Torna

Pla Igualtat del personal de serveis generals de l'Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears

Tornar al llistat de notícies

30/01/2020

Decàleg de bones pràctiques per prevenir l'assetjament sexual, per raó de sexe, d'orientació sexual, d'identitat de gènere i d'expressió de gènere

Ja podeu consultar en aquest microlloc del Pla d'Igualtat el decàleg de bones pràctiques per prevenir l'assetjament sexual, per raó de sexe, d'orientació sexual, d'identitat de gènere i d'expressió de gènere

En aquest decàleg, hi podeu trobar tota una sèrie de conductes adequades per promoure el treball en un espai lliure d'assetjament sexual, per raó de sexe, d'orientació sexual, d'identitat de gènere i d'expressió de gènere.

Cal que ens posem en la pell dels nostres companys i companyes i pensem que els poden molestar certes conductes que feim sense pensar-hi molt, ja que algunes formen part de la nostra cultura i per això estan acceptades socialment.

Aquest decàleg es correspon amb l'acció 5.1.1.4 del II Pla d'Igualtat entre homes i dones de l'Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears (serveis generals) 2016-2019.

Si voleu més informació o teniu suggeriments, els podeu adreçar a: plaigualtat@dgfun.caib.es o posant-vos en contacte amb el vostre responsable d'igualtat.