Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció V. Anuncis

Subsecció segona. Altres anuncis oficials

AJUNTAMENT D'EIVISSA

Núm. 130299
Anunci acord de la Junta de Govern Local de data 31.03.2021, d'aprovació inicial d'Estudi de Detall parcel·les 1 i 3 situades al carrer Historiador Joan Mari Cardona d'Eivissa

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

L'Ajuntament d'Eivissa per acord de la Junta de Govern Local de data 31.03.2021, ha acordat el següent:

PRIMER. Aprovar inicialment l'Estudi de Detall per a l'ordenació volumètrica d'unes parcel·les situades al carrer Historiador Joan Mari Cardona, al T.M. d'Eivissa, segons documentació presentada en data 29.01.2021, registre entrada E-RE 1257, amb les següents prescripcions que consten a l'informe dels Serveis Tècnics:

a) Atenent que el que s'avalua en l'Estudi de Detall és l'àrea on s'implantarà el volum, els plànols P.1 i P.2 – de proposta d'ampliació de l'hotel existent- són orientatius.

b) si bé al quadre de normativa es recullen els paràmetres de «parcel·lació», «forma i situació» i «aprofitament» aplicables al terreny, aquests seran objecte d'anàlisi en el corresponent procediment de llicència d'obra i activitat.

c) les possibles condicions i/o prescripcions derivades dels informes sectorials – emesos en temps i forma- s'hauran d'incorporar a la documentació tècnica abans de la seva aprovació definitiva.

d) Per últim, indicar que el terreny de 3.884m² és un paràmetre inferior als 5.000m² per a ús hoteler, es a dir, que es troba en «inadequació» per incompliment de paràmetre de parcel·lació; la qual cosa, l'ampliació s'ha de justificar en compliment de l'article que regula les edificacions existents en aquesta situació (art 7.1.4.2 – BOIB núm. 131 de data 20.10.2018).

SEGON. Sotmetre l'aprovació inicial a un període d'informació pública per termini de trenta dies mitjançant anunci, almenys, en el Butlletí Oficial de les Illes Balears, en un dels diaris de major difusió de les Illes Balears i a la seu electrònica de l'Ajuntament, on constarà la documentació completa.

Durant el període d'informació pública, quedarà l'expedient a la disposició de qualsevol que vulgui examinar-ho, a l'efecte de que es presentin les al·legacions i els suggeriments que es considerin pertinents. Així mateix, estarà a la disposició dels interessats a la seu electrònica d'aquest Ajuntament.

TERCER. Notificar personalment a les persones propietàries dels terrenys compresos en l'àmbit territorial de l'estudi de detall, en ocasió del tràmit d'informació pública i per idèntic termini.

QUART. Suspendre l'atorgament d'autoritzacions, llicències i la possibilitat de presentar comunicacions prèvies, en l'àmbit territorial afectat per l'Estudi de Detall.

CINQUÈ. Sol·licitar l'emissió d'informe al Departament de recursos hidrics del Govern de les Illes Balears i al Consell Insular d'Eivissa.

 

Eivissa, 23 d'abril de 2021

El secretari acctal. Juan Orihuela Romero