Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció II. Autoritats i personal

Subsecció segona. Oposicions i concursos

ADMINISTRACIÓ DE LA COMUNITAT AUTÒNOMA

FUNDACIÓ INSTITUT D'INVESTIGACIÓ SANITÀRIA ILLES BALEARS (IDISBA)

Núm. 693
Resolució del director gerent de la Fundació Institut Investigació Sanitària Illes Balears per la qual s’ordena la inserció en el Butlletí Oficial de les Illes Balears de la convocatòria per a la contractació d’un psicòleg/a o psiquiatra o metge resident de Psiquiatria per a desenvolupar una tesis doctoral en el marc del programa “ Conveni Pro Nins” patrocinant per Associació Pro Nins

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

El Decret 68/2012, de 27 de juliol, pel qual es regula el Butlletí Oficial de les Illes Balears, en l’article 15 estableix la competència per ordenar la inserció d’edictes en el Butlletí Oficial de les Illes Balears (BOIB) i, en el punt 4, especifica que les institucions o els ens públics no esmentats en els tres primers punts han d’acreditar els òrgans i les persones que, d’acord amb la seva normativa específica, estan facultats per ordenar o sol·licitar la inserció de textos en el BOIB. Si no hi ha acreditació específica, s’ha d’entendre que correspon a qui exerceixi la representació de l’òrgan, l’ens o la institució de què emana el text.

D’altra banda, d’acord amb l’article 27 dels Estatuts de la Fundació, el director gerent de la Fundació és la persona competent per desenvolupar la política de personal aprovada pel Patronat i, amb aquesta finalitat, seleccionar el personal, subscriure o rescindir els contractes, executar els acords del Patronat en matèria de retribucions, acordar les sancions, exercir la direcció superior del personal al servei de la Fundació i mantenir les relacions amb els òrgans de representació de personal, a més de totes aquelles altres actuacions que en aquesta matèria li encomanin, sense perjudici de les funcions que corresponen al president.

Per tot això, dicto la següent

Resolució

Ordenar la inserció en el Butlletí Oficial de les Illes Balears de la convocatòria per a la contractació d’un psicòleg/a o psiquiatra o metge resident de Psiquiatria per a desenvolupar una tesis doctoral en el marc del programa “ CONVENI PRO NINS” patrocinant per  ASSOCIACIO PRO NINS.

  

Palma, 31 de gener 2019

El director gerent de la Fundació,

David Martínez Bestard

  

Annex 1

Convocatòria per a la provisió /contractació d’un psicòleg/a o psiquiatra o metge resident de Psiquiatria per a desenvolupar una tesis doctoral en el marc del programa “ CONVENI PRO NINS” patrocinant per  ASSOCIACIO PRO NINS

La Fundació amb l’objectiu de promoure la retenció de talent investigador en Balears, realitza una convocatòria per un contracte d’investigador/a predoctoral en investigació clínica, bàsica i aplicada, en el camp de la salut, dins del programa “CONVENI PRO NINS”.

El programa “CONVENI PRO NINS” fruit de la col·laboració entre ASSOCIACIO PRO NINS y la Fundació Institut d’Investigació Sanitària Illes Balears, està enfocat a la selecció d’un investigador/a per al desenvolupament d’una tesis doctoral enmarada en l’hambit de la “ Evolució a curt termini de la psicopatologia perinatal” amb un durada total de 3 anys. El contracte, amb una dediació de 24 hores setmanals, tindrà una remuneració de 20.000,00 eruso bruts anuals. Adicionalment, el contracte contempla una partida addicional de 8.000,00 euros anuals que s’harà de dedicar a formació i publicacions.

L’article 23.2 de la Llei 7/2010, de 21 de juliol, del sector públic instrumental de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears, estableix els criteris que han de seguir els ens públics de l’Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears en la contractació de personal laboral.

Els articles 17 i 18 de la Llei 3/2007, de 27 de març, de la funció pública de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears, disposen que s’han d’aplicar els principis d’igualtat, mèrit, capacitat i publicitat en les contractacions.

