Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció II. Autoritats i personal

Subsecció primera. Nomenaments, situacions i incidències

AJUNTAMENT DE CAPDEPERA

Núm. 1319
Expedient 2010/2018. Nomenament dels membres de la Comissió Mixta de seguiment i control per a l’execució de les obres del projecte de reforma del passeig marítim de cala Rajada

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Maria del Mar Terol Andrés, EN QUALITAT DE SECRETÀRIA D'AQUEST ÒRGAN, CERTIFICO:

Que en la sessió celebrada el 3 / de desembre / 2020 s'adoptà l'acord següent:

Exp.: 2010/2018

NOMENAMENT DELS MEMBRES DE LA COMISSIÓ MIXTA DE SEGUIMENT I CONTROL PER A L'EXECUCIÓ DE LES OBRES DEL PROJECTE DE REFORMA DEL PASSEIG MARÍTIM DE CALA RAJADA.

Projecte de reforma del Passeig Marítim de Cala Rajada.

PROPOSTA DE LA REGIDORA AL PLE PER AL NOMENAMENT DELS MEMBRES DE LA COMISSIÓ MIXTA DE SEGUIMENT I CONTROL PER A L'EXECUCIÓ DE LES OBRES DEL PROJECTE DE REFORMA DEL PASSEIG MARÍTIM.

Atès el Conveni de col·laboració de 23/12/14 entre l'ajuntament de Capdepera i el Consorci Borsa d'Allotjaments Turístics per a l'execució del projecte de reforma del Passeig Marítim de Cala Rajada.

Atès que l'objecte d'aquest conveni és articular la col·laboració entre les parts firmants, amb la finalitat d'executar el projecte de reforma del Passeig Marítim de Cala Rajada, aprovat per la Junta Rectora de data 2/10/20.

Atès que el punt 5 del Conveni esmentat estableix l'obligació de la creació d'una comissió mixta de seguiment i control del conveni i que ha d'estar formada per dos representants amb vot anomenats per l'ajuntament de Capdepera.

Les funcions de la comissió mixta són les següents:

a) Tenir coneixement de les incidències, tant tècniques com administratives del projecte i les actuacions, i proposar les decisions oportunes.

b) Interpretar, en cas de dubte, les clàusules del conveni.

PROPÒS AL PLE

Primer.- Nomenar com a membres de la Comissió Mixta de Seguiment i Control en representació de l'ajuntament de Capdepera i en dret a vot a Mónica Viejo Becerra, regidora d'urbanisme i a Aina Cifre Bibiloni, arquitecta municipal de Capdepera.

Segon.- Notificar la resolució a les anomenades i a la Borsa d'Allotjaments Turístics i publicar-la al BOIB i a la pàgina web municipal.

VOTACIÓ: SOTMÈS A VOTACIÓ L'EXPEDIENT: 2010/2018. NOMENAMENT DELS MEMBRES DE LA COMISSIÓ MIXTA DE SEGUIMENT I CONTROL PER A L'EXECUCIÓ DE LES OBRES DEL PROJECTE DE REFORMA DEL PASSEIG MARÍTIM DE CALA RAJADA, S'APROVA PER 11 VOTS A FAVOR (8 PSOE, 1 EG, 1 UP, 1 NO ADSCRIT) I 5 ABSTENCIONS (4 MES, 1 PP,), ja que és DISSET el nombre legal de membres del Consistori i són SETZE els assistents.

I perquè així hi consti als efectes de l'expedient, emeto el present certificat per ordre i amb el vist i plau del Sr. Alcalde, amb l'excepció prevista en l'article 206 del Reglament d'Organització, Funcionament i Règim Jurídic de les Entitats Locals aprovat per Reial decret 2568/1986, de 28 de novembre, s'expedeix la present.

Capdepera, 9 de desembre de 2020

El batle Rafael Fernández Mallol