Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció II. Autoritats i personal

Subsecció segona. Oposicions i concursos

ADMINISTRACIÓ DE LA COMUNITAT AUTÒNOMA

CONSELLERIA D'EDUCACIÓ, UNIVERSITAT I RECERCA

Núm. 1185
Correcció d’errates advertides en la publicació de la Resolució de la directora general de Primera Infància, Innovació i Comunitat Educativa d’1 de febrer de 2021 per la qual s’aproven les bases de la convocatòria del procés d’avaluació dels assessors dels centres de professorat que van obtenir plaça mitjançant les resolucions de la directora general de Formació Professional i Formació del Professorat per les quals s’aprovaren les convocatòries públiques per cobrir, en règim de comissió de serveis, places d’assessors de centres de professorat, dels dies 21 d’abril de 2016, 13 de gener de 2017 i 27 de març de 2019

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

En el Butlletí Oficial de les Illes Balears núm. 15, de 4 de febrer de 2021 (edicte núm. 1044), s'han detectat errates  consistents en la publicació errònia dels annexos.

Per això, d'acord amb els articles 19.2 i 19.4 del Decret 68/2012, de 27 de juliol, pel qual es regula el Butlletí Oficial de les Illes Balears, dict la següent

Resolució

Rectificar les errates advertides en la publicació en el Butlletí Oficial de les Illes Balears dels annexos de la Resolució de la directora general de Primera Infància, Innovació i Comunitat Educativa d'1 de febrer de 2021 per la qual s'aproven les bases de la convocatòria del procés d'avaluació dels assessors dels centres de professorat que van obtenir plaça mitjançant les resolucions de la directora general de Formació Professional i Formació del Professorat per les quals s'aprovaren les convocatòries públiques per cobrir, en règim de comissió de serveis, places d'assessors de centres de professorat, dels dies 21 d'abril de 2016, 13 de gener de 2017 i 27 de març de 2019.

Atesa la naturalesa de l'error la rectificació es fa tornant a publicar els annexos II a IV de l'edicte. D'aquesta manera, es suprimeix la referència a l'annex V i, a continuació del títol Annex II, Annex III, Annex IV, han d'aparèixer els annexos que segueixen.

 

Palma, 5 de febrer de 2021

La secretària general María Asunción Sáez Amer

Documents adjunts