L’apartat segon B de l’Acord del Consell de Govern de 23 de febrer de 2007, de modificació de l’àmbit d’aplicació i de determinació de l’abast del control del punt 5 de l’Acord del Consell de Govern de 19 de desembre de 1995, preveu la comptabilitat i la rendició de comptes de les empreses públiques de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears, pel que fa a la selecció de personal dels ens públics de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears.

Per tot això, i en exercici de les competències que m’atribueix l’article 28.1 i dels Estatuts fundacionals vigents,

Convoco

El procés per a la contractació d’un psicòleg/a o psiquiatra o metge resident de Psiquiatria per a desenvolupar una tesis doctoral en el marc del programa “ CONVENI PRO NINS” patrocinant per  ASSOCIACIO PRO NINS,  amb els requisits, les característiques i els criteris de selecció següents:

  • Estar en possessió del títol universitari de graduat / llicenciat en psicologia o de medicina especialitzada amb psiquiatria o metge resident amb psiquiatria, que doni accés al doctorat i estar en disposició de ser admesos o matriculats en un programa de doctorat oficial per al curs acadèmic 2019-2020

  • Prestar amb l’actuliatat serveis assistencials en el Servei de Salut de les Illes Balears

  • Tenir la nacionalitat espanyola o alguna altra en els casos en què, d’acord amb l’article 57 de l’Estatut bàsic de l’empleat públic (EBEP), es permeti l’accés a l’ocupació pública.

  • Tenir la capacitat funcional pel desenvolupament de les tasques.

  • Tenir 16 anys complerts i no haver arribat a l’edat de jubilació forçosa.

  • No haver estat separades, mitjançant expedient disciplinari, del servei de cap administració pública, dels òrgans constitucionals o estatutaris de les comunitats autònomes, ni trobar-se inhabilitades de manera absoluta o especial per a ocupacions o càrrecs públics per resolució judicial. En el cas de nacionals d’un altre Estat, no trobar-se inhabilitades o en situació equivalent ni haver estat sotmeses a sanció disciplinària o equivalent que impedeixi, en el seu Estat i en els mateixos termes, l’accés a una ocupació pública.

  • Aquelles persones que no compleixin aquests requisits, no se’ls valorarà el seu CV.

  • Aportar dues cartes de referencia de la capacitat personal e investigadora del candidat, una d’elles signada pel cap de servei en el que treballi actualment

  • Compromís d’acollida del grup d’investigació, firmat per totes les parts, d’acord amb el model establert a l’annexa II de la present convocatòria. Nomes s’acceptarà un compromís d’acollida per investigador i grup de recerca.

  • No podran participar qui estigués en possessió del títol de doctor per qualsevol universitat espanyola o estrangera.

Procediment de la selecció:

  • Valoració dels mèrits acreditats pels aspirants, d’acord al barem que es detalla i una entrevista personal

Barem de mèrits i valoració:

Es valorarà l’excel·lència acadèmica i la trajectòria científica dels candidats

1. Formació Acadèmica, Màxim 3 punts.

  • Nota mitja, en base a 10, del expedient acadèmic dels estudis pels quals s’accedeix al programa de doctorat ( exclòs màster), calculada d’acord amb el RD1125/2003, de 5 de setembre, pel qual s’estableix el sistema europeu de crèdits i el sistema de qualificacions en les titulacions amb caràcter oficial ( màxim 3 punts; per al còmput, es multiplicarà la nota mitja per 0.25)

  • Estudis completats de grau, llicenciatura o màster addicionals als d’accés al títol de doctorat( màxim 0,5 punts; 0.25 punts per titulació addicional)

  • Premi extraordinari de diplomatura, llicenciatura, grau o màster( 0.10punts)

  • Obtenció d’un programa de Formació Sanitaria Especialitzada ( 0,40 punts)

2. Experiència Investigadora, màxim 2,5 punts

  • Publicacions d’articles de recerca (màxim 2 punts):
  • Indexades en el primer quartil del Journal Citation Report 2017 (JCR):

-com primer firmant: 1 punt

-com firmant amb altre ordre: 0,5 punts.

