Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció III. Altres disposicions i actes administratius

AJUNTAMENT D'EIVISSA

Núm. 104886
Modificació del Pacte regulador de les condicions laborals del personal funcionari de l'Ajuntament d'Eivissa

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

El Ple de la corporació d'aquest Ajuntament, a la sessió celebrada el 25 de març de 2021, acordà la modificació del pacte regulador de les condicions laborals del personal funcionari de l'Ajuntament d'Eivissa amb el tenor literal següent:

“PRIMER: Modificar l'article 12 de del Pacte regulador de les condicions laborals del personal funcionari del Ajuntament d'Eivissa en els termes següents en la seva aplicació al col·lectiu de la Policia Local que es recull en les seves condicions.

S'ha d'afegir el següent contingut:

En cas de treballar algun dels 14 festius establerts en el calendari laboral, s'aplicarà la compensació establerta en l'article 12 apartat 2 del Pacte de Funcionaris. Compensació econòmica i un dia de compensació en descans. S'ofereix la possibilitat que la compensació en descans sigui econòmica en la quantia que s'estableix en el present Acord. Aquesta compensació econòmica serà amb efectes del dia 1 de gener de 2020.

Els dies de compensació que es poden optar per percebre una quantia econòmica o el descans són els que a continuació s'exposen:

- Els derivats del present pacte (treball en festius, nocturns, règim especial *UMA i trànsit, els dies de tir de caràcter obligatori).

- Per a la resta de supòsits (reunions, seminaris, tir no obligatori, etc…) es podran compensar econòmicament un màxim de tres dies a l'any.

Les quanties a abonar per compensació econòmica d'aquests dies serà la que a continuació s'exposa:

- Agent Policia                          185€/dia

- Oficial                                    195€/dia

- Sotsinspector                         205€/dia

- Inspector                               215€/dia                     

El pagament de les presents quantitats s'haurà de tenir en compte les reduccions de jornada entre en personal afectat.

Aquestes quanties mantindran la seva vigència fins a la seva nova negociació, amb les pujades que s'estableixin en els pressupostos generals de l'Estat per a cada any.

La durada del present acord serà la mateixa que per al Pacte de Funcionaris, s'inicia l'1 de gener de 2021, a excepció de la compensació econòmica dels festius treballats l'any 2020 i els lliures compensatoris generats en l'últim trimestre, que és des de l'1 de gener del present any i fins a la seva nova negociació i fins al 31 de desembre de 2023, prorrogable en el mateix sentit i efectes que el Pacte de Funcionaris actualment vigent, sent aquest primer any 2021, un any de prova, perquè la Prefectura del Servei comprovi l'efectivitat i eficiència de l'acord.

SEGON: Autoritzar a la Sra. Estefanía Torres Sánchez en qualitat de Regidora delegada de Recursos Humans com a persona encarregada per efectuar les tramitacions administratives necessàries per a la seva legalització i publicació.”

 

Eivissa, 9 d'abril de 2021

La regidora delegada Estefania Torres Sánchez