Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció II. Autoritats i personal

Subsecció segona. Oposicions i concursos

CONSELL INSULAR DE FORMENTERA

Núm. 2618
Bases que han de regir la convocatòria del concurs de mèrits per a la provisió d'un lloc de tècnic/a de Mobilitat, no singularitzat i obert a la participació del personal d'altres administracions públiques

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Antecedents

Atesa la necessitat manifesta de personal que suposen els nous reptes com la regulació de l'accés a l'illa amb vehicles i el control de l'aparcament als nuclis urbans, que s'afegeixen a la feina estructural de manteniment i millora de vies i a la feina administrativa de l'àrea de mobilitat.

Vista l'aprovació final, el passat 20 de desembre de 2017, del Catàleg de Llocs de Treball del Consell de Formentera, que inclou la previsió d'un Tècnic/a de Mobilitat, que expressament està obert a la participació de personal d'altres administracions i atesa l'existència de crèdit pressupostari per a la provisió d'aquest lloc de treball.

Fonaments de dret

1.La present convocatòria es publicarà en el tauler d'anuncis del Consell Insular de Formentera, situat en l'Oficina d'Atenció al Ciutadà (OAC) (carrer Ramón Llull, nº 6), a la pàgina web de la Corporació www.consellinsulardeformentera.cat i en el Butlletí Oficial de les Illes Balears (BOIB), sent la data de publicació en el BOIB la que servirà per al còmput del termini de presentació de sol·licituds. 

2.Seran d´aplicació la Llei 3/2007, de 27 de març, de Funció Pública de les Illes Balears, que estableix a l'article 77, de concurs de mèrits, que "el concurs de mèrits és el sistema de provisió dels llocs de treball genèrics que tenen establerta aquesta forma de provisió a la relació de llocs de treball, si bé també es pot utilitzar per proveir llocs de treball singularitzats, quan així ho estableixi la relació de llocs de treball", així com també l'article 80, de convocatòries de provisió de llocs de treball, de la mateixa Llei. També seran d’aplicació el Reial decret 364/1995, de 10 de març, pel qual s'aprova el Reglament General d'ingrés del personal al servei de l'Administració de l'Estat, el Reial decret 896/1991, de 7 de juny, pel qual s'estableixen les regles bàsiques i els programes mínims a què s'ha d'ajustar el procediment de selecció dels funcionaris d'administració local,  la Llei 7/1985, de 2 d’abril, de bases de règim local,  la llei 20/2006, de 15 de desembre, municipal i de règim local de les Illes Balears, el Reial decret legislatiu 5/2015, de 30 d’octubre, text refós de la llei de l’Estatut Bàsic de l’Empleat Públic, la Llei 39/2015, d’1 d’octubre del procediment administratiu comú de les administracions públiques, i la Llei 40/2015, d’1 d’octubre, de règim jurídic del sector públic . 

3. L’òrgan competent per a la sol·licitud de redacció de les presents bases, és el president del Consell Insular de Formentera, en base a l’establert a l’article 9.2.l de la Llei 8/2000, de 27 d’octubre, de consells insulars, i l’article 21.1.h de la Llei 7/1985, de 2 d’abril, de bases de règim local, i l’òrgan competent para aprobar las citades bases, és la Comissió de Govern del Consell Insular de Formentera, segons l’establert en la Resolució de Presidència de data 22 de juny de 2015, publicada en el BOIB número 109 de data 18 de juliol de 2015. 

CONTINGUT DE LES BASES:

L’objecte d’aquesta convocatòria és la constitució del procés per tal de designar l´aspirant que pugui proveir el lloc de treball de Tècnic/a de Mobilitat, no singularitzat i obert a la participació del personal d'altres administracions públiques, segons la relació de Llocs de Treball vigent del Consell Insular de Formentera.

BASES

1.Característiques del lloc: 

Denominació: Tècnic/a de mobilitat

Grup d'adscripció: A2

Nivell de complement de Destí: 24

Complement específic: 5.599,66€

2. Funcions bàsiques: 

Raó de ser del lloc: Posar a disposició del Consell Insular la seva experiència i coneixement expert per proposar i participar en la creació i prestació de serveis de valor afegit des de la perspectiva de la mobilitat.

Funcions diferenciadores de més alt valor afegit: Promou, implementa i gestiona propostes i projectes per a la millora del transport, la mobilitat i l'estat de les vies a l'illa de Formentera. Realitza assessorament i emet informes.

Tipus de jornada:Continuada

Treball nocturn:No

Torns:No

Règim de dedicació: Normal.

Altres elements de consideració: 1) Pot formar part si se'l convoca de la Comissió Tècnica Assessora d'Urbanisme, Ordenació del Territori, Patrimoni Històric i Activitats (CTA). 2) Fa d'instructor/inspector. 3)Assistència a sessions fora de l'illa. 4)Ocasionalment, atén al públic.

3. Requisits

a) Ser funcionari/funcionària de carrera del Consell de Formentera o de qualsevol altre administració pública, ja que el lloc és obert a personal d'altres administracions.

b)Estar en servei actiu o en qualsevol altra situació administrativa que, d'acord amb la normativa vigent, possibiliti participar en aquesta convocatòria.

c)Pertànyer al grup de titulació A1 o A2

d)Estar en possessió del Títol d'Enginyer/a Tècnic, o superior.

e)Acreditar documentalment el requisit d'estar en possessió del certificat de nivell de suficiència de català, B2, o superar una prova interna que acrediti aquest nivell.

