Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció V. Anuncis

Subsecció segona. Altres anuncis oficials

AJUNTAMENT DE LLORET DE VISTALEGRE

Núm. 1391
Avanç Pla General de Lloret de Vistalegre

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

De conformitat amb l'establert en l'article 52 de la Llei 12/2017, de 29 de desembre, d'Urbanisme de les Illes Balears; es fa públic que el Ple de l'Ajuntament en la sessió extraordinària de 10 de febrer de 2021, per majoria absoluta dels presents s'ha adoptat el següent:

 

Acord

Antecedents:

Primer.- Vista de la necessitat d'aquest Municipi:

Disposar de l'instrument urbanístic de planejament general que contingui la planificació de tot el territori municipal mitjançant l'ús racional del territori i els seus recursos, amb la finalitat de millorar els problemes detectats, tenint en compte les necessitats dels habitants i atenent les demandes actuals de sostenibilitat i igualtat que condicionen les necessitats públiques i privades que el municipi planteja. Es vol establir el marc adequat pel desenvolupament físic del poble de Lloret de Vistalegre i del territori, donant respostes al moment econòmic i social del municipi. Aquesta planificació ha de tenir en compte tant el passat com el present i futur del municipi, ja que ha de donar resposta a curt, mitjà i llarg abast, i per tant, ha de ser viable i sostenible econòmicament.

Segon.- Vist que l'Ajuntament va signar en data 19 de desembre de 2018 un conveni de col·laboració amb el Consell de Mallorca per a la redacció del Pla General de Lloret de Vistalegre.

Tercer.- Vist que l'equip de tècnics del propi Consell de Mallorca ha finalitzat els treballs de redacció del Pla General per a la formulació de l'avanç de planejament, previst en l'article 52 de la Llei 12/2017, de 29 de desembre, d'urbanisme de les Illes Balears.

Quart.- Vist que es planteja la conveniència de disposar d'un Pla General de Lloret de Vistalegre aprovat.

Cinquè.- Vist l'informe de Secretaria sobre la Legislació aplicable i el procediment a seguir, a través de la present,

Per tot l'anterior i de conformitat amb l'article 52 de la Llei 12/2017, de 29 de desembre, d'urbanisme de les Illes Balears i 22.2.c de la Llei 7/1985, de 02 d'abril, Reguladora de les Bases del Règim Local, es proposa al Ple, l'adopció dels següents:

​​​​​​​

​​​​​​​Acords:

Primer.- Sotmetre a exposició pública l'Avanç del planejament per termini de quaranta-cinc dies hàbils, mitjançant anunci en el Butlletí Oficial de les Illes Balears i en un dels diaris de major difusió en la Comunitat, així com, en el seu cas, en el tauler d'anuncis de l'Ajuntament perquè puguin presentar-se suggeriments i alternatives per qualsevol persona. Així mateix, estarà a disposició a la seu electrònica d'aquest Ajuntament [http://lloretdevistalegre.sedelectronica.es].

Segon.- Comunicar a la Comissió de Medi Ambient de les Illes Balears, l'inici de la tramitació del Pla General de Lloret de Vistalegre, i sol·licitar l'inici de l'avaluació ambiental estratègica ordinària, remetent-li el Document Avanç del Pla General de Lloret de Vistalegre i del document ambiental inicial estratègic, perquè, en el termini de dos mesos, faci arribar a aquest Ajuntament el Document d'abast de l'Estudi ambiental estratègic.

Tercer.- Rebudes els suggeriments i alternatives, passi's a estudi dels Serveis Tècnics del Consell de Mallorca, perquè estudiïn els suggeriments i les alternatives que hagin pogut presentar-se i, en funció del seu contingut, proposin la confirmació o l'alteració dels criteris i solucions generals de planejament.

 

​​​​​​​Quart.- La proposta dels Serveis Tècnics Municipals i els redactors es dictaminarà per la Comissió Informativa, que ho elevarà al Ple perquè s'acordi el procedent quant a l'adopció definitiva dels objectius i propostes generals, conformement als quals hagin de culminar-se els treballs d'elaboració del Pla”.

 

​​​​​​​Lloret de Vistalegre, 12 de febrer de 2021

El batle ​​​​​​​​​​​​​​Antoni Bennasar Pol