Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció I. Disposicions generals

AJUNTAMENT DE BÚGER

Núm. 2055
Aprovació relació de llocs de treball

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

NOVA RELACIÓ DE LLOCS DE TREBALL DE L’AJUNTAMENT DE BÚGER: APROVACIÓ

El Batle-President de l’Ajuntament de Búger informa: 

Que el Ple en sessió ordinària celebrada el dia trenta de novembre de dos mil disset, va adoptar, entre altres, el següent acord: 

“Proposta aprovació de la relació de llocs de treball existents a l’ajuntament de Búger

D’acord amb el que disposa la legislació bàsica de la funció pública , les corporacions locals estructuraran la seva organització mitjançant la relació de llocs de treball existent a l’entitat . La Llei 7/1985,  reguladora de les bases de règim local ,en el seu article 92 disposa que els funcionaris al servei de l’administració local, es regeixen , amb allò que no disposa la pròpia llei, per la Llei 7/2007, de 12 d’abril , de L’estatut Bàsic de L’Empleat Públic, actualment RD Legislatiu 5/2015, de 30 d’octubre.

Per a la confecció del catàleg de llocs de treball, s'han estimat les següents consideracions:

1.- S'ha fet un estudi de valoració seguint els sistema de puntuació de factors.

2.- S'han jerarquitzat els llocs de treball.

3.- El catàleg de llocs de treball posa en un punt de partida l'administració de l'Ajuntament de Búger. Partint de la plantilla de funcionaris i de personal laboral actual es pretén iniciar un procés d'ordenació, al mateix temps es fa una previsió de futur cap on ha de dirigir-se aquesta administració.

4.- La societat exigeix, cada vegada més, a les administracions públiques i en especial a la loca, un ventall de serveis i/o solucions a les seves necessitats. És imprescindible emprar noves tècniques i tecnologies, aplicar cirteris de qualitat en els serveis, ...

5.- S'han instaurat nous serveis com la biblioteca, assistència social, centre de recollida selectiva, suport admnistratiu al centre de salut, etc. És molt previsible doncs, que en un futut no massa llunyà aquest catàleg hagi de ser ampliat.

6.- El catàleg de llocs de treball considera les noves condicions inherents als llocs de feina per adequar-se a la futura nova realitat de Búger i d'acord amb les noves necessitats s'han organitzat les tasques antigues i noves de l'Administració Municipal, donant contingut de funcions als llocs de treball del personal funcionari i laboral.

7.- El catàleg de llocs de treball adequa les condicions del complement específic a les funcions de cada lloc de treball, fixa una estructura salarial pel personal funcionari i pel personal laboral amb la creació d'un complement específic que retribueix les característiques especials de cada lloc de feina.

8.- Per raons d'agilitat i homogeneitat s'estableix un únic sistema retributiu per al personal funcionari i laboral.

9.-Pel que fa al personal laboral es substitueix el sistema retributiu vigent, atès que el catàleg de llocs de treball passa a forma part del sí del conveni.

10.- L'aprovació d'un conveni amb la classificació de les categories laborals implicarà una revisió del catàleg de llocs de treball.

11.-Les assignacions dinerals que el catàleg de llocs de treball fixa per les diferents condicions del complement específic pretenen que:

* Guardin una relació objectiva i adient al contingut de les condicions assignades a cada lloc de feina.

* S'adeqüin a la nova organització del treball.

* Garanteixin el rendiment i la productivitat per a la consecució dels objectius assignats i fixats a cada lloc de treball.

12.- El càlcul de cada complement es deriva de criteris establerts als manuals de valoració que s'han fet servir per a l'estudi dels llocs de feina. Mitjançant el complement específic es retribueix procedent, proporcional i objectivament cada lloc de treball d'acord amb la organització de les funcions i condicionaments.

13.- D'acord amb les previsions de l'Estatut Bàsic de l'Empleat Públic s'opta per un model mits funcionarial/laboral, així caldrà iniciar un procés de funcionarització, sempre voluntari, d'aquells treballadors que despleguin funcions reservades als funcionaris, o que pel seu contingut sigu més adien el seu desplegament per funcionaris.

La Batlessa proposa al ple l’adopció del següent acord:

-L’aprovació de la relació de llocs de treball existents a l’Ajuntament de Búger que consta dels següents documents: Fulls de valoració de lloc de treball, consulta pressupostaria anual, relació de llocs de treball, fulls de descripció de llocs de treball, memòria i consulta nòmines.

- La publicació en el BOIB la relació de llocs de treball d’aquest ajuntament”

Contra aquest acord que posa fi a la via administrativa, podrà interposar-se recurs directament davant el Jutjat Contenciós-Administratiu en el termini de dos mesos comptadors a partir de l’endemà de la present publicació.

