Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció V. Anuncis

Subsecció segona. Altres anuncis oficials

CONSELL INSULAR DE MALLORCA

DEPARTAMENT DE CULTURA, PATRIMONI I POLÍTICA LINGÜÍSTICA

Núm. 1267
Extracte de la convocatòria d’ajuts per al foment de l’ús de la llengua catalana a les entitats sense ànim de lucre per a l’any 2021 BDNS: 547977

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

De conformitat amb el previst als articles 17.3.b) i 20.8 de la Llei 38/2003, de 17 de novembre, general de subvencions, es publica l'extracte de la convocatòria d'ajuts per al foment de l'ús de la llengua catalana a les entitats sense ànim de lucre per a l'any 2021, aprovada mitjançant resolució de la vicepresidenta primera i consellera executiva de Cultura, Patrimoni i Política Lingüística de 5 de febrer de 2021, el text complet de la qual es pot consultar en la Base de Dades Nacional de Subvencions.

1. Bases reguladores

 Les bases reguladores d'aquesta convocatòria es troben recollides en l'Ordenança general de subvencions del Consell Insular de Mallorca i dels organismes autònoms que en depenen (BOIB núm. 21, de 18 de febrer de 2017), modificada per acord del Ple de 14 de juny de 2018 (BOIB núm. 96, de 4 d'agost de 2018).

2. Objecte

L'objecte aquesta convocatòria és subvencionar les activitats realitzades de l'1 de setembre de 2018 fins al 30 d'abril de 2021, referides al FOMENT DE L'ÚS DE LA LLENGUA CATALANA, per a:

- la retolació en llengua catalana tant a establiments com a vehicles

- l'etiquetatge (informació sobre la composició, les característiques, els ingredients, etc. del producte) en llengua catalana

- l'edició en llengua catalana de material imprès sobre paper (fullets comercials, díptics, sobres, targetes de visita, carnets, cartells, documents administratius o comptables...).

- l'edició en llengua catalana de marxandatge (adhesius, calendaris, agendes, punts de llibre, bosses, tasses, camisetes, pantalles enrotllables...)

- l'edició en llengua catalana de pàgines web, portals d'Internet, codis QR, aplicacions per a mòbils i tot tipus de plataformes en línia

3. Beneficiaris

D'acord amb el previst al punt 4 de la convocatòria, poden ser-ne beneficiàries les entitats associatives o organitzatives, sense ànim de lucre, inscrites de manera definitiva en el registre pertinent de l'illa de Mallorca a la data d'acabament del termini de presentació de sol·licituds.

4. Quantia

Durant l'exercici pressupostari de 2021 s'hi destina la quantitat total de 50.000,00 € que corresponen a la partida pressupostària 20.33400.78900.

5. Presentació de sol·licituds

 D'acord amb el previst al punt 10 de la convocatòria, el termini per sol·licitar les ajudes és de 20 dies hàbils, comptadors des de l'endemà de la data de la publicació de l'extracte d'aquesta convocatòria en el Butlletí Oficial de les Illes Balears (BOIB).

La documentació que s'ha de presentar per sol·licitar l'ajuda es relaciona al punt 9 de la convocatòria.

 

6. Altres dades

El text complet de la convocatòria, així com els annexos es poden descarregar a la seu electrònica del Consell de Mallorca. (https://seu.conselldemallorca.net/)

 

Palma, 8 de febrer de 2021

La secretària tecnica de Cultura, Patrimoni i Politica lingüística

Josep Mallol Vicens