Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció III. Altres disposicions i actes administratius

ADMINISTRACIÓ DE LA COMUNITAT AUTÒNOMA

CONSELLERIA D'INNOVACIÓ, RECERCA I TURISME

Núm. 12888
Resolució del vicepresident i conseller d’Innovació, Recerca i Turisme de 14 de novembre de 2017 per la qual s’actualitzen les tarifes de serveis de CALL CENTER per a l’execució dels encàrrecs de gestió que facin a la Fundació Balear d’Innovació i Tecnologia l’Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears i la resta de poders adjudicadors

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Fets

Únic. En data 13 de novembre de 2017 la Fundació Balear d’Innovació i Tecnologia presenta davant la Vicepresidència i Conselleria d’Innovació, Recerca i Turisme la documentació justificativa d’actualització de les tarifes de serveis de CALL CENTER que es proposen per a l’execució dels encàrrecs que facin a la Fundació Balear d’Innovació i Tecnologia l’Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears i la resta de poders adjudicadors.

Fonaments de dret

1. El Text refós de la Llei de contractes del sector públic, aprovat pel Reial decret legislatiu 3/2011, de 14 de novembre i, en particular, els articles 4.1 n i 24.6 del Text refós esmentat. 

2. Decret 14/2016, d'11 de març, pel qual s'aprova el text consolidat del Decret sobre contractació de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears, i, en particular, l’article 9 del Decret esmentat.

3. Els Estatuts de la Fundació Balear d’Innovació i Tecnologia, autoritzats per l’Acord del Consell de Govern de 28 de juliol de 2017, i, en particular, l’article 4 d’aquests estatuts.

Per tot això, dict la següent

Resolució

1. Aprovar l’actualització de les tarifes de serveis de CALL CENTER aplicables als encàrrecs que facin a la Fundació Balear d’Innovació i Tecnologia l’Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears i la resta de poders adjudicadors, d’acord al següent:

a) Les tarifes esmentades, aprovades pel Patronat de la Fundació el 23 d’octubre de 2017, que inclouen tots els costos directes i indirectes imputables a l’encàrrec de gestió, i als quals caldrà afegir, si escau, l’impost sobre el valor afegit vigent, s’han d’aplicar en funció del tipus de servei i de les unitats contractades que s’assignin a l’execució dels encàrrecs en els termes que s’indiquen a l'annex d’aquesta resolució.

b) En els casos en què per gestionar o executar millor els encàrrecs s’exigeixi o es faci recomanable la subcontractació d’activitats a terceres persones, les tarifes que hagi de percebre la Fundació Balear d’Innovació i Tecnologia per raó de l’encàrrec s’han d’incrementar per un import inherent al cost que ha d’atendre la Fundació per raó de la subcontractació de l’activitat i/o béns i serveis.

c) Sense perjudici d’aquestes tarifes d’aplicació general, es poden aprovar tarifes específiques pels encàrrecs que ho requereixen per consideració a les seves particularitats, per mitjà d’una altra resolució del Vicepresident i Conseller d’Innovació, Recerca i Turisme.

2. Notificar aquesta Resolució a la Fundació Balear d’Innovació i Tecnologia.

3. Publicar aquesta Resolució en el Butlletí Oficial de les Illes Balears.

   

Palma, 14 de novembre de 2017

 El vicepresident i conseller d’Innovació, Recerca i Turisme
Gabriel Barceló i Milta

Documents adjunts