 2021)

La batlessa M. Carolina Marquès Portella

Documents adjunts