Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció III. Altres disposicions i actes administratius

AJUNTAMENT DE SANT ANTONI DE PORTMANY

Núm. 1395
Bases del concurs de disfresses de Sant Antoni de Portmany de 2021

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

La Junta de Govern de data 10 de febrer de 2021 de l' Ajuntament de Sant Antoni de Portmany per la qual s'aproven les bases que regulen el concurs de disfresses de Sant Antoni de Portmany de 2021, que a continuació es transcriu:

BASES DEL CONCURS DE DISFRESSES DE SANT ANTONI DE PORTMANY DE 2021

1. Objecte

L'objecte d'aquestes bases és regular la inscripció, la participació, el desenvolupament i la concessió i la quantia dels premis del Concurs de disfresses del Carnaval de 2021.

2. Inscripció

Poden participar-hi totes les persones empadronades al municipi de Sant Antoni de Portmany.

En el cas de les categories de parelles i grups familiars, han d' estar formades única i exclusivament per persones convivents. Els grups familiars podran formar-se a partir de tres persones, també podran participar-hi els grups bombolla de les llars d'infants i els centres educatius del municipi.

Per participar, s'ha d'enviar o bé un vídeo d'un minut de durada màxima o bé un màxim de tres fotografies, a les xarxes socials municipals de Facebook (www.facebook.com/santantoni) o d'Instagram (https://www.instagram.com/ajuntamentdesantantoni), amb l'etiqueta #CarnavalaPortmany2021.

S'ha de fer constar la categoria en la qual es participa i el títol de la disfressa. En el cas dels centres educatius, a més, cal indicar el nom de l'escola i el curs participant.

Els participants menors d'edat han de fer-ho a través d'un representant major d'edat, que és qui els ha de penjar les fotos o els vídeos i que serà el responsable de rebre el pagament del premi en cas de obtenir-lo.

El termini de participació serà des de la publicació d'aquestes bases fins al 19 de febrer de 2021.

3. Jurat i puntuació

El jurat estarà format per un nombre imparell de membres i la seua decisió és inapel·lable. A l'hora de puntuar als participants en el concurs, es basarà en l'originalitat, la creativitat, l'ús de material reciclat, l'animació, l'elaboració i la confecció de vestuari, entre d'altres aspectes.

Han de donar una puntuació general de cada participant. Cada membre puntua els participants amb entre 1 i 5 punts. La suma de punts es dividirà entre el nombre de membres que componen el jurat. La puntuació mínima per accedir a un premi serà de 2,5 punts de mitjana. Els premis per als quals no hi hagi concursants per no haver assolit la puntuació mínima quedaran deserts.

4. Categories

Categories i subcategories:

- Adulta: individual, parella o grup familiar.

- Infantil (fins als 12 anys): individual, parella o grup familiar.

- Escoletes i centres educatius del municipi.

5. Premis

Per a cada categoria hi ha els següents premis:

- Individuals: 3 premis de 50 €.

- Parelles: 3 premis de 60 €.

- Grups familiars: 3 premis de 100 €.

- Escoletes: 3 premis de 100 €.

- Col·legis: premis de 300 €.

Els premis s'abonaran per transferència bancària a la persona que pengi els vídeos o les fotos, la qual s'haurà d'identificar i facilitar les seues dades personals i bancàries.

Les persones que participen en el concurs autoritzen la publicació i l'emissió dels seus vídeos i fotografies, amb l'objecte de fer-ne difusió al web i les xarxes de l'Ajuntament de Sant Antoni de Portmany.

6. Acceptació de les Bases

El fet de participar en el concurs significa que s'accepten totes i cadascuna d'aquests bases.

D'acord amb la Llei 39/2015, d' 1 d'octubre, de Procediment Administratiu Comú de les Administracions Públiques, per mitjà del present edicte es publiquen les bases referides.

 

Sant Antoni de Portmany, 11 de febrer de 2021

L'alcalde

Marcos Serra Colomar