Torna

BOLETÍN OFICIAL DE LAS ISLAS BALEARES

Sección II. Autoridades y personal

Subsección primera. Nombramientos, situaciones e incidencias

ADMINISTRACIÓN DE LA COMUNIDAD AUTÓNOMA

CONSEJERÍA DE PRESIDENCIA, CULTURA E IGUALDAD

Núm. 6771
Resolución de la consejera de Presidencia, Cultura e Igualdad, de día 4 de julio de 2019 por la que se nombra personal eventual de la Consejería de Presidencia, Cultura e Igualdad

  • Contenido, oficial y auténtico, de la disposición: Documento pdf  Versión PDF

Texto

L'article 20 de la Llei 3/2007, de 27 de març, de la funció pública de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears, disposa que és personal eventual el que, en virtut d'un nomenament legal, ocupa, amb caràcter temporal, llocs de treball considerats de confiança o d'assessorament especial de la Presidència o dels consellers o de les conselleres, no reservats a personal funcionari de carrera i que el president o la presidenta i els consellers o les conselleres nomenen i cessen lliurement el seu personal eventual, nomenaments i cessaments que s'han de publicar en el Butlletí Oficial de les Illes Balears.

En la relació de llocs de treball vigent de l'Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears corresponent al personal eventual, hi consta el lloc de treball de Responsable de Comunicació amb codi 100124 adscrit a la Conselleria de Presidència, Cultura i Igualtat.

Per tot això, dict la següent

Resolució

1. Nomenar la senyora Margalida Bonnín Perelló, personal eventual de la Conselleria de Presidència, Cultura i Igualtat, en el lloc de treball de Responsable de Comunicació, amb codi 100124, amb efectes de la data d'aquesta resolució  i amb unes retribucions de 48,634,93€.

2. Als efectes de dietes i indemnitzacions per raó de servei, hi és aplicable el que disposa el Decret 16/2016, de 8 d'abril, pel qual s'aprova el Text consolidat del Decret pel qual es regulen les indemnitzacions per raó del servei del personal al servei de l'Administració autonòmica de les Illes Balears o la norma que el substitueixi, i l'article 16 de Llei 14/2018, de 28 de desembre, de pressuposts generals de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears per a l'any 2019.

3. Reconèixer el dret a la percepció de les retribucions per antiguitat o triennis que la persona interessada acrediti en les diferents administracions públiques.

4. Publicar aquest nomenament en el Butlletí Oficial de les Illes Balears.

  

Palma, 4 de juliol de 2019

La consellera de Presidència, Cultura i Igualtat

Pilar Costa i Serra