Torna

BOLETÍN OFICIAL DE LAS ISLAS BALEARES

Sección IV. Procedimientos judiciales

JUZGADOS DE PALMA DE MALLORCA

JUZGADO DE 1A. INSTANCIA NÚM. 24 DE PALMA DE MALLORCA

Núm. 4817
Notificación Sentencia Juicio Verbal 43/2017

  • Contenido, oficial y auténtico, de la disposición: Documento pdf  Versión PDF

Texto

D./Dª. SANTIAGO CÓZAR GARCÍA, Letrado de la Administración de Justicia, del JDO. PRIMERA INSTANCIA N. 24 de PALMA DE MALLORCA, por el presente,

 A N U N C I O:

 En el presente procedimiento  seguido a instancia de  AXA GLOBAL DIRECT SEGUROS frente a OLEKSANDR RYZHYY, SAMUEL MARIN ALBA  se ha dictado sentencia, cuyo tenor literal es el siguiente:

 SENTÈNCIA 22/2019

Palma, a 27 de febrer de dos mil dinou.

 Vistos per mi, la Sra. Margalida Victòria Crespí Serra, Magistrada- Jutgessa del Jutjat de Primera Instància núm. 24 de Palma i del seu partit, els presents autos de Judici Verbal núm. 43/2017 de reclamació de quantitat, seguits davant aquest Jutjat a instància d’AXA GLOBAL DIRECT SEGUROS Y REASEGUROS S.A.U., representada per la Procuradora dels Tribunals Sra. María Dolores Montojo Ripoll i assistida pel Lletrat Sr. Juan Lacaba Urchaga, contra el Sr. OLEKSANDR RYZHYY i el Sr. SAMUEL MARIN ALBA, declarats en situació processal de rebel·lia.

 DECISIÓ

 Que HE D’ESTIMAR íntegrament la demanda formulada per la Procuradora dels Tribunals Sra. María Dolores Montojo Ripoll, en representació d’AXA GLOBAL DIRECT SEGUROS Y REASEGUROS S.A.U., contra el Sr. OLEKSANDR RYZHYY i el Sr. SAMUEL MARIN ALBA i, en conseqüència, he de condemnar a aquests a pagar solidàriament a Axa la quantitat de 1.589’66 euros més els interessos legals meritats des del dia 11 de gener de 2017.

 Tot això amb expressa condemna en costes a la part demandada.

 Notifiqui’s aquesta sentència a les parts, informant-les de que, en ser la quantia del procediment inferior a 3.000 euros, la mateixa ÉS FERMA i no es interposar cap recurs contra ella.

Així per aquesta la meva sentència, ho pronuncio, mano i signo.

MAGISTRADA- JUTGESSA 

 

Y encontrándose dicho demandado, OLEKSANDR RYZHYY, SAMUEL MARIN ALBA , en paradero desconocido, se expide el presente a fin de que sirva de notificación en forma al mismo. 

PALMA DE MALLORCA a siete de marzo de dos mil diecinueve. 

EL/LA LETRADO DE LA ADMINISTRACIÓN DE JUSTICIA,