Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció V. Anuncis

Subsecció segona. Altres anuncis oficials

AJUNTAMENT DE CALVIÀ

Núm. 1341
Notificació a les associacions inscrites en el Registre Municipal d'associacions de Calvià que es relacionen de la necessitat d'actualitzar les seves dades

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Al no haver pogut ser notificat al domicili que consta a l'Ajuntament i de conformitat amb l'article 44 de la llei 39/2015 d'1 d'octubre de Procediment Administratiu Comú de les Administracions Públiques, mitjançant el present anunci es posa en coneixement de les associacions que es relacionen la següent notificació: 

"Amb la finalitat de mantenir actualitzades les dades del Registre d'Associacions de l'Ajuntament de Calvià, en el qual la seva associació es troba inscrita, i de conformitat amb el que estableix l'art. 20 de l'Ordenança municipal de Participació Ciutadana, se li demana que empleneu la fitxa que s'acompanya i es remeti la mateixa a l'Ajuntament de Calvià (per correu postal a: Secretaria municipal. C / Julià Bujosa Sans batle, núm. 1. CP 07184, Calvià o bé mitjançant un correu electrònic a secretaria@calvia.com) en el termini màxim de quinze dies hàbils a comptar des del següent a el de la recepció de el present escrit. 

Així mateix, en el cas que s'hagin modificat els Estatuts de l'Associació amb posterioritat a la seva inscripció al Registre, hauran d'aportar còpia dels mateixos. 

En cas que en aquest termini no s'hagi rebut la documentació, s'iniciaran els tràmits per donar de baixa l'associació en el Registre d'Associacions Municipal. Tot això de conformitat amb l'article 20 de la referida ordenança ". 

Annex I: Associacions 

Annex II: Fitxa

 

Calvià, 27 de gener de 2021

El batle Alfonso Rodríguez Badal

Documents adjunts