Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció III. Altres disposicions i actes administratius

ADMINISTRACIÓ DE LA COMUNITAT AUTÒNOMA

CONSELLERIA D'EDUCACIÓ, UNIVERSITAT I RECERCA

Núm. 1329
Resolució del conseller d’Educació, Universitat i Recerca de 1 de febrer de 2021 per la qual s’aprova la substitució d’un membre suplent del Consell de l’Educació i la Formació Permanents de Persones Adultes de les Illes Balears

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Antecedents

1. En data de 6 de novembre de 2020, es va publicar una resolució per la qual es nomenaven determinats membres titulars i suplents del Consell de l'Educació i la Formació Permanents de Persones Adultes de les Illes Balears (BOIB núm. 194, de 14 de novembre de 2020).

2. En data de 18 de gener de 2021, el Consell Sectorial d'Ensenyament del sindicat Unió Obrera Balear (UOB) va sol·licitar el canvi del membre suplent al Consell d'Educació i la Formació Permanents de Persones Adultes de les Illes Balears.

3. D'acord amb el que disposa l'article 4 de l'Ordre del conseller d'Educació, Universitat i Recerca de 18 de novembre de 2019 per la qual es regula la composició, l'estructura i el funcionament del Consell de l'Educació i la Formació Permanents de Persones Adultes de les Illes Balears (BOIB núm. 158, de 21 de novembre de 2019), els membres del Consell que no en siguin membres per raó del càrrec que ocupen s'han de nomenar i separar mitjançant una resolució del conseller d'Educació, Universitat i Recerca a proposta de les entitats i les organitzacions que representen.

Per tot això, dict la següent

Resolució

1. Aprovar el cessament del senyor Josep Antoni Palou Mas com a vocal suplent del Consell de l'Educació i la Formació Permanents de Persones Adultes de les Illes Balears, al qual s'agraeixen els seus serveis prestats.

2. Aprovar el nomenament com a suplent del Consell de l'Educació i la Formació Permanents de Persones Adultes de les Illes Balears de la persona que s'indica a continuació:

- Núria Enrich Seguí, en substitució de Josep Antoni Palou Mas

3. Establir que aquesta Resolució ha de tenir efectes el mateix dia en què es publiqui en el Butlletí Oficial de les Illes Balears.

 

Palma, 1 de febrer de 2021

El conseller d'Educació, Universitat i Recerca

Martí X. March i Cerdà