Torna

BOLETÍN OFICIAL DE LAS ISLAS BALEARES

Sección III. Otras disposiciones y actos administrativos

CONSEJO INSULAR DE MALLORCA

INSTITUTO MALLORQUÍN DE ASUNTOS SOCIALES

Núm. 533673
Propuesta de Acuerdo del Presidente del IMAS relativo a la aprobación por el Pleno del Consejo de Mallorca de un Texto Refundido de la Relación de Puestos de Trabajo (Expediente administrativo núm. 9/2021) del Instituto Mallorquín de Asuntos Sociales

  • Contenido, oficial y auténtico, de la disposición: Documento pdf  Versión PDF

Texto

En la sesión del Pleno de esta Corporación, celebrado el día 14 de octubre de 2021, se aprobó la propuesta de acuerdo del Presidente del Instituto Mallorquín de Asuntos Sociales (IMAS), relativo a la aprobación de un texto refundido de la Relación de Puestos de Trabajo (RPT) del IMAS (expediente administrativo núm. 9/2021), en el sentido que constan en los anexos I, II, III y IV, los cuales se adjuntan a la propuesta de acuerdo, con carácter de texto único y se ordenó la publicación del texto refundido de la RPT en el Boletín Oficial de las Islas Baleares (BOIB), que entrará en vigor y tendrá efectos jurídicos a partir del día siguiente de la publicación en el BOIB y la publicación del texto refundido de la RPT en la Sede Electrónica del Consejo Insular de Mallorca.

Interposició de recursos

Contra aquest acord, que posa fi a la via administrativa, podeu interposar, alternativament, els recursos següents:

a) El recurs contenciós administratiu davant el Jutjat Contenciós Administratiu de Palma de Mallorca que correspongui, en el termini de dos mesos, comptadors a partir de l'endemà de la seva publicació en el Butlletí Oficial de les Illes Balears.

b) El recurs de reposició potestatiu davant el Ple del Consell de Mallorca, en el termini d'un mes, comptador a partir de l'endemà de la seva publicació en el Butlletí Oficial de les Illes Balears.

Contra la desestimació expressa del recurs de reposició, hi podeu interposar el recurs contenciós administratiu, en el termini de dos mesos, comptadors a partir de l'endemà de rebre la notificació de la desestimació del dit recurs de reposició.

Si ha transcorregut un mes des de la interposició del recurs de reposició potestatiu i no n'heu rebut la notificació de resolució expressa, s'entén desestimat per silenci i podeu interposar el recurs contenciós administratiu davant el Jutjat Contenciós Administratiu de Palma que correspongui, sense limitació de temps.

No obstant l'anterior, podeu interposar, si escau, qualsevol altre recurs que considereu oportú. Tot això de conformitat amb la Llei 29/1998, de 13 de juliol, reguladora de la jurisdicció contenciosa-administrativa, i la Llei 39/2015, de l'1 d'octubre, del procediment administratiu comú de les Administracions públiques.

 

Palma, 3 de noviembre de 2021

El consejero de Derechos Sociales y Presidente del IMAS Javier de Juan Martín

Documentos adjuntos