Torna

BOLETÍN OFICIAL DE LAS ISLAS BALEARES

Sección IV. Procedimientos judiciales

JUZGADOS DE PALMA DE MALLORCA

JUZGADO DE 1A. INSTANCIA NÚM. 24 DE PALMA DE MALLORCA

Núm. 11498
Procedimiento ordinario 781/2017 sobre otras materias

  • Contenido, oficial y auténtico, de la disposición: Documento pdf  Versión PDF

Texto

CÉDULA DE NOTIFICACIÓN

En el procedimiento de referencia se ha dictado la resolución del tenor literal siguiente:

SENTÈNCIA

Palma, a 7 de maig de dos mil divuit.

Vistos per mi, la Sra. Margalida Victòria Crespí Serra, Magistrada- Jutgessa del Jutjat de Primera Instància núm. 24 de Palma i del seu partit, els presents autos de Judici Ordinari núm. 781/2017 de reclamació de quantitat, seguits davant aquest Jutjat per demanda principal presentada per la Sra. MACHAELA MAGDALENA KÖHLER i el Sr. EWN SEDMAN, representats per la Procuradora dels tribunals Sra. Maria Magina Borràs Sansaloni i assistits per la lletrada Sra. Leticia Lozano Uclés, contra ONYX PROPERTIES S.L., declarada en situació processal de rebel·lia.

 DECISIÓ

Que HE D’ESTIMAR la demanda formulada per la Procuradora dels Tribunals Sra. Maria Magina Borràs Sansaloni, en representació de la Sra. MACHAELA MAGDALENA KÖHLER i el Sr. EWN SEDMAN contra ONYX PROPERTIES S.L. i, en conseqüència, he de condemnar a la demandada a pagar als actors la quantitat de 139.208’40.

Tot això amb expressa condemna en costes a la part demandada.

Forma d’Impugnació:  Notifiqui’s a les parts la present resolució, informant-les de que contra aquesta sentència es pot interposar recurs d’apel·lació dins dels  vint dies següents a la seva notificació, que s’interposarà davant aquest òrgan judicial i serà resolta per l’Audiència Provincial de les Illes Balears.

Conforme a la D.A. Quinzena de la L.O.P.J., per a l’admissió del recurs s’haurà d’acreditar haver constituït, al compte de dipòsits i consignacions d’aquest òrgan, un dipòsit de 50 euros excepte que el recurrent sigui beneficiari de justícia gratuïta, el Ministeri Fiscal, l’Estat, la CCAA o una entitat local o organisme depenent.

El dipòsit s’haurà de constituir ingressant la citada quantitat a aquest jutjat, al compte d’aquest expedient, indicant, en el camp “concepte” la indicació “Recurs” seguida del codi “02 Civil-Apel·lació”. Si l’ingrés es fa mitjançant transferència bancària s’haurà d’incloure, després del compte referit, separats per un espai, la indicació “recurs” seguida del codi “02 Civil-Apel·lació”.

En el cas de que s’hagin de realitzar altres pagaments al mateix compte, s’haurà de verificar un ingrés per cada concepte, fins i tot si aquests obeeixen a altres recursos de la mateixa o distinta classe indicant, en aquest cas, en el camp observacions la data de la resolució recorreguda amb el format DD/MM/AA.

Així per aquesta la meva sentència, ho pronuncio, mano i signo.

MAGISTRADA- JUTGESSA

PUBLICACIÓ.- Donada, llegida i publicada, ha estat l’anterior Sentència per la Jutgessa que la subscriu, trobant-se en el dia de la data, amb la meva assistència, celebrant audiència pública. Dono fe.

Y como consecuencia del ignorado paradero de  ONYX PROPERTIERS SL   , se extiende la presente para que sirva de cédula de notificación.

En PALMA DE MALLORCA, a ocho de octubre de dos mil dieciocho.

EL/LA LETRADO DE LA ADMINISTRACIÓN DE JUSTICIA