Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció II. Autoritats i personal

Subsecció segona. Oposicions i concursos

AJUNTAMENT DE PALMA

Núm. 1389
Departament de Personal. Negociat de Selecció i Provisió. Llista provisional persones admeses i excloses, convocatòria concurs oposició promoció interna caporal/a servei contra incendis i salvament de l’Ajuntament de Palma

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

El regidor de l'Àrea d'Hisenda, Innovació i Funció Pública, per resolució número 764 de 26 de gener de 2021, va acordar el següent:

1.Admetre per prendre part a la convocatòria de concurs-oposició per promoció interna,  aprovada per decret de batlia núm. 18.493 de 19 de novembre de 2020,  per cobrir 3 places de caporal/a servei contra incendis i salvament, vacants a la plantilla d'aquest Ajuntament, i publicada al BOIB núm. 200 de 26 de novembre de 2020, a les persones aspirants que a continuació es relacionen:

1

BESTARD CRESPI, JERONIMO JOSE

2

COMAS THOUVENIN, YANN

3

FONT TUGORES, MATEO

4

GARCIA GINARD, FRANCISCO J

5

GARCIA REUS, VICENTE

6

GAYA VILA, DAVID MIGUEL

7

GOMEZ GARCIA, JOSE MARIA

8

GONZALEZ ISERN, JOAN ANTONI

9

JAUME SUREDA, ANTONIO

10

JAUME VIDAL, MIGUEL

11

LINARES SALVA, RAMON

12

LLOMPART MEDINA, JOSE RAMON

13

MARIN GARCIA, ALBERTO

14

MARTORELL MIR, GABRIEL

15

MEGIAS LUQUE, ALEJANDRO

16

OLIVER MONROIG, BERNAT JAUME

17

OLLE FERNANDEZ, CARLOS

18

PALMER FERRER, MIGUEL

19

PRATS BORRAS, JOSE

20

SOLER MATEMALAS, JOAN MELCIOR

21

TOMAS RIBOT, DAMASO JULIO

22

USON MONROIG, GUILLERMO

23

VAQUER CHICANO, NILO

2. Excloure de la convocatòria a:

ALONSO DE CASO VERA, ALVARO MANUEL

Permís de conduir classe B caducat.

CAPO CORTES, JACINTO

No acredita la titulació exigida.

SINTES FERNANDEZ, JOSE

No adjunta copia acarada titulació exigida de coneixements de llenga catalana.

TERROBA GARCIA, DAVID

- No adjunta copia acarada titulació exigida de coneixements de llenga catalana.

- No adjunta copia acarada titulació exigida.

Per esmenar el possible defecte o presentar els documents que siguin preceptius, les persones excloses o omeses disposen d'un termini de 10 dies hàbils, comptats des de la publicació de la relació de persones excloses al BOIB. Si no es presenten esmenes a la llista, aquesta esdevé definitiva.

El fet de constar a la llista de persones admeses no implica el reconeixement de la possessió dels requisits exigits als interessats per a participar en aquesta convocatòria.

Contra aquesta resolució, que exhaureix la via administrativa, es pot interposar recurs de reposició davant el mateix òrgan que l'ha dictada, conformement el que disposa l'article 123 de la Llei 39/2015, de 1 d'octubre, de procediment administratiu comú de les administracions públiques. El termini per interposar-lo és d'un mes comptat des de l'endemà de rebre la present notificació. En aquest cas no es podrà interposar recurs contenciós administratiu fins que s'hagi resolt el de reposició.

El recurs de reposició potestatiu s'ha de presentar al registre general d'aquest Ajuntament o a les dependències a què es refereix l'article 16.4 de la Llei 39/2015, de 1 d'octubre, abans esmentada, i es considerarà desestimat quan no s'hagi resolt ni notificat la resolució, en el termini d'un mes, comptat des de l'endemà de la seva interposició. En aquest cas queda expedita la via contenciosa administrativa.

Si no s'utilitza el recurs potestatiu de reposició, es pot interposar directament recurs contenciós administratiu, conformement al que estableix l'article esmentat anteriorment, i els 45 i següents de la llei 29/98, de 13 de juliol, reguladora de la jurisdicció contenciosa administrativa, davant el Jutjat Contenciós Administratiu, en el termini de dos mesos comptats des de l'endemà de rebre la present notificació. Això sense perjudici de qualsevol altre recurs o acció que es consideri convenient.

 

Palma, 10 de febrer de 2021

Per vacant, El cap adjunt del Departament de Personal p.d. Decret de Batlia núm. 3000, de 26/02/2014 (BOIB núm. 30 de 04/03/2014) Miguel Ramón Picó Enseñat