Torna

BOLETÍN OFICIAL DE LAS ISLAS BALEARES

Sección II. Autoridades y personal

Subsección segunda. Oposiciones y concursos

AYUNTAMIENTO DE FORNALUTX

Núm. 382100
Elevación a definitiva de la bolsa de trabajo de operario/operaria de la brigada municipal

  • Contenido, oficial y auténtico, de la disposición: Documento pdf  Versión PDF

Texto

De conformitat amb el que s'estableix en la Base 8 de les Bases Específiques per a la constitució d'una Borsa de Treball d'operaris/operàries de brigada municipal per a fer front a les necessitats urgents del Servei de Brigada Municipal publicades al BOIB num: 74 de 7 de Juny de 2022, es publica el següent:

DECRET DE BATLIA

D'acord amb l'establert en els articles 8 i 9 de les Bases específiques  per a la constitució d'una borsa de treball operaris/operàries brigada municipal per tal de fer front les necessitats urgents del servei de la Brigada Municipal, publicada al BOIB num. 74 de 7 de juny de 2022.

Vist que durant el termini de tres dies no s'ha presentat cap reclamació a la Proposta provisional del Tribunal, el qual va celebrar sessió en data 29 de juny de 2022.

Vist que el Tribunal va presentar proposta d'elevació a definitiva la constitución de la Borsa de Feina constituida provisionalment el dia 29 de juny de 2022.

RESOLC

1.- Determinar que la Borsa de Feina constituida provisionalment d'acord amb les  Bases específiques  per a la constitució d'una borsa de treball operaris/operàries brigada municipal per tal de fer front les necessitats urgents del servei de la Brigada Municipal, publicada al BOIB num. 74 de 7 de juny de 2022, queda constituida definitivament, de la forma que es relaciona:

Aspirant      

DNI:  43085933X

2.- Disposar la publicació del present Decret a la página web de l'Ajuntament, al BOIB, i al Tauler d'Anuncis de l'Ajuntament.

3.- Disposar la posada en marxa de l‘establert a la Base novena referent a l'oferiment del lloc de feina a l'únic aspirant que constitueix la Borsa de Feina, am l'obligació de presentació de la documentación en el termini i forma determinats en l'esmentada Base.

 

Fornalutx, 8 de julio de 2022

El alcalde Francisco Marroig Arbona