Agenda 2024

Compromís del Govern de les Illes Balears

Un dels principals objectius d'interés social del Govern de les Illes Balears és posar tota la informació de la web a disposició del major nombre de ciutadans possible, evitant la info-exclussió; i promovent l'accessibilitat per aconseguir la universalització de la informació.

Seguint les recomanacions de la WAI (traduït al català, Iniciativa per l'Accessibilitat a la Web) hem utilitzat unes pautes referents a millorar la navegació i accedir tots els continguts dels microsites d'una manera clara i senzilla. Amb això, pretenem aconseguir un nivell Doble A d'accessibilitat, a més de la major part de les del nivell Triple A, objectiu ja assolit en el portal o Web Coporativa, i no tant en les webs departamentals o microsites. A aquest efecte, tenim incorporada en l'edició de qualsevol microsite l'execució automàtica del test W3C, que desplega les mancances d'accessibilitat de prioritat 1 i 2. Si l'usuari gestor les atén i corregeix, es podrà afirmar que el microsite segueix les normes de programació establertes per la W3C, estament internacional encarregat de crear els estàndards de creació i comunicació a Internet.


Eines de navegació a Internet

Des de la web del Govern volem aconsellar a tots els ciutadans l'ús dels millors navegadors web, per això recomanem la descàrrega de les darreres versions d'aquestos per gaudir d'una connexió segura, ràpida i satisfactòria.

Aquí teniu enllaços per instal·lar les versions més noves i completes dels navegadors més coneguts: