Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció III. Altres disposicions i actes administratius

CONSELL INSULAR DE FORMENTERA

Núm. 1350
Delegació de competències en matèria d’Esports, Recursos Humans i Serveis Insulars, per baixa mèdica i maternal de la consellera Sra. Paula Ferrer Magaña

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Es fa públic que la Presidenta del Consell Insular de Formentera, en data 8 de febrer de 2021, ha dictat, entre d'altres, la següent resolució:

“DECRET DE PRESIDÈNCIA

DELEGACIÓ DE COMPETENCIES EN MATÈRIA D'ESPORTS, RECURSOS HUMANS I SERVEIS INSULARS, PER BAIXA MÈDICA I MATERNAL DE LA CONSELLERA SRA. PAULA FERRER MAGAÑA.

Atès l'avançat estat de gestació de la Sra. Paula Ferrer Magaña, consellera d'Esports, Recursos Humans i Serveis Insulars, que ha presentat la seua baixa mèdica i per tant s'ha de procedir a la delegació de les competències que té atribuïdes per Decret de Presidència de 20 de juny de 2019, publicat al BOIB núm. 102, de 25 de juliol de 2019, en favor d'altres membres de l'equip de Govern.

Atès el Reial Decret 926/2020, de 25 d´octubre, pel qual es declara l´estat d´alarma per contenir la propagació d´infeccions causades pel SARS-CoV-2, publicat al BOE núm. 282, de 25 d'octubre de 2020, al qual s'ha d'estar; al Decret 10/2020, de 26 d'octubre, de la presidenta de les Illes Balears, pel qual s'estableixen mesures en el territori de les Illes Balears com a conseqüència de la declaració de l'estat d'alarma per fer front a la situació d'emergència sanitària provocada per la COVID-19 i a les darreres decisions del Govern de les Illes Balears, pel que fa a Formentera, i el que es deriva de la següent normativa sanitària:

  1. El Reial decret llei 21/2020, de 9 de juny, de mesures urgents de prevenció, contenció i coordinació per fer front a la crisi sanitària ocasionada per la COVID- 19 (BOE núm. 163, de 10 de juny de 2020).
  2. Decret 17/2020, de 23 de novembre, de la presidenta de les Illes Balears, pel qual es prorroguen novament les mesures establertes mitjançant el Decret 10/2020, de 26 d'octubre, de la presidenta de les Illes Balears, pel qual s'estableixen mesures en el territori de les Illes Balears com a conseqüència de la declaració de l'estat d'alarma per fer front a la situació d'emergència sanitària provocada per la COVID-19 (BOIB núm. 199, de 24 de novembre de 2020).
  3. Decret 18/2020, de 27 de novembre, de la presidenta de les Illes Balears, pel qual s'actualitzen les mesures establertes com a conseqüència de la declaració de l'estat d'alarma per fer front a la situació d'emergència sanitària provocada per la COVID-19, i es vinculen als nivells d'alerta sanitària (BOIB núm. 201, de 28 de novembre de 2020).
  4. Decret 3/2021, de 15 de gener, de la presidenta de les Illes Balears, pel qual es modifica el Decret 18/2020, de 27 de novembre, de la presidenta de les Illes Balears, pel qual s'actualitzen les mesures establertes com a conseqüència de la declaració de l'estat d'alarma per fer front a la situació d'emergència sanitària provocada per la COVID-19, i es vinculen als nivells d'alerta sanitària (BOIB núm. 7, de 16 de gener de 2021).
  5. Decret 4/2021, de 15 de gener, de la presidenta de les Illes Balears, pel qual s'adopten mesures temporals i excepcionals per raó de salut pública per a la contenció de la COVID-19 a les illes de Menorca i Formentera, a l'empara de la declaració de l'estat d'alarma (BOIB núm. 7, de 16 de gener de 2021).
  6. Decret 6/2021, de 29 de gener, de la presidenta de les Illes Balears, pel qual s'estableixen mesures temporals i excepcionals per raó de salut pública per a la contenció de la COVID-19 a totes les Illes Balears, a l'empara de la declaració de l'estat d'alarma (BOIB núm. 13, de 30 de gener de 2021).

Vist l'article 9.f de la Llei 8/2000 de 27 d'octubre, de consells Insulars, que atribueix a la presidència del Consell, la competència per dictar decrets que suposin la creació o extinció de departaments del Consell Executiu (a Formentera, Conselleries), en el marc del Reglament orgànic, i fixar les atribucions dels diferents òrgans de cada departament (a Formentera, Conselleria), així com dels nomenaments i responsabilitats concretes, en els diferents membres de l'equip de Govern,  i així com també, conforme a la disposició transitòria tercera de la Llei 6/2007, de 27 de desembre, de mesures tributàries i economicoadministratives sobre “Mesures urgents de govern, administració i règim jurídic del municipi i de l'illa de Formentera”, i el Reglament orgànic del Consell Insular de Formentera aprovat per acord del Ple de 31 de març de 2010 i publicat en el Butlletí Oficial de les Illes Balears núm.61, de 22 d'abril de 2010.

En exercici de la potestat d'autoorganització que l'article 6 de la Llei de Consells Insulars reconeix a aquesta entitat.

 

Amb la conformitat jurídica del secretari habilitat nacional de la corporació, segons el Reial decret 128/2018, de 16 de març.

HE RESOLT

PRIMER.- DELEGAR les competències atribuïdes a la Sra. PAULA FERRER MAGAÑA, consellera d'Esports, Recursos Humans i Serveis Insulars, amb motiu de la seua baixa mèdica per gestació i maternitat, en els membres de l'equip de Govern següents, respectivament:

  • A la Sra. ANA JUAN TORRES, vicepresidenta 1a i consellera d'Habitatge, Comerç i Emprenedoria, les àrees d'Esports i Serveis Insulars.
  • Al Sr. ANTONIO JESÚS SANZ IGUAL, conseller de Medi Ambient i Serveis d'Inspecció, l'àrea de Recursos Humans.

SEGON.- CONSIDERAR que la delegació de les competències tendrà efectes des del 8 de febrer de 2021, i fins a la incorporació de la Sra. PAULA FERRER MAGAÑA.

TERCER.- DONAR COMPTE al Ple d'aquest Decret en la primera sessió que es convoqui; publicar-ho al BOIB de manera immediata, i fer-lo avinent igualment de manera immediata a tota la corporació, així com fer-lo notori per mitjà de la web del Consell Insular.

Formentera, a la data de la signatura electrònica.

La Presidenta,                                              El Secretari,

Alejandra Ferrer Kirschbaum                        Ángel C. Navarro Sánchez”

La qual cosa es publica, per a general coneixement, i conforme a la normativa de funció pública.

 

Formentera, 10 de febrer de 2021

La presidenta Alejandra Ferrer Kirschbaum