Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció V. Anuncis

Subsecció segona. Altres anuncis oficials

AJUNTAMENT D'EIVISSA

Núm. 1302
Aprovació inicial de les bases reguladores específiques del premi biennal de composició musical del Patronat Municipal de Música de l’Ajuntament d’Eivissa

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

De conformitat amb el que preveu l'article 45.1 de la Llei 39/2015 d'1 d'octubre del procediment administratiu comú de les administracions públiques, es fa públic que la Junta rectora del Patronat Municipal de Música de l'Ajuntament d'Eivissa, a la sessió celebrada l'11 de setembre de 2020, va adoptar els següents

ACORDS

PRIMER. Aprovar inicialment les Bases reguladores específiques del Premi biennal de composició musical del Patronat Municipal de Música de l'Ajuntament d'Eivissa.

SEGON. Sotmetre el projecte de Bases reguladores específiques del Premi biennal de composició musical del Patronat Municipal de Música de l'Ajuntament d'Eivissa a un període d'informació pública, per termini de trenta dies, mitjançant anunci publicat al Butlletí Oficial de les Illes Balears i al tauler d'anuncis del mateix Patronat, a fi que el veïnat i les persones legítimament interessades puguin examinar l'expedient i formular reclamacions, objeccions o observacions.

TERCER. Informar que, en el supòsit que durant el termini d'informació pública no es presenti cap reclamació o suggeriment, l'acord inicialment adoptat s'entendrà definitivament aprovat sense necessitat d'un nou acord exprés per part de la Junta rectora del Patronat Municipal de Música de l'Ajuntament d'Eivissa.

Durant el termini expressat, les bases estaran a disposició de les persones interessades al tauler d'anuncis de la seu electrònica del Patronat Municipal de Música de l'Ajuntament d'Eivissa, i de dilluns a divendres de 9:00 a 14:00 hores, a les dependències del mateix Patronat, ubicades a l'Espai cultural Can Ventosa, a l'Av. d'Ignasi Wallis, 26, 1er pis.

 

Eivissa, 2 de febrer de 2021

El secretari acctal.

Joaquim Roca Mata