No obstant, amb caràcter potestatiu i previ al recurs contenciós-administratiu, podrà interposar-se recurs de reposició en el termini d’un mes, comptador a partir del dia següent al de la present publicació davant el mateix òrgan que ha dictat l’acte que s’impugna, recurs que s’entendrà desestimat si transcorregut el termini d’un mes no es notifica la oportuna resolució, a efectes d’interposició del corresponent recurs contenciós-administratiu, que haurà d’interposar-se en el termini de dos mesos comptadors des del dia següent al de notificació de la resolució expressa del recurs de reposició o en el termini de sis mesos a partir del dia següent en que s’hagi produït la seva desestimació per silenci administratiu.

Tot això, sense perjudici de qualsevol altre recurs que s’estimi procedent exercitar.

Búger, 12 de febrer de 2018.

El Batle

Rafael Capó Cerdà

TAULES DE CODIFICACIÓ DEL CATALEG DE LLOCS DE TREBALL

Tipus personal: F = Funcionari, L = Laboral

NP: Nombre de llocs de treball iguals, reuneixen les mateixes característiques, requisits i condicions.

Dot.: Nombre de dotacions pressupostàries. És el que forma la plantilla pressupostària, son els llocs de feina que compten amb dotació pressupostària i per tant, impliquen una despesa. Només es poden cobrir aquell nombre de llocs de feina que compten amb dotació pressupostària. Es possible que en un futur es pugui incrementar la despesa i per tant cobrir més llocs de treball. En cap cas el nombre de dotacions pot ser superior al nombre de llocs de treball.

TP: Tipus de lloc: S = Singularitzat

AA = Lloc a extingir o amortitzar (sigui per un procés de funcionarització, promoció interna o simplement amortització).

N = Normal (la resta de llocs de treball).

CD: Nivell de complement de destí del lloc de treball.

C.Específic: Es l’import anual de complement específic que s’atribueix al lloc de treball (en €). Sempre figura en un import de jornada completa, per tant en el supòsit que el lloc de treball tingués una jornada a temps parcial es percebrà un percentatge de complement específic que serà igual al del percentatge de jornada.

FP: Forma de provissió7: C = Concurs

7 No confondre amb la forma d’accés una ocupació pública, que sempre serà per oposició o concurs-oposició. Només en situacions excepcionals o personal laboral podrà ser per concurs.

L = Lliure designació

GR: Grup

ES: Escala: H = Habilitació Nacional (SUB) Subescala: SE = Secretaria

IT = Intervenció-Tresoreria

SI = Secretaria-Intervenció

G = Administració General Subescala: TC = Tècnica

TG = De Gestió

AD = Administrativa

AU = Auxiliar

SU = Subalterna

E = AdministracióEspecial Subescala: TS = Tècnica Superior

TM = Tècnica Mitja

TA = Tècnica Auxiliar

PL = Policia Local

PA = Policia Auxiliar

ES = Comeses especials

OF = Personal d’oficis

CAT: La categoria/es laboral/s que son susceptible d’ocupar el lloc de feina.

ESP: Les categories poden tenir especialitats per tal d’agrupar aquells que facin un conjunt de funcions més determinat que el de la categoria en sí. Ex.: categoria de metge especialista, amb indicació de cada una de els especialitats. Categoria de mestre, amb les possibles especialitats de música, infantil, etc.

TJ: Tipus Jornada. S'indica el percentatge de jornada que ha de desplegar el treballador que ocupa aquest lloc de feina, i obviament, les retribucions a percebre han de ser en el mateix percentatge.

TC: Tipus de contracte: El tipus de contracte DEL LLOC DE TREBALL, NO DE LA PERSONA QUE AMB CARÀCTER TEMPORAL POT ESTAR OCUPANT-LO, ens indica si aquest lloc de treball és estructural o conjuntural, òbviament els contractes laborals dels llocs de feina estructurals han de tenir el caràcter d’indefinit, això no obstant, podran ser ocupats per personal amb contracte temporal d’interinitat quan aquells es trobin vacants i fins que es produeixi la seva cobertura pel sistema reglamentari.

N = És el contracte de caire indefinit previst a l’Estatut dels Treballadors

FD = Fix discontinu.

TE= Contracte de tipus temporal, es pot desglossar en funció de les seves característiques: EV: eventual, OS: Obra o Servei...

R DT IN DE PiP HE

Son els factors que han fet servir-se per avaluar el lloc de treball i si aquest els té o no.

Requisits: Titulació específica o cursos o altres tipus de formació que s’ha de tenir per poder desplegar el lloc de treball.

Observacions: Altres factors que poden complementar el lloc de treball.

Documents adjunts