  • Indexades en el Journal Citation Report 2017 (JCR) diferents del punt anterior, llibres y capítols de llibres, protocols, guies o informes tècnics amb ISBN o ISSN:

-com primer firmant: 0,5 punts

-com firmant amb altre ordre: 0,25 punts.

  • Participació com part de l’equip investigador en projectes de recerca finançats en convocatòries competitives nacionals o internacionals (màxim 0,20 punts; 0,10 punts por projecte).

  • Participació en congressos o altres reunions científiques, de caràcter nacional o internacional, mitjançant comunicació, ponència, o pòster (màxim 0,30 punts; 0,10 punts por participació).

3. Altres mèrits Màxim 0.30 punts

Obtenció de premis, mencions i distincions, activitats de divulgació científica, patents i altres; 0.30 punts

4. Coneixements d’idiomes:

Màxim 0.20 punt.

  1. Certificat de nivell mitjà (nivell B2 de Català, d’Anglès o altres idiomes: 0,10 punts per certificat.

  2. Certificat superior (nivell C1 de Català, d’Anglès o altres idiomes): 0,15 punts per certificat

 5. Valoració  d'un projecte d'investigació per a l'obtenció del títol de doctor.

Màxim 4 punts

Presentació d'una memòria del projecte d'investigació en salut que es proposa dur a terme per a l'obtenció del títol de doctor dins de l’àmbit de la “ Evolució a curt termini de la psicopatologia perinatal” . La memòria escrita tindrà una extensió màxima de 3 folis en format Word, tipus de lletra Arial a tamany 11p i interlineat senzill. La mida del paper serà DIN A4 per una sola cara. Es valorarà la qualitat i viabilitat del projecte de recerca en salut així com la seva transferibilitat d'acord amb la següent puntuació:

  • Qualitat científica de la proposta: màxim 2.5 punts.

  • Viabilitat i oportunitat: màxim 1,5 punts.

6. Fase d’Entrevista ( màxim 1 punt)

Es dura a terme una entrevista personal i/o demostració pràctica d’habilitats, on es valorarà l’adequació del candidat al lloc de feina. El dia i l’hora es publicarà en la web de la Fundació www.idisba.es

Funcions:

• Desenvolupament de programes de recerca propis de la seva àrea que comportin a la realització d'una tesi doctoral, incorporant-se a grups de recerca de l'IdISBa.

• Potenciació de les línies d'investigació existents.

• Realitzar i fomentar publicacions d'impacte nacional i internacional.

• Generar i transferir els coneixements amb impacte en la salut de la població i al sistema sanitari

Acreditació dels requisits i dels mèrits

Presentació de títols de formació relacionats amb el lloc de treball que s'ofereix.

• CV que inclogui, com a mínim, la següent informació:

- Publicacions científiques, incloent el número d'ordre com signant, el quartil de referència i la seva indexació al JCR.

- Participació en projectes d'investigació, convocatòria i entitat finançadora i tipus de participació.

- Participació en congressos o altres reunions científiques i tipus de participació.

• Documentació oficial acreditativa dels mèrits aportats.

• Document que acrediti la matriculació, admissió o preadmissió en un programa de doctorat, expedit per la unitat responsable d'aquest programa, o per l'escola de doctorat o postgrau si s'escau.

• Certificat acadèmic, corresponent a la titulació o titulacions (llicenciatura, enginyeria, arquitectura, grau i, si escau, màster), que li permeten l'accés al programa de doctorat, en el qual ha de figurar el segell de la unitat que l'expedeix i signatura del seu responsable, la data en què s'han acabat els estudis i les matèries que constitueixen el programa complet de la titulació o titulacions indicades, així com les qualificacions obtingudes i dates d'obtenció de les mateixes. Alternativament, en lloc de signatura i segell, seran igualment vàlids els certificats que disposin de signatura electrònica o sistema de verificació segur. Les qualificacions han d'estar expressades en l'escala de 0 a 10.

