Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció III. Altres disposicions i actes administratius

ADMINISTRACIÓ DE LA COMUNITAT AUTÒNOMA

SERVEIS DE MILLORA AGRÀRIA I PESQUERA (SEMILLA)

Núm. 8349
Resolució del President de SEMILLA (Serveis de Millora Agrària i Pesquera), d’1 d’agost de 2018 per la que es determina la suplència de la Directora gerent de SEMILLA

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

El Decret 28/2014, de 27 de juny, d’aprovació dels Estatuts de l’entitat pública empresarial SEMILLA (Serveis de Millora Agrària i Pesquera), estableix en l’article 16 que la Gerència és un òrgan unipersonal de direcció de SEMILLA, jeràrquicament inferior a la Presidència i al Consell d’Administració.

Pel que fa als supòsits de vacant, absència, malaltia o qualsevol altre impediment per actuar de la Directora gerent, l’article 16.4 del Decret 28/2014, de 27 de juny, disposa que l’ha de substituir la persona que designi el Consell d’Administració a proposta de la persona titular de la Presidència.

L’article 9.1 de personal directiu professional de SEMILLA disposa que sota la dependència dels òrgans de direcció, hi pot haver llocs de treball de personal directiu professional, amb funcions de direcció tècnica, programació, coordinació, impuls i avaluació de les actuacions pròpies de l’entitat, d’acord amb el que preveu el Títol IV. A l’empara d’aquest article el Consell d’Administració de SEMILLA en sessió de 15-12-2016 va anomenar personal directiu professional adjunta a gerència-coordinadora de projectes a la Sra. Aina Calafat Rogers.

L’article 13, de suplència de la Llei 40/2015, d’1 d’octubre, de Règim jurídic del sector públic, i els articles 32 i 33 sobre la suplència de la Llei 3/2003, de 26 de març, de règim jurídic de l’Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears, disposen que els titulars dels òrgans de l’Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears s’han de substituir en les seves funcions, de manera temporal, en els supòsits d’absència, de malaltia o de vacant, d’acord amb el que estableix aquesta llei, llevat del que disposa la normativa específica per als membres del Govern.

Per tant, la Directora gerent de SEMILLA pot ésser suplida pel despatx ordinari i per la tramitació dels actes que li són competència, pròpia o delegada.

De conformitat amb el que disposa l’article 11.1.f), del Decret 28/2014, de 27 de juny, que confereix al President de SEMILLA la funció d’exercir, per raons d’urgència o circumstàncies especials, qualsevol facultat que correspongui al Consell d’Administració i donar-n’hi compte a l’efecte de la ratificació, i d’acord amb el que preveu l’article 42 de la Llei 3/2003, de 26 de març, de règim jurídic de l’Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears, dict la següent,

Resolució

Primer: En cas de vacant, absència, malaltia o qualsevol altre impediment per actuar de la Directora gerent designar com a suplent, dels actes que li són competència pròpia o delegada, a la Sra. Aina Calafat Rogers, Adjunta a gerència-coordinadora de projectes.

Segon: Donar compte d’aquesta designació de suplència al Consell d’Administració de SEMILLA a l’efecte de la ratificació.

Tercer: Publicar en el Butlletí Oficial de les Illes Balears aquesta designació de suplència.

 

Palma, 1 d’agost de 2018

El President de SEMILLA
Vicenç Vidal Matas