Torna

BOLETÍN OFICIAL DE LAS ISLAS BALEARES

Sección V. Anuncios

Subsección tercera. Anuncios particulares

JOVE ORQUESTRA ILLES BALEARS

Núm. 284989
Convocatoria de la concesión de becas del programa «Beques Jove Orquestra Illes Balears 2024», en régimen de concurrencia competitiva, para estudiantes de ciclos medios y superiores de música

  • Contenido, oficial y auténtico, de la disposición: Documento pdf  Versión PDF

Texto

Preàmbul

L'Associació Jove Orquestra de les Illes Balears és una entitat sense ànim de lucre inscrita al Registre d''Associacions de les Illes Balears que te com a finalitat la promoció i l'acompanyament dels joves estudiants de música. Dins aquest objecte la JOIB posa en marxa la present convocatòria.

Objecte

Les beques tenen com a principal objectiu donar l'oportunitat a l'alumnat dels darrers cursos d'estudis professionals i d'estudis superiors de música a la pràctica del seu ofici dins una orquestra fora de l'àmbit acadèmic, amb la qual cosa poden aconseguir una formació més completa.

Bneficiaris. Requisits i obligacions

Poden ser beneficiaris d'aquestes beques els alumnes que compleixin tots els requisits següents:

- Els estudiants han de tenir la ciutadania a un els estats membres de la Unió́ Europea.

- Han d'estar matriculats a qualsevol centre públic o privat (amb reconeixement oficial) per al curs acadèmic 2023-2024. Les sol·licituds presentades a partir de l'1 de setembre de 2024 hauran de presentar la matrícula del curs 2024-2025.

- Esser estudiants de 4t, 5è o 6è curs d'estudis professionals de música o d'estudis superiors de música (nivell màster inclòs)

- La matrícula acadèmica presentada per justificar el compliment del requisit anterior ha de correspondre a l'instrument/especialitat per al qual es sol·licita la beca.

Termini de presentació de sol·licituds:

Es poden presentar sol·licituds des del dia de publicació de l'anunci al BOIB i fins el 31 de desembre de 2024

Publicació

Aquesta convocatòria s'ha de publicar en el BOIB i en el lloc web: https://sites.google.com/view/joveorquestradelesillesbalears

 

5 de maig de 2024

El president de l'Associació Jove Orquestra de les Illes Balears Palma Juan Manuel Barceló Antúnez