Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció III. Altres disposicions i actes administratius

AJUNTAMENT DE SANT JOSEP DE SA TALAIA

Núm. 49531
Aprovació definitiva Relació Llocs de Treball de l'Ajuntament de Sant Josep

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Acord del Ple de l'Ajuntament de Sant Josep de sa Talaia pel qual s'aprova definitivament  la relació i valoració de llocs de treball d'aquest Ajuntament.

El Ple d'aquest Ajuntament, en sessió celebrada el dia 28/01/2021, va adoptar, entre d'altres, els següents ACORDS:

PRIMER. Resoldre les al·legacions presentades pels interessats a l'expedient de Relació i Valoració dels llocs de treball de l'Ajuntament de Sant Josep de sa Talaia, estimant-les o desestimant-les total o parcialment, de conformitat amb l'informe tècnic que consta a l'expedient.

SEGON. Notificar individualment la resolució de les al·legacions als interessats que consten i es relacionen a l'expedient amb els recursos que siguin procedents.

TERCER. Aprovar definitivament l'expedient de Relació i Valoració dels llocs de treball de l'Ajuntament de Sant Josep de sa Talaia, amb efectes de l'1 de gener de 2021, amb les següents observacions que consten a l'informe d'Intervenció:

1) Per a possibilitar la promoció del personal laboral per la via dels llocs de treball, així com la igualtat de tracte amb el personal funcionari, s'aplica als primers el mateix sistema retributiu i de provisió de llocs de treball que als segons.

L'import corresponent al concepte “sou” del personal laboral s'ha adequat al fixat per les normes de funció pública i en concret amb el que determinen les Lleis de Pressupostos Generals de l'Estat.

2) Una vegada aplicada la retribució resultant de la VLT, no existeixen altres conceptes retributius fixes vinculats al lloc de treball que els següents:

- El complement de destinació.

- El complement específic.

3) D'acord amb el punt anterior, tots aquells conceptes retributius de caràcter regular, fix, estable o permanent vinculats al lloc de treball desapareixeran un cop efectuada la VLT i el Ple aprovi la RLT.

Els complements que tenen aquestes característiques son els següents:

Personal Laboral:

- Complement “Plus coordinació”.

- Complement “Lloc de treball”.

- Complement “Plus Transport”.

Personal Funcionari i laboral:

- Complement de Productivitat de caràcter fix o permanent.

- Qualsevol altre complement de caràcter fix i permanent vinculat exclusivament al desenvolupament del lloc de treball.

4) Si com a conseqüència del procés de VLT, a un lloc li correspon inferior retribució que la que tenia assignada, al seu titular se li abonarà la diferència, en concepte de Complement Personal Transitori (CPT). Aquest complement serà absorbit per qualsevol millora retributiva, incloses les derivades del canvi de plaça, categoria o lloc de treball, segons els criteris que determini en cada moment les normes en matèria de funció pública, i en concret, les successives Lleis de Pressupostos de l'Estat.

5) El personal laboral, una vegada s'aprovi la RLT per part del Ple, comptarà amb un sistema retributiu homogeni al del personal funcionari: Sou, Complement de Residència, Complement de Destinació, Complement específic i triennis.

6) Amb l'aprovació del nou sistema retributiu el personal laboral comptarà amb el concepte “triennis” en els mateixos termes que el personal funcionari d'acord amb les normes de funció pública, desapareixent el concepte “Plus antiguitat” (recollida en l'article 19 del Conveni Col·lectiu). En aquest sentit es garanteix que per l'aplicació del nou sistema ningú resultarà perjudicat, abonant-se en tal supòsit un CPT-Antiguitat amb caràcter absorbible. Aquest CPT s'absorbirà amb qualsevol increment que es produeixi en el concepte “Triennis”. El mateix criteri se seguirà, si fos necessari, en el supòsit del complement per residència. El personal laboral comptarà amb el concepte “residència” d'acord amb les normes de funció pública. En aquest sentit es garantirà que per l'aplicació del nou sistema ningú resultarà perjudicat, abonant-se en tal supòsit un CPTResidencia amb caràcter absorbible. Aquest CPT s'absorbirà amb qualsevol increment que es produeixi en el concepte “Residència”.

7) Una vegada sigui vigent la nova Relació de Llocs de Treball, tant l'actual Acord de condicions de treball del personal funcionari com el Conveni Col·lectiu quedaran modificats i seran inaplicables en tot allò que resultin estrictament afectats amb l'aprovació de la nova RLT.

QUART. Publicar la Relació de Llocs de Treballs al Butlletí Oficial de les Illes Balears i trametre-la a l'Administració General de l'Estat.

  

Sant Josep de sa Talaia, 22 de febrer de 2021

L'alcalde,

Angel Luís Guerrero Domínguez

Documents adjunts