Torna

BOLETÍN OFICIAL DE LAS ISLAS BALEARES

Sección IV. Procedimientos judiciales

JUZGADOS DE PALMA DE MALLORCA

JUZGADO DE 1A. INSTANCIA NÚM. 24 DE PALMA DE MALLORCA

Núm. 2703
Procedimiento ordinario 609/2017

  • Contenido, oficial y auténtico, de la disposición: Documento pdf  Versión PDF

Texto

D./Dª. SANTIAGO CÓZAR GARCÍA, Letrado de la Administración de Justicia, del JDO. PRIMERA INSTANCIA N. 24 de PALMA DE MALLORCA, por el presente,

ANUNCIO:

En el presente procedimiento ORDINARIO Nº 609/2017 seguido a instancia de ALMUDENA DELGADO LOPEZ frente a STAR MALLORCA S.A. y JOANNA AGNES VAN DE MAELE, se ha dictado sentencia, cuyo encabezamiento y parte dispositiva son del tenor literal siguiente:

SENTÈNCIA  14/2019

Palma, a 14 de febrero de 2019

Vistos per mi, la Sra. Margalida Victòria Crespí Serra, Magistrada- Jutgessa del Jutjat de Primera Instància núm. 24 de Palma i del seu partit, els presents autos de Judici Ordinari núm. 609/2017 d’acció declarativa de domini i de represa de tracte successiu, seguits davant aquest Jutjat a instància de la Sra. ALMUDENA DELGADO LOPEZ, representada per la Procuradora dels Tribunals Sra. Beatriz Ferrer Mercadal i assistida pel Lletrat Sr. Llorenç Camps Camps, contra la Sra. JOANNA AGNES VAN DE MAELE i STAR MALLORCA S.A., declarades en situació processal de rebel·lia. ANTECEDENTS DE FET y FONAMENTS DE DRET.

DECISIÓ

Que HE D’ESTIMAR la demanda formulada per la Procuradora dels Tribunals Sra. Beatriz Ferrer Mercadal, en representació de la Sra. ALMUDENA DELGADO LOPEZ contra la Sra. JOANNA AGNES VAN DE MAELE i STAR MALLORCA S.A. i, en conseqüència, he de:

  • Declarar que la Sra. ALMUDENA DELGADO LOPEZ, com a única hereva universal del Sr. Emilio Jiménez Chacón, és la plena propietària de la Finca Registral 6891 inscrita al Registre de la Propietat núm. 1 de Calvià al Tom 4140, Llibre 1301, Full 14.

    Ordenar que s’inscrigui el títol de la Sra. Delgado respecte de la finca citada al Registre de la Propietat núm. 1 de Calvià, reprenent-se així el tracte successiu respecte d’aquesta finca.

  • Cancel·lar la inscripció de domini a favor de la Sra. JOANNA AGNES VAN DE MAELE respecte de la finca registral abans citada.

  • Condemnar a STAR MALLORCA S.A. a que, en cas de que el Registrador de la Propietat del Registre de la Propietat núm. 1 de Calvià ho consideri necessari, inscrigui a dit Registre el títol en virtut del qual va adquirir el domini de la finca registral 6891. En cas de que la demandada no compleixi aquesta condemna dins el termini d’un mes des de sigui requerida a l’efecte per la part actora mitjançant comunicació que permeti tenir constància de la seva recepció feta al seu domicili social, aquesta inscripció serà realitzada a costa seva per la Sra. Delgado.

Tot això amb expressa condemna en costes a la part demandada.

Forma d’Impugnació:  Notifiqui’s a les parts la present resolució, informant-les de que contra aquesta sentència es pot interposar recurs d’apel·lació dins dels  vint dies següents a la seva notificació, que s’interposarà davant aquest òrgan judicial i serà resolta per l’Audiència Provincial de les Illes Balears.

Conforme a la D.A. Quinzena de la L.O.P.J., per a l’admissió del recurs s’haurà d’acreditar haver constituït, al compte de dipòsits i consignacions d’aquest òrgan, un dipòsit de 50 euros excepte que el recurrent sigui beneficiari de justícia gratuïta, el Ministeri Fiscal, l’Estat, la CCAA o una entitat local o organisme depenent.

El dipòsit s’haurà de constituir ingressant la citada quantitat a aquest jutjat, al compte d’aquest expedient, indicant, en el camp “concepte” la indicació “Recurs” seguida del codi “02 Civil-Apel·lació”. Si l’ingrés es fa mitjançant transferència bancària s’haurà d’incloure, després del compte referit, separats per un espai, la indicació “recurs” seguida del codi “02 Civil-Apel·lació”.

En el cas de que s’hagin de realitzar altres pagaments al mateix compte, s’haurà de verificar un ingrés per cada concepte, fins i tot si aquests obeeixen a altres recursos de la mateixa o distinta classe indicant, en aquest cas, en el camp observacions la data de la resolució recorreguda amb el format DD/MM/AA.

Així per aquesta la meva sentència, ho pronuncio, mano i signo.

Y encontrándose la codemandada, JOANNA AGNES VAN DE MAELE, en paradero desconocido, se expide el presente a fin de que sirva de notificación en forma a la misma.

PALMA DE MALLORCA a quince de febrero de dos mil diecinueve

EL/LA LETRADO DE LA ADMINISTRACIÓN DE JUSTICIA