4. Sol·licitud i documentació

La sol·licitud per participar en aquesta convocatòria s'haurà de dirigir al President del Consell Insular de Formentera i es presentarà en el Registre General d'aquesta Corporació, o en la forma establerta en l'article 16.4 de la llei 39/2015, d’1 d’octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques (LPACAP) dins del termini de 15 dies hàbils, comptats a partir de l'endemà al de la data de publicació d'aquesta convocatòria en el BOIB. Les sol·licituds que es presentin fora del termini anteriorment establert, seran excloses i s'arxivaran. 

El model normalitzat de sol·licituds, que serà el model oficial d’instància, es trobarà a disposició de les persones interessades, en el Registre General d’Entrada d’aquest Consell Insular, i en la pàgina web www.consellinsulardeformentera.cat, a partir de l’obertura del termini per la seva presentació. 

L´interessat haurà de presentar una relació de mèrits de Formació i d'Experiència Professional, amb la suma dels punts acumulats per cada concepte; una declaració responsable de veracitat de la relació de mèrits presentada i el compromís de presentar l'acreditació original o compulsada de cadascun d'ells en qualsevol moment, durant o després del procés, que el Consell de Formentera els reclami; i un escrit de màxim 2 cares de full, escrit a lletra arial, cos 12, espai interlineal 1,5, exposant les motivacions i els arguments de conveniència per al lloc de treball.

5. Barem de puntuació de mèrits

La qualificació dels mèrits s'efectuarà pel Tribunal conforme el següent barem:

Formació: 

Aquelles persones que estiguin en possessió del Títol d'Enginyer/a Superior, 10 punts. 

Per cada curs d'especialització o postgrau realitzat per universitats, escoles universitàries o col·legis professionals amb relació directa amb les funcions del Lloc de Treball, 2 punts, amb un màxim de 8 punts. 

Per cursos, jornades, seminaris, etc., amb relació directa amb les funcions corresponents al lloc de treball o amb l'administració local i un mínim de 10 hores lectives de durada, realitzats a centres oficials, sempre que es presenti diploma o certificat d'aprofitament o assistència, 0,5 punts per cada un amb un màxim de 2 punts.

Experiència professional: 

Per serveis prestats, ja sigui en propietat, interinament o en règim de contracte temporal en una administració pública, exercits en llocs del mateix grup de la plaça que es convoca, o superior, 0,20 punts per mes treballat, fins a un màxim de 10 punts. 

Per l'exercici professional de tasques relacionades amb el lloc, per compte aliena o com autònom, demostrable amb l'alta en la Seguretat Social o Mútua professional i certificat d'alta en el Col·legi corresponent, la puntuació serà la següent: per mes complet 0,10 punts, fins a un màxim de 15 punts. 

Motivacions i conveniència. Per la valoració de l'escrit de motivació i conveniència del candidat/candidata al lloc de treball, 5 punts. 

6. Comissio de valoració

Passat el termini de presentació d'instàncies, la Comissió de Valoració es reunirà per comprovar, en primer lloc, si les instàncies rebudes compleixen els requisits, procedint a declarar no apte aquells candidats/candidates que incompleixin els requisits. 

En segon lloc, la Comissió procedirà a valorar l'escrit de valoració de cadascun dels aspirants declarats aptes.

I en tercer lloc, la Comissió validarà i sumarà la relació de mèrits dels aspirants declarats aptes, proposant per a la provisió del lloc aquell/aquella aspirant amb més punts. 

En cas que l'aspirant no pogués acreditar la relació de mèrits presentada, el Consell de Formentera cridaria per a la provisió del lloc al següent aspirant amb més puntuació, i així de manera successiva. 

La Comissió de Valoració d'aquest procés estarà format pels següents membres: 

Sr. Àngel C. Navarro Sánchez, secretari de la institució, com a president, tres tècnics de la mateixa o superior categoria del Consell Insular de Formentera i una persona del Departament de Recursos Humans, com a secretari/secretària. 

Com a president/presidenta suplent es designa a la Sra. Paola Sales Jiménez, lletrada del Consell Insular de Formentera. 

7. Resolució de la convocatòria

Un cop la Comissió de Valoració hagi valorat els mèrits al.legats i presenti un llistat dels aspirants al lloc de treball, ordenat segons l´ordre de puntuació, el President del Consell Insular de Formentera dictarà resolució en el termini màxim d´un mes, en la qual es declararà l´aspirant que opta al lloc de treball de Tècnic/a de Mobilitat. Aquesta resolució s’exposarà en el tauler d'anuncis de l’ OAC del Consell Insular de Formentera, i en la web de la Corporació, www.consellinsulardeformentera.cat.

Els aspirants disposaran d'un termini de 3 dies hàbils, a partir del següent al de la publicació de la resolució indicada, per formular les reclamacions que creguin oportunes o dirigides a corregir els defectes que s'hagin pogut produir en les sol.licituds. Se'ls adverteix que, en cas de no esmenar dins d'aquest termini els defectes a ells imputables que hagin motivat la seva exclusió, es considerarà que desisteixen de la seva petició. 

Les reclamacions que es presentin, seran acceptades o rebutjades mitjançant resolució del President del Consell Insular de Formentera en el termini màxim d'un mes, la qual es publicarà pels mateixos mitjans indicats a l´apartat primer. Transcorregut aquest termini sense que s'hagi dictat resolució, les al·legacions o reclamacions s'entendran desestimades.

Un cop finalitzat el procés, la resolució definitiva s’exposarà en el tauler d'anuncis de l’ OAC del Consell Insular de Formentera, i en la web de la Corporació, www.consellinsulardeformentera.cat.

 

Formentera, 7 de març de 2018

  

El president,

Jaume Ferrer Ribas