• En el cas d'estudis realitzats a l'estranger haurà d'aportar-la "Declaració d'equivalència de nota mitjana" de l'ANECA (Agència Nacional d'Avaluació de la Qualitat i Acreditació), acompanyada del certificat acadèmic oficial original o còpia confrontada. La certificació acadèmica haurà d'acompanyar, si escau, de la traducció oficial al castellà.

• En el cas d'aportar com a mèrit la realització d'un programa de Formació Sanitària Especialitzada, ha de presentar la fotocòpia del títol de l'Especialitat o certificació oficial de la mateixa. Si l'especialitat ha estat realitzada a l'estranger s'haurà de presentar l'acreditació del reconeixement de la mateixa a Espanya si ha estat realitzada a la Unió Europea o l'homologació si ha estat realitzada en altres països.

Causes d’exclusió: presentació de sol·licitud fora de termini; no reunir requisits.

Presentació de sol·licituds: Les sol·licituds es poden presentar en el registre y en el registre electrònic de la fundació o be de qualsevol altres manera previst a l’article 16.4 de la Llei 39/2015, de 1 d’octubre del procediment administratiu comú de les administracions públiques.

Si la persona sol·licitant hagués presentat la sol·licitud en un registre diferent del IdISBa, haurà d’enviar  per correu electrònic (salvador.marcus@ssib.es) la sol·licitud amb el segell d’entrada dins les 24 hores següents a la presentació en el registre de la sol·licitud. De la mateixa manera, si s’envia per correu certificat, s’ha d’enviar per correu electrònic la fulla de sol·licitud datada i segellada per la oficina de correus en que consti que s’ha enviat en el termini hàbil per a la presentació

Correcció de deficiències

En cas que el tribunal observi falta o defecte en la documentació acreditativa, donarà un termini de  3 dies hàbils para corregir las deficiències detectades.

Reserva en favor dels discapacitats: Existeix una reserva del 7% de llocs de feina per a discapacitats, segons la Llei 7/2007, del EBEP. No obstant, aquesta plaça no està reservada per a discapacitats.

Modalitat de contractació: Contracte per obra i servei a temps parcial a raó de 24 hores setmanals, prorrogables fins un màxim de 36 meso, subjectes a la evolució científica del grau d’avanç i resultats de la tesis doctoral.

Remuneració: 20.000 euros bruts anuals amb 12 pagues

Tribunal qualificador

  • Miquel Fiol Sala, Director Científic del IdISBa

  • Salvador Marcus, tècnic de recursos humans del IdISBa.

  • Dra. Esther Cardo Jalón, Pediatra de l’Hospital Universitari Son Llàtzer

  • Dr. Sergi Verd Vallespir, Pediatra d’Atenció Primària de Mallorca

  • Ana Filgueira Posse, Pediatra Neonatòloga de l’Hospital Universitari Son Llàtzer

Termini de recepció de sol·licituds: 10 dies hàbils des de el dia següent de la data de publicació de la convocatòria.

Recursos

L’ordre jurisdiccional social és el competent per a resoldre les controvèrsies derivades d’aquestes bases, d’acord amb la Llei 36/2011, de 10 d’octubre, reguladora de la jurisdicció social, sense que s’hi pugui interposar cap recurs en via administrativa ni capo reclamació prèvia a la via judicial social.

  

Palma, 31 de gener de 2019

El Director gerent de la Fundació,

David Martínez Bestard

 

FORMULARI D’INSCRIPCIÓ PER A L’OFERTA DE________________________

Nom:

Cognoms:

DNI nº:

Adreça:

Telèfon contacte:

e-mail:

Sol·licita ser acceptat a l’oferta de feina..........................................

Adjunto la següent documentació acreditativa dels requisits i mèrits al·legats:

1.-

2.-

3.-

4.-

5.-

6.-

Sr. Director gerent de